Šta je novo?

Targo Telekom

SBB je kod mojih roditelja fino naplatio instalaciju lošu instalaciju, a PTT KDS se nije ni pojavio, kabl je postojao do stana, ostalo sam sam odradio, oni su samo pustili signal i net.

Lično mi više odgovara da sam odradim sve, da oni samo uvedu optički kabl gde im kažem, ostalo je moj posao.

Normalno je da neće da rade besplatno razvod kablova po kući, ali bi bilo dobro da imaju opciju da neko plati ukoliko ne ume ili ne želi to da radi.

Sledeća godina je širok pojam.

Sledeća godina je širok pojam.
Jeste,slazem se,ali nije mogao da precizira kad tacno bi krenuli sa dovodjenjem TT na podrucje cukarice,naveo je prioritete TT i to je vec spominjano ovde u temi !!
Rekao sam mu da mnoge po forumima zanima dokle su stigli,koji delovi grada ,ponuda itd,sam mi spomenuo ovaj forum i da prate sve sta se pise odnosno zainteresovanost,naravno imaju i promotere ovde kao i svi drugi operateri,zadaci napadaj konkurenciju,raspravljaj se itd :D

Samo se pitam kada ce neko ovde vise postaviti speed test od TT nikako da se to desi slike da postavi isto i da malo pojasni a cujem neki vec prikljuceni....

Već je neko ranije postavio ako se dobro sećam.

POstavio sam ja od tog decka sto ga znam, a za ostale koje su prikljucili nemam pojma.

Auuu, ne, ne, izvukli su mi reči iz konteksta, nisam ja to tako mislio ...

Moraću da tužim za povredu autorskih prava, koriste moj tekst bez nadoknade :)

Imam pitanje za sve na forumu, koliki vam je ping ka googlu i da li vam se dešava dok pingujete google komandom "ping www.google.com -t" poneki "Request timed out"?

Imam pitanje za sve na forumu, koliki vam je ping ka googlu i da li vam se dešava dok pingujete google komandom "ping www.google.com -t" poneki "Request timed out"?

Pingovanje tog sajta te moze baciti na milion razlicitih servera, pa je zato poredjenje prilicno besmisleno. Ako hoces da poredis, onda nadji neku fiksnu adresu koju ce svi da pinguju. Da li pitas samo korisnike Targo Telekoma ili bilo koga?

Pingovanje tog sajta te moze baciti na milion razlicitih servera, pa je zato poredjenje prilicno besmisleno. Ako hoces da poredis, onda nadji neku fiksnu adresu koju ce svi da pinguju. Da li pitas samo korisnike Targo Telekoma ili bilo koga?
Jasno mi je to, ono što mene interesuje je da li kod pingovanja bilo koje adrese ima "Request timed out", to sam naveo samo kao primer. Pitam samo korisnike Targo Telekoma.

Jasno mi je to, ono što mene interesuje je da li kod pingovanja bilo koje adrese ima "Request timed out", to sam naveo samo kao primer. Pitam samo korisnike Targo Telekoma.

Tesko da ima puno korisnika Targo Telekoma, gde si na kojoj lokaciji ti je pusten signal.

Ja sam iz Vojke i cekam signal kazu da ce izgleda sutra pustiti...Cim proradi javljam vam sve sto vas zanima...

Meni je signal pušten već par dana, samo me zanima kakav je ping drugima, kako radi net i koliko su drugi zadovoljni uslugom.

Pa reci ti nama, pusti malo speedtest i pingtest pa postuj rezultate.

Nađi neki post ranije od korisnika miro, pa pusti ping ka istim adresama.

Pusti malo torrent-e, vidi kako rade s nekim većim fajlom, neki HD film ili serija, gledaj samo da ima što više seedova.

Startuj malo World of Tanks ili neku drugu online igru, pa vidi koliki je ping, kako radi i sl.

impresivno :D kako li ce klasicni kablovski odgovoriti na to :)

impresivno :D kako li ce klasicni kablovski odgovoriti na to :)

Ovo sto si ti postavio je od RV prime net paket po ceni od 2490 rsd
Mislim da je tvoj komentar na speed TT smesan.
Da vidimo RV 20/1 2490 TT 20/10 2399.
Sa druge strane ovo je uradjeno unutar RV mreze na 50ml pogledaj TT 100 Ml sve je duplo kod njih misljenja sam da dobro odgovaraju na klasicne kablovske operatere. Ispravi me ako gresim.

ma jok,ovo je trenutno paket 10/1 :D nesto cackaju vec nedelju dana...

Super :) stvarno vrednosti na mestu prvi operator koji daje vise protoka nego sto obecava pa to je ogroman plus. :)

Ja te molim ovo sto je rekao mighty78 da uradis i da nam javis kako to sve izgleda,ti si od prvih sa optikom tako da ti CESTITAM i u zdravlje da ti sluzi ziveli. cheers

I da molim te slikaj i okaci ugovor...

Poslednja izmena:
Juče i danas su 3 momka iz TT kod mene u kraju (Novi BGD 21 blok) u šahtovima povezivali optiku. Pitao sam ih kada ce signal i rekli su da će uskoro. Imali su neku mapu sa sobom lap top i alat kojim su povezivali. A takodje sam zvao TT pre tri dana gde su mi rekli da ce signal verovatno pustiti cim majstori obave njihov deo posla na terenu. :)

Steta sto ne moze da se uzme samo TV pretplata sa sve one koji su vezani ugovorima na druge provajdere :( Mada PTT KDS je 900 din dodje mi da uplatim Targo pa makar ne koristio net.

Ja ću to i da uradim... uzmem lepo osnovni paket i net taman koristim kao bekap. Imam 16Mb adsl i nemam nikakve potrebe da ga menjam čak i kada mi istekne ugovor. Sve samo da ne gledam ovaj PTT više.

Još ako kasnije dozvole samo TV, tim bolje.

Vrh Dno