Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa jos gora je kazna ako otimas i krades kada je prirodna katastrofa. To valjda znas? Da ne ispadne da branim ove domace dripce. I njima je trebalo olomiti rebra

Poslednja izmena:
Ajmo sad jedno 5 strana o tome kako smo ziveli 90'tih.....

Lici na mene dok cekam da mi otvori stranicu na forumu u vecernjim satima :D
[YOUTUBE]9nw__UuiZNE[/YOUTUBE]

I malo crnackog street fight-a :eyebrows:
[YOUTUBE]apK5j-wCSNQ[/YOUTUBE]

Ovaj lik je trebao da bude Terminator, a ne ovi slepci sto su dosli nakon Svarca i u seriji i u filmu.
[YOUTUBE]pofFqsyTQ4Q[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
:d :d

[YOUTUBE]h4jvYGCh_Oc&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]OgBA7mUS3V0[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HFRZCHois00[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Amazing Character Illusions!

URBAN FLIPPER - Fête des Lumiere 2011 - place des Célestins

Mladunche kita i Ekrem iz mladjih dana... CCC

Sto je najludje duls pomislio da tako nesto postoji, jos kao i da glumi u terminatoru, hi hi

Pa dokle bre vise? :wall:

[YOUTUBE]ZM8vKdYSPgA[/YOUTUBE]

Sto je najludje duls pomislio da tako nesto postoji, jos kao i da glumi u terminatoru, hi hi

Ma brate nisam nesto mnogo ni zagledao, pomislio sam da je jedan od onih sto cuda cine sa steroidima i uljem. Ne razumem se u materiju dal je moguce tako nesto postici ili ne. ;) Al sam okacio jer izgleda boom :D

@hsv I autotune je pokvarila ... Strasno

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Istina, ali ti nikako nije na mestu da porediš prirodnu katastrofu i "trudi se da preživiš" i *****no iživljavanje koje je bilo u Bg

Misliš da se to kod njih dešava samo kod prirodnih katastrofa? :)

Jesi li možda čuo za "New York City blackout of 1977", kada je grad nešto malo više od 24h ostao bez struje?

Stanje je bilo takvo da je prvo uveden policijski čas, a zatim i pozvana nacionalna garda sa naređenjem "prvo pucaj, pa posle pitaj", zbog masovnih pljačkanja i razbojništva koji su nastali. :)

In all, 1,616 stores were damaged in looting and rioting. 1,037 fires were responded to, including 14 multiple-alarm fires. In the largest mass arrest in city history, 3,776 people were arrested. Many had to be stuffed into overcrowded cells, precinct basements and other makeshift holding pens. A Congressional study estimated that the cost of damages amounted to a little over US$300 million.

A slična stvar se desila i prošle godine u Vankuveru (doduše u daleko manjem obimu) posle poraza u NHL-u, pun youtube snimaka zapaljenog grada...

[youtube]SRK1MJIKrUY[/youtube]

Poslednja izmena:
:d[YOUTUBE]WOg3ZE3hNQc&feature=g-all-u&context=G2159497FAAAAAAAAMAA[/YOUTUBE]

Android sat

[YOUTUBE]Sx0UTOTwh3U[/YOUTUBE]

Cisto da znate sta da ocekujete ako odlucite da pogledate real video za koji se prica da je fake :S:

[YOUTUBE]wTlaRunPV9Q[/YOUTUBE]

:smash:

Nasao sam oridzinal video ali zaj**i.

Sto li mislim da ce ovo biti u novoj sezoni South Parka :d :d

Za****, jednom sam se zaxebo, ortak mi pusti klip gde lik odere svog vršnjaka, brate, fejk ili ne, ja to više ne želim da vidim:(

Evo nešto normalnije:)

[youtube]L75ESD9PBOw[/youtube]

Poslednja izmena:
Daj breee...
poslusajte coveka, ne mroate da gledate original vid..
znaci bas bas ne morate xD

Mali kompić za 35 funti ili tako nečeg:p
Raspberry Pi

[youtube]te8jt-jUkm8[/youtube]

[YOUTUBE]Sx0UTOTwh3U[/YOUTUBE]

Cisto da znate sta da ocekujete ako odlucite da pogledate real video za koji se prica da je fake :S:

[YOUTUBE]wTlaRunPV9Q[/YOUTUBE]

:smash:
Ne znam da l' se secate onih cdova sto su bili aktuelni pre nekoliko godina sa onim cecenima sto kolju ruse i slicnim sranjima. Kao neko ko je pogledao tih par sati bolesti mogu reci da je sve to prevazidjeno, bar za mene. Moj mozak je vec suvise deformisan da bih mogao da ga zgadim bilo cim.

Mislis :d
Secam se nekog bolesnog sajta, od pre par godina steak n cheese, tako nekako [posle je presao u xxx ne znam kako], tu je bilo hc bolestina i svega sam se nagledao, a i ti rusi i klanja.. ali vremenom iako mogu da ogledam, kapiram- koji ce mi to u zivotu.
Naterao sam sad sebe da bacim pogled na ovaj klip.. bezi bre.

Pa to i jeste moja poenta, koji ce mi qrac ta ******. Ne shvatam ni zasto neko reklamira takva ****** ovde. A povrh svega je i fejk.
The original video, hosted on BMEzine, displays a message at the end confirming it is fake; however, most of the other versions of the video on other websites do not have that message at the end. According to Shannon Larratt, the creator of the video, the two "competitors" (who are actually the same person) used prosthetic makeup and the video contains no actual body modification

Poslednja izmena:
A kakvih tek mentalnih problema imaju ljudi koji to vide, snime svoju reakciju, i stave na YT......

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno