Dajes ~500eur a ne 250Ovaj tab bi bio vrh (za nase uslove) samo da ima podrsku zajednice, mnogo znace custom romovi...
Mislim da je neko pisao da na internu memoriju ne mogu fajlovi veći od 2Gb, a na karticu ne veći od 4Gb... nije do tebePokušavam već više puta da sa laptopa preko USB kabla kopiram u internu memoriju tableta folder sa filmom (oko 2,2GB veličine). To traje oko 10 min i kada kopiranje dođe skoro do kraja, dobijam poruku o grešci:
Error copying file Cannot copy ime fajla blablabla The device has either stopped responding or been disconnected.
Edit: A jednostavno mozda je bolje da odustanes i od citanja threada i od kupovine, ovo nije za tebe definitivno![]()
Prijatelji, ne mogu kablovi od galaxy taba. Na zte-u je u pitanju 40 pinski kabl. Provereno sa servisom zte-a... ***...
Vidi,ovo su sve decje bolesti za jedan tablet,svaki uredjaj ih ima,bar po mom iskustvu sa tabletima,smartphonovima..
Ovaj uredjaj se svakako isplati za 1 dinar uz paket od 15gb,jos kad se uzme uz popust od 25% na 2 godine (uz vaucer),sto mu dodje 1600din mesecno,meni je to isplativo.
Pogledaj temu za Samsung Galaxy Tab 10 i 8.9,videces da ljudi posle ubacivanja raznih custom rom-ova,pljuju i kunu originalni softver da je kanta,da ne valja nista,jel to onda znaci da je i GT kanta sa stock rom-om?
Jednostavno,treba vremena da se aktiviraju developeri i srede malo ovaj HC ili cak ICS za SmartTab.
Ja sam sa njim prezadovoljan a imam ga tek nedelju dana.
Ja odoh danas da ga kupim,i poce procedura vi ste na predhodnon ugovoru kasnili sa placanjem, mora proci sest meseci p,a moramo zvati Beograd i na kraju kad su videli da sam u pravu rekose mi moze, ali da platim prve tri pretplate odmah 6600 dinara, naravno kazem im dovidjenja i odem u telenor uzmem samsung tab p1000 takodje za dinar na najvecoj tarifi.
Da li je uređaj zaključan za VIP karticu, ili može da se ubac neka druga?
Da li je uređaj zaključan za VIP karticu, ili može da se ubac neka druga?
Sad sam upravo probao, zakjucan je na VIP
ckvrlj je napisao(la):Ma odustaću vrlo rado, ako mi nadješ nešto bolje za te novce.![]()
Koliko se secam,od prosle godine bi provajderi morali da daju otkljucane telefone uz ugovore,ja sam uzeo preko Telenora Xperiu X8,bila je sim free.E sad,ne znam koja je stvar sa tabletima,trebalo bi da budu isto otkljucani ali nisu,pogledacu na SGT temi.
Pa bolje za ove pare nema, tako dacje bolje da prestanes da zanovetas bez da si ga probao
Mozete traziti od VIP-a da ga otkljucaju. Mislim da postoji neki odredjeni period koji mora proci, ne secam se procedure najbolje ali raspitajte se slobodno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari