- Učlanjen(a)
- 03.09.2000
- Poena
- 680
kako mislis "izgleda"? po cemu? izgleda ono sto sam ja rekao... 😉ma jok, nije do toga. izgleda da su prvi put na pokretnim stepenicama
kako mislis "izgleda"? po cemu? izgleda ono sto sam ja rekao... 😉ma jok, nije do toga. izgleda da su prvi put na pokretnim stepenicama
kako mislis "izgleda"? po cemu? izgleda ono sto sam ja rekao... 😉
desni rukohvat se ne pomera kako treba, zajedno sa stepenicama. a starije ljude je lako izbaciti iz ravnoteze...
Nisam gledao klip, mrzi me ali iskreno pun mi k ove nase srpske euforije oko zaz. Svakoj susi zvoni telefon, ona isforsirana pesma, jer to je fesn jes jes.
A sto je najgore, pesma je sto godina stara, a masa ljudi je prvi put cula kad su je oni ulicari odsvirali
@ smith : prvi klip, muzika bas pogodjena 😀 😉
@Alex
+1 za video
Pa ti ulicari su original ZAZ:d,to je ujedno i "najbolja" verzija te stvari,ali onda je poceo flood po net-u i kraj price ...ove dve klinke su odlicno pokazale sta misle o tome
Znam da su ti ulichari Zaz i ne slazem se da je to najbolja verzija
hehe,ma vazi da si znao :d
tu se slazemo 😀 ...zato su mi one dve klinke simpaticne (si gledao uopste taj klip)Prokleti Zaz, pocece i u WC-u da mi se pojavljuju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari