Realno Home taster je sada na iPad visak, jer gestures koje su ubacili rade bas dobro i ne treba da juris dugme...
Bum. Quad core. Nadam se da je Apple otkrio novu vrstu baterija u protivnom baterija ima da traje 5 sati koriscenja u vrh glave.....
Nikad nije visak. To sam se uverio na svom starom iphoneu i SGSu. Kada nesto zabode pa ekran ne reaguje. Home taster resava stvar
. Bilo bi totalno bzvz da ga izbace....
4G LTE!
Ako zadrže istu cenu kao iPad 2, ili manju, gotovo je.
Samsung has left the building. Efektivno su obrisali pod svim ostalim tabletima.
Nemam iskustva sa tabletima, samo teoretskog. Ono sto ja ne razumem, zasto Samsung ne spusti cenu Galaxy taba? Meni se cini da im je skoro jedini razlog sto pokusavaju parirati sa Applom i preko cene. Stvarajuci efekat da su istog kvaliteta preko cene. Iako je spustanje cene cesto no-no u industriji, meni se cini da bi ovde bilo produktivnije.
bas me interesuje koliko ce vremena trebati da se pojavi u madjarskoj...posto je cena ista, odo da rezervisem svoj primerak
![]()
zato sto Samsung najverovatnije nema prostora da smanji cenu svojih tableta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari