Šta je novo?

Samsung Galaxy SII I9100 - Jelly Bean, Root i SIM-unlock u prvoj poruci

Video sam da si ti tu, znao sam da ces mi reci da to uradim :D A i vreme je posto sam preskocio par komaTa.
Jel ima bas neke velike, vidljive, razlike ili ne :) Jel Vertumus napravio temu, ili ce sutra, prekosutra :d

On ce izbaciti sutra temu, ovi njegovi vec cupkaju :)
Za rom, sta da ti kazem, jedno 10% je bolji u svakom pogledu a skrol je na lp8 skoro kao na GB

Nisam video da ima Neat LP8...Posto sam imao problema sa gasenjem telefona i sa stock-om radi kako treba razlog je bio softverske prirode...Skidam Neat...

Vlado, ti si jedini koji se zali na to. Trebao si samo format system i data i wipe svega. LP8 ovde svakom preporucujem. Dal neat ili neki drugi, svejedno. Najblizi je GB-u

Nemam pojma sta mu je bilo, ali me zezalo samo tako, pre LP7 je bio CM9 i posle updatea kroz rom manager je poceo da se gasi, bitno je da je sada sve ok. Koji kernel je na Neatu LP8?

Zasto CF root ima dva puta za LP7 ?

Poslednja izmena:
Nemam pojma sta mu je bilo, ali me zezalo samo tako, pre LP7 je bio CM9 i posle updatea kroz rom manager je poceo da se gasi, bitno je da je sada sve ok. Koji kernel je na Neatu LP8?

Zasto CF root ima dva puta za LP7 ?
XWLP7 je kernel
Gde si video 2 puta? Kod Chain-a? DX i XW LP7. 2 razlicita rom-a
Upravo ubacio LP8, i prvo sto sam zapazio je bas taj skrol

Al ce Djilkos da se obraduje :)

:d
Odo da spavam...prso sam k'o lajsna ladno nisam video razlicita slova....

Trenutno vracam aplikacije sa titanijumom, pa cu onda da vidim kako sljaka :) Za sad sve super :)

Skrol odlican!
Konacno...to mi je najvise smetalo na ics-u!!!
Sale rom jako dobar...
ove aplikacije...hrs hotels, my taxi i sl. imam samo ja ili opet ne vidim dobro ? :d

to je ostalo od onog LP7 iz germanije...Kako je moguce da je ostalo?
2x sam radio sve formate ?
:D

Jedino ako nije ostalo na memoriji telefona...?
to nisam formatirao...kako lepo radi rom pu pu

Sale, hoće li da radi ovaj tvoj poslednji rom sa Vertumusovom temom?

Je l' normalno da se pri koriscenju WiFi/3G mreze potrosi 30% baterije za 45 minuta?

Nekako ne mogu da se otrgnem utisku da ICS bas srce bateriju u odnosu na GB. Mozda se samo tripujem. Mislim, ovaj NeatRom LP8 ubija koliko dobro radi, stvarno je sve glatko, nego mi se cini kao da je sam ICS tako koncipiran da trosi vise baterije.

Opet, mozda je to samo moj mozak... :).

Cekam temu i da fleshkam LP8 da vidim taj skrol :) za sada se testira Hydrog3n-ics AOKP od Paradoxx-a :)

Meni je lpq bolji sto se baterije tice. Analizirajuci potrosnju baterije u GB pomocu better battery stats, dosao samu situaciju da android alarm manager imao ogroman broj budjenja telefona iz deep sleep stanja. Pogasio sam sve sto sam mogao i opet se alarm manager ponasao. Tek kada sam maknuo neke system monitore i slicne programe koji prate rad Androida, broj budjenja se smanjio.
Na ICSu nisam stavio nijedan prog tog tipa i baterija se bolje ponasa.

Izgleda da ja jedini ne vidim preteranu manu u scrollu. Sale jel baterija na lp8 bolja nego na lp4? Ja i dalje muku mucim sa istom... Ili ja jednostavno pretrrano blejim na netu i raznim online programima(blic,b92,opera,tapatalk). Mada imam osecaj da u sleepu isto trosi previse.

Svaka cast za LP8, drugi telefon baterija ostala ravna cele noci sa ukljucenim 3g-om i sync-om 98% vremena bio u deep sleep - u. Jako dobro jako!

@sale:
Sad sam stavio tvoj Neat rom. Za sada nemam zamerki. Cekam finalni 3.1 siyah.

Nazad
Vrh Dno