Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Da li je SpeedCam.txt za iGO8 sa POIplaza najbolji ili ima negde nesto bolje?
Ako ima neko sredjeniji i noviji bilo bi lepo da postavi

imam problem... :(
telefon nece da se rotira... ukljucena je opcija auto rotation screen ali kad okrenem teleon za 90% nista se ne desava... zna li neko u cemu je problem?

Zna li neko kako da na ICS (teamhacksung's) iskljucim vibraciju kod otljucavanja telefona?

Ima li neka varijanta da se zameni okvir oko displeja? I koliko bi to kostalo?

Ima li neka varijanta da se zameni okvir oko displeja? I koliko bi to kostalo?

Imaš na recimo ebay-u da nadješ, zove se bezel i nije skup

http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw...at=0&_odkw=galaxy+s+bezel&_osacat=0&_from=R40

E sad, da li možeš lako da ga zamjeniš nisam siguran. U nekim servisima kažu da je zamjena komplikovana i nije uopšte jeftino (meni su tražili čini mi se 50 eur).
Ja se nisam sam usudjivao da ga otvaram, plašio sam se da nešto ne počupam ili polomim.

Poslednja izmena:
Jel kupio mozda neko i probao HINORX bateriju za Galaxy S od 2150 mAh ?

Ja treba da se prošetam da je uzmem, ionako živim dve zgrade od svezamob prodavnice, samo nikako da se nakanim... :)

Pa idi vec jednom :D pa javi ako vredi da porucim! :)

Ljudi ubih se trazeci i nikako da nadjem gde se nalazi opcija za promenu broja SMS servis centra? inace sam na ICS teamhacksung. Znaci rom koristim skoro dva meseca i od ponedeljka je jednostavno prestalo slanje poruka, sve ostalo radi i primanje poruka i pozivi i net al nikako nmg da posaljem poruku. any help?

shvatio sam da sam ja sam zeznuo stvar sa cackanjem smsc u 4636 meniju :) . ukucao broj centra posle tu, reboot i sve radi :) .

par dana svega ali za par dana nije stucno. sto je prvi put od kad se zezam sa custom romovima :)

Instalirao sam rom dark knight 4.04 i nikako ne mogu da pristupim external sd kartici a tu mi se nalazi navigacija.Ne znam da li je to kod mene problem ili ta verzija ics ne vidi karticu?U podesavanjima je vidi i pokazuje koliko je zauzeta ali kad preko astro file menadzera hocu pokazuje da je prazna.

Instalirao sam rom dark knight 4.04 i nikako ne mogu da pristupim external sd kartici a tu mi se nalazi navigacija.Ne znam da li je to kod mene problem ili ta verzija ics ne vidi karticu?U podesavanjima je vidi i pokazuje koliko je zauzeta ali kad preko astro file menadzera hocu pokazuje da je prazna.

Možda si navikao da se nalazi u external_sd folderu, međutim u cyanogenmod romovima a i samom android OS-u kartica se mountuje kao EMMC.

Jel kupio mozda neko i probao HINORX bateriju za Galaxy S od 2150 mAh ?

Stigla danas,javljam utiske za par dana... Utisci "na prvu " su da je iste velicine kao fabricka,pashe bez problema i da dolazi u full metalnom pakovanju ,skroz kulturno i neocekivano...Trenutno praznim fabricku struju ,pa cemo videti kad budem okrenuo par ciklusa.

Hinorx sam uzeo pre par meseci za ženinu Nokiu E71, i mada bi trebalo da bude bolja od originalne, nije. A ima nazivno veći kapacitet.

Hinorx sam uzeo pre par meseci za ženinu Nokiu E71, i mada bi trebalo da bude bolja od originalne, nije. A ima nazivno veći kapacitet.

I po stranim forumima su slična iskustva, a oni komentari na sajtu gde ste poručili nemaju veze sa životom, čovek ih sam piše u većini slučajeva. Takođe je skuplji za pojedine artikle i to dosta, od onoga što možete pronaći u drugim prodavnicama.

Poslednja izmena:
Sva sreća pa su kelti odvalili sa cenom karte za st. patrick's day, tako da je baterija stavljena na listu čekanja, taman da čujem utiske... Pogotovo što me je Heinzov post malo obeshrabrio...

Stigla danas,javljam utiske za par dana... Utisci "na prvu " su da je iste velicine kao fabricka,pashe bez problema i da dolazi u full metalnom pakovanju ,skroz kulturno i neocekivano...Trenutno praznim fabricku struju ,pa cemo videti kad budem okrenuo par ciklusa.

Имал шта од утисака?

Ja mogu da ti kazem da ta baterija je sigurno slabija nego obicna i da moze da pise da ima i 3000mAh :)

Vrh Dno