nemanja-992
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 395
koliko vam traje baterija na darky-u sa ukljucenim netom?
imam problem...
telefon nece da se rotira... ukljucena je opcija auto rotation screen ali kad okrenem teleon za 90% nista se ne desava... zna li neko u cemu je problem?
Uradi horizontalnu kalibraciju (podesavanje - ekran - horizontalna kalibracija)
Ima li neka varijanta da se zameni okvir oko displeja? I koliko bi to kostalo?
imam problem...
telefon nece da se rotira... ukljucena je opcija auto rotation screen ali kad okrenem teleon za 90% nista se ne desava... zna li neko u cemu je problem?
koliko vam traje baterija na darky-u sa ukljucenim netom?
ovaj darki v3 radi savrsno!
Jel kupio mozda neko i probao HINORX bateriju za Galaxy S od 2150 mAh ?
Ja sam je porucio, uzimam je sutra, pa cu javiti utiskenadam se pozitivne...
Instalirao sam rom dark knight 4.04 i nikako ne mogu da pristupim external sd kartici a tu mi se nalazi navigacija.Ne znam da li je to kod mene problem ili ta verzija ics ne vidi karticu?U podesavanjima je vidi i pokazuje koliko je zauzeta ali kad preko astro file menadzera hocu pokazuje da je prazna.
Instalirao sam rom dark knight 4.04 i nikako ne mogu da pristupim external sd kartici a tu mi se nalazi navigacija.Ne znam da li je to kod mene problem ili ta verzija ics ne vidi karticu?U podesavanjima je vidi i pokazuje koliko je zauzeta ali kad preko astro file menadzera hocu pokazuje da je prazna.
Jel kupio mozda neko i probao HINORX bateriju za Galaxy S od 2150 mAh ?
Hinorx sam uzeo pre par meseci za ženinu Nokiu E71, i mada bi trebalo da bude bolja od originalne, nije. A ima nazivno veći kapacitet.
Stigla danas,javljam utiske za par dana... Utisci "na prvu " su da je iste velicine kao fabricka,pashe bez problema i da dolazi u full metalnom pakovanju ,skroz kulturno i neocekivano...Trenutno praznim fabricku struju ,pa cemo videti kad budem okrenuo par ciklusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari