Šta je novo?

Diablo 3

Koristi li neko dark mod?

Evo ubih Butchera solo na Infernu. Laksi je od 90% Elite mobova. I naravno sa MF od 109% sam dobio njesra iteme. Stvarno ne znam kada ce mi pasti neki ok item. Igram inferno vec 10h Act I i NITI JEDAN dobar zuti item da mi padne a kamoli Legendary. Ukupno imam 69h igranja. :S

I ja oko 50 sati, ni jedan Legendary. Kako se dobijaju oni Set itemi, jel samo preko craftinga?

ljudi menjaj te sifre na vasim battlenet nalozima,ja sam upravu hakovan i svi itemi sa mog lvl60 barba su nestali,takodje i svi itemi iz stesa i gold sve nestalo.
imam i dva nova frenda u listi sa kojim nisam igrao uopste jiejin lvl1 IlSore lvl48.
ljudi se masovno zale da su hakovani i da su im itemi nestali.

Poslednja izmena:
@legendary Meni je do sad samo jedan ispao i to na normal iz ćupa u raju :d

hehe :)

nego zna li neko gde se moze kupiti Abyssal Dye? koji prodavac to prodaje?

I meni treba :) Već par dana ah mi ne radi (pretraga) pa mi je lik crveno-braon-plav :d

Poslednja izmena:
ljudi menjaj te sifre na vasim battlenet nalozima,ja sam upravu hakovan i svi itemi sa mog lvl60 barba su nestali,takodje i svi itemi iz stesa i gold sve nestalo.
imam i dva nova frenda u listi sa kojim nisam igrao uopste jiejin lvl1 IlSore lvl48.
ljudi se masovno zale da su hakovani i da su im itemi nestali.

a da li imaš autentikator?

ma ljudi koji imaju taj autentikator prijavljuju da su hakovani.
ja iskreno nemam autentikator jer moj samsung 5230 nepodrzava ovaj program.

oh well, šta da se radi ako hakuju, čeka nas onda još jedna error blizzard borba sa hakerima...

Daj to gde ljudi sa autentifikatorom prijavljuju da su hakovani. (A da nisu igrali iz nekog retardiranog net cafea).

Kako mogu da te hakuju ako imas autentifikator a igras od kuce?

Procitao sam neke threadove o ovome na D3 forumu i ispada da su OP trolovi i lazovi. Ja bar koristim onaj fizicki autentifikator (privezak) od 1000 din. Ako me s tim haknu e onda stvarno cao diablo 3.

Poslednja izmena:
Od zadnjeg kvesta u act III pa do otprilike polovine acta IV, imao sam drop od cirka 30 rare itema od kojih sam 2 zadrzao a ostatak je otišao na nakovanj. :D

Act II Inferno solo sa barbom mi je nemoguca misija za sada. 5x je teze od Act I. Resistansi su mi od 475 pa do 560.
Nisu normalni bre. :S

Moj barb:

Ja sam stigao na pola act-a 2, igram sa malo res, od 50 -250 max (kada nije upaljen War Cry), 15k dps i 68k hp, gemovi su svi za strenght, moze da se igra ali je prilicno *******o.

Poslednja izmena:
Može ako kite-uješ i bežiš od svih plavih... Ne znam gde je tu zadovoljstvo?

Ja imam 660 res i 55k hp sa 14k DPS-a, prešao sam ACT II i solo i sa ortakom, ali treći nema šanse. Svi kažu da je to brick wall za monkove... Jer ne možeš da nabudžiš monka toliko da igraš normalno act III

@stonecold
Videćeš koji je užas act III... Kao act II sa 0 resistance :D

Ja imam 660 res i 55k hp sa 14k DPS-a, prešao sam ACT II i solo i sa ortakom, ali treći nema šanse. Svi kažu da je to brick wall za monkove... Jer ne možeš da nabudžiš monka toliko da igraš normalno act III

@stonecold
^
Povratak na act I i II pa budjenje do besvesti, nema druge. :)

Evo tek sam sad imao vremena da zavrsim D3 na Normal tezini. 22h ukupno, nije lose. Barb lvl 33. Interesuje me, jel' ovi BS recepti sto mi trebaju da istreniram BS-a bacaju cudovista ko drop tek sad na vecoj tezini?

Sa barbom sm na pola Acta II inferna vec ne znam koliko, jednostavno nemam resenje za elite packs u onim podzemnim prolazima.
Uleti recimo kombinacija shielding, invunerable minions, mortar i cetvrtu sami dodajte po zelji... :)

Arcane Sentry...

@stonecold

Potrajace dok ja zavrsim Act II. :p
Inace jer iko uspeo da solira Inferno do Diabla?

Ehhh ja sa monkom jos imam do Inferna da igram, tek posle dok se zbudzim za Act I. Ali sve vise razmisljam da predjem na DH cim udarim u zid sa monkom.

Nazad
Vrh Dno