@danijeldav
Znači, da čekamo ispravke za Xteam.
Kako se stavlja Xteam? Da li je komplikovano? Jel ima neko uputstvo?
Ne znam da li ti se dešava u zvaničnom a i u ovom softveru da se tablet sam pali iz spavanja. Meni se to redovno događa (zvanični firmver), mada istina malo ređe sa ovom najnovijom verzijom. To nije neki problem ako se namesti kratko vreme za odlazak na spavanje ali ako se podesi 30min onda se dešava da ekran bude upaljen 30min a to pojede bateriju veoma brzo (govorim iz iskustva).
Ovo sa wifi je pojava koja se javlja još od GB i to od prve verzije ali su neke verzije manje a neke više podložne tom problemu. Čak se dešavalo na nekoj od verzija (one prve GB verzije) da se tablet posle recimo 30min na spavanju ugasi sam od sebe. Moraće Prestigio još puno da poradi na stabilnosti.
Ispravka: vidim da si stavio linkove. Pravac Gugl Translejt.![]()
Iskreno meni se ovo budjenje taba iz sleep moda i gasenje nikad nije desilo (ili nisam primetio). Za wifi se slazem, ali to je toliko retko da nije strasno. Mozda nesto nije u redu sa tvojim uredjajem..
izvini,a kako si uspeo to. ja nikako ne mogu. nece da pozeleni i bog.A onaj RKBatch Tool mi ne pozeleni kada ugasim tablet i prikljucim ga na komp, tako da ni tako nece update :/
Uspeo nekako!
Evo tek sad sam ga raspakovao i koristio nekih pola sata.. super je! Brzo otvara aplikacije i internet stranice.. youtube bez seckanja (na SBB 10/1).. vrlo je lepog izgleda... za sada, sve u granicama ocekivanog.. prezadovoljan! Sreca, pa sam malo sacekao sa kupovinom 5080b i eto kupio za 20-30 evra jeftinije noviji model! Svaka cast za Maxi.. malo mi je cudno da u samoposluzi pazarim tablet... kad stignu u IT radnjama mislim da ce imati dosta vecu cenu od ovih 130 eu!Utisci?![]()
Moguce je da je Maxi procenio da ce 5080c pro biti hit pa je napravio dil sa Prestigiom.. u HR i u Madjarskoj se isti proizvod moze naci samo u IT radnjama!Mislim da ce ovaj uredjaj u narednom periodu biti samo u samoposluzi, nece ga biti u slobodnoj prodaji![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari