Kasete za C64 sam uglavnom uzimao od Beosofta i od Allo-Allo u Majke Jevrosime.
Takođe i od Dragana Jaglice, koji je sada vlasnik Computer Dream-a, ako se ne varam.
Za spectrum sam najviše kaseta uzimao od Jovana Dakića iz Zemuna, mada su prvi kompleti koje sam kupio bili od neke grupe Little Bird, ali ne mogu da se setim imena vlasnika.
Nakon što je došla Amiga, prve diskete smo ja i moj najbolji drugar kupili kod nekog dečka u Takovskoj, mislim da se zvao Bojan Kurt ili tako nekako.
Kasnije se kupovalo na sve strane ali mi je u najlepšem sećanju ostao čika Sveta iz Strahinića Bana kod koga sam povremeno uzimao diskete za Amigu skoro do kraja devedesetih iako sam tada već uveliko koristio PC i PS1.
Jednom mi je ispričao da je bio jedan od prvih ljudi koji su imali Amigu u Jugoslaviji, koju je kupio od nekadašnjeg saradnika Sveta kompjutera Srđana Radivojše.
Kasnije sam saznao da je na žalost preminuo negde krajem 2000te ili početkom 2001-e. Bio je divan čovek i bila mi je čast što sam ga poznavao.
Što se tiče PS1, nebrojeno puta sam bio kod braće Gorana i Nenada (možda grešim imena) u poručnika Spasića i Mašare u Žarkovu koji su radili razmenu diskova uz malu proviziju.
To je trajalo negde do 2001, od kada ih više nisam video sve do pre nekoliko meseci kada sam iz daljine slučajno primetio jednog od njih u Novom Beogradu ali zbog žurbe nisam stigao da se javim i popričam malo.
Nakon toga se već omasovio internet, tako da je svako postao svoj majstor.
Najmanje sam uzimao kod ovih uličnih prodavaca i tu nemam neko iskustvo niti mi je iko od njih naročito ostao u pamćenju.