Samo da javim da sam obrisao i ponovo instalirao SwiftKey 3 i više nemam problem sa predikcijom tj. lepo se sada vidi![]()
Ja sam imao taj problem.
Skini Root Explorer. Sa Root Explorerom idi u data\app i tu obrisi fajl com.maxmpz.audioplayer-1.odex.
Posle toga opet pokreni instalaciju PowerAmp-a i sve ce raditi normalno.
Izašao novi swype beta. Sada ima i predikciju, slično kao swiftkey. Mislim da je adresa za skidanje beta.swype.com
Meni ovaj update nije instalirao preko postojećeg, već kao drugu app, tako da sad imam i Swype i Swype Beta... Nego, osim predikcije (koju nisam primetio da radi) i mnooogooo ružnijeg skina, u čemu je razlika? I postoji li način da prebacim rečnik iz stare u novu?
Meni nije pomoglo reinstaliranje sto se tice sasecenih reci u prediction baru, a sad vidim forum njihov je pun zalbi na to, izmedju ostalog. Treba sacekati par verzija dok se to ne ispegla..
Promeni temu za tastaturu,uz neke teme lepo radi bez sasecanja reči...
Ja u ovom novom Swiftkey.u ne vidim nigde srpski jezik..samo je hrvatski dostupan za selekciju tamo u jezicima??
Ali tamo u "settings > languages and layouts > available languages" nema da se izabere srpski jezik..ima samo hrvatski
Hvala svima, napravio sam, po uputstvu daxyco-a, moze i radi, cak moze i qwertz da se namesti, to mi je najzgodnija varijanta![]()
Pre i posle![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari