Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

=svladan;2770689
Imam problem vezano za Market.
Kaze: "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."

Kako Market moze da vidi moj fon?
Da li moram da povezem fon preko usb-a?
Ako da, kako, mass storage ili player?

Nista ne razumem.
Sve sam prelistao i niko ne nudi pravo resenje.
Nudi se jedno resenje preko change passord na google account ali ne vredi.
Uradjen hard reset i nista.
Napravljen gmail account i nista.

Napravis Gmail account i njega ubacis pri pokretanju Marketa na telefonu recimo.

Onda ce ti Google Market prepoznati koji telefon imas.

Ako imas vise Gmail account-ova, a pristupas preko deskop-a, moras da koristis onaj koji ti je na fonu da ti ne bi izbacivao "There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account."

Hvala na odgovorima.
Ako hocu da povezem fon sa PC-jem, kako da namestim usb vezu???
I kako da proverim u fonu koji mi je gmail account?
Nemam mogucnosti da se povezem fonom na net preko wifi tako da ta opcija otpada.
Mogu samo preko kompa.
Ta linija fon-komp-account-market mi nije jasna.
Negde ja zestoko gresim a ne znam gde.

Settings > Accounts... Tu vidis koji ti je Gmail account ukljucen.

@svladan probaj da skines samsung kies, trebalo bi da ti instalira drajvere za fon, i tada ce valjda raditi usb kako treba.
Ja sam morao tako kod download moda za flashovanje, nije mi komp prepoznao fon.

Uspeo sam, hvala!
Izasao sam napolje, nasao neciju nezasticenu mrezu, ulogovao se na Market gmail nalogom i sljaka ko leptir.
Kada sam se vratio u stan prepoznao me Market i preko kompa.

Market mi kaze da su programi instalirani, a ja ih ne vidim u telefonu nigde.
Jel treba da mi izadje neka poruka da su ti programi ubaceni u fon?
Ili treba da nesto podesim u fonu?
Meni se nista ne desava ni kad sam pod usb vezom ni kad otkacim usb.
Uspeo sam da instaliram nesto dok sam bio na wifi-u.
Ovako preko kompa kao instalirano je (kaze market) a u stvari nema aplikacija nigde.

Poslednja izmena:
Market mi kaze da su programi instalirani, a ja ih ne vidim u telefonu nigde.
Jel treba da mi izadje neka poruka da su ti programi ubaceni u fon?
Ili treba da nesto podesim u fonu?
Meni se nista ne desava ni kad sam pod usb vezom ni kad otkacim usb.
Uspeo sam da instaliram nesto dok sam bio na wifi-u.
Ovako preko kompa kao instalirano je (kaze market) a u stvari nema aplikacija nigde.

Moras da imas net da bi ti radilo browser-market instaliranje....

Kupi bezicni ruter, ima ih za 2000 dinara po oglasima i resi se muka, kada vec nemas paket koji ukljucuje data prenos.

Uplacivao sam kredit na pripejd preko servisa 797 i sve proslo glatko ali sad mi stiglo obavestenje da je sve proslo kako treba i nemogu da obrisem tu poruku jer je nema u porukama???a na ikonici poruka stoji broj jedan kao da je nisam procitao. Kako da je obrisem?

Sredio sam problem. Ako nekom treba neka javi pa cu objasniti.

gta3 kod mene odlicno radi, samo bez zvuka, sa zvukom malo secka :S
Koji rom koristis? Ja koristim darky 10.2.2 i meni secka sa zvukom, ali posle nekog vremena se zabaguje i mora da se chupa bakterija.

Jedno pitajne na koje jos nigde nisam nasao odgovor. Da le je u mraku,crn deo neke slike na ekranu zaista crn,a ne siv??? Mislim,kad bi stavili potpuno crnu sliku na ekran,da li bi on izgledao kao ugasen ili bi ipak probijalo svetlo od pozadi??? :D:D

Pa mora da probija svetlo...Kako to mislis da izvedes?

Pa otkud znam,svaki dan slusam i citam hvalospeve o SAMOLED. To je trenutni vrh ekrana,pa otkud znam,a i pominje se neki mega kontrast... :D

Nekome se svidja, neko me se ne svidja, ali da je crna zaista crna, jeste... Mislim da mu je contrast ratio 100000:1 sto je impresivno u odnose na ostale....

Meni ce se to sigurno svideti ;) Uskoro kupujem galaksija pa cu da vidim sta je to toliko revolucionarno kod SAMOLED :D Vidjao sam wave i sgs,ali to sam na kratko. Koliko sam video,boje su bas jake :)

Ne probija svetlo uopšte, kod lcd ekrana imaš lampe sa strane koje uvek rade, kod samoled imaš ledove iza piksela koji se gase ukoliko nema potrebe da rade, odnosno ako je pozadina crna. Teorijski, ekran je potpuno neosvetljen, ali može se primetiti minimalno odstupanje od okvira.

E to sam hteo da cujem ;) Pa jesi li vidjao nekad SAMOLED u mraku? Ja sam samo po danu :( :D Znaci iza svakog piksela po jedna LED?
images
I sliku sam nasao :D Levo je Wave,cini mi se :D

Poslednja izmena:
Ja digo miui I za sad sam odusevljen ali imam 2 prob.
1. Kad god probam da promenim bilo sta na temi ili instal nelu izabaci mi process com.android.rhememenager stoped...
2. Neke stvari su mi na kineskom.. jel ima neki leng pack ili tako nesto?;)

E to sam hteo da cujem ;) Pa jesi li vidjao nekad SAMOLED u mraku? Ja sam samo po danu :( :D Znaci iza svakog piksela po jedna LED?
images

Bogami crna je crna kod amoleda...i tu nema nikakve polemike. Sve ostalo je fabricka greska...

images

Mislim da nije baš po jedan led za svaki piksel, možda jedan za 4 piksela, ali to ti je princip.

Pa mora da probija svetlo...Kako to mislis da izvedes?

Pa sta da probija kad na AMOLED ekranima ne postoji pozadinsko osvetljenje? ;)

Njima je veca muka da prikazu belu boju, crna je pi*kin dim za iste...
Crna je zift crna, jedino u mrklom mraku moze da se primeti razlika izmedju displeja i okvira telefona, kao sto daxyco vec rece. Inace izgleda kao da je telefon ugasen.

Poslednja izmena:
ne mogu da se resim statusbara i dock-a, pa da vidim kako izgleda da li je kao ugaseno :) ima da probija negde :p

Ja sam sad probala i nista ne probija. Neznam sta bi to trebalo da probije. Koristim adw pa mogu da sakrijem i dock i statusbar.

U mraku? :D

Edit : Vid stvarno nema nista :) ja sam bio ubedjen, bar da ce se nesto videti :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno