gorgilije
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.03.2009
- Poena
- 845
Ima li fix za aim toggle?
Pa imas u opcijama to da promenis.
Ima li fix za aim toggle?
Ono,
ljudi 90% postova ovde pisu neki hejt u pola recenice, tipa: "koje njesra", "igra je *****" i takvog spama ima poslednjih 5-6 stranica teme.
Slažem se sa dobrom većinom onog što je 2SaiNt4U postovao. Igra ima previše tehničkih problema. Obzirom na vreme koje im preostaje do zvaničnog izlaska full igre plašim se da neće ispraviti ni 50% tih problema.
Naravno ono što me je najviše smorilo jeste da su ovog puta gospoda iz EA zaboravila na mene...tako da očigledno neću dobiti besplatan primerak ove igre :d. Ali dobro...pitao sam se kada će me zaboraviti.
Elem, moja skripta za remapovanje tastera povremeno baguje. Zamena za wasd tastere radi odlično kao i za crouch i prone...ali mi baguje jump i sprint.
Nego niko mi nije odgovorio na pitanje vezano za heliše. Da li je uradjen onako *****ski kao u BC2 (konzolaški) ili su vratili BF2 filing?
Helisi su manje vise ko u bc2. Mozda mali vise nezgrapni.
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk
U redu je da ti imas lepo misljenje o svom tehnickom znanju ali postaje degutantno da ga na ovaj nacin proturas i zatrpavas temu. Problem nastaje onog momenta kad ne uvidjas da su suvisni i da je " devojka zaspala " a ti i dalje toroces
Za nekog ko je porodican covek mislim da je kulturnije da se povuce.
Kako je moguce da ja na C2D 6750 @ 3,5 i HD5770 imam bolje performanse od klinca koji ima phenom 2 X4 BE @3,4 i HD4870 i kako MSIAfterb. pokazuje da je u upotrebi DX11 kada 4870 nije DX11 grafika..?!?!
Drajveri su 11.10 kod obojice,sa 11.09 kod njega jos gora situacija.
S obzirom kako sam ocekivao, extra.... ja igram na 1280-800, detalji medium-high,bez AA minimum je 40 FPS-a pa na vise..zavisi gde si na mapiA kako kod tebe radi? - da znam sta da ocekujem posto su nam slicne konfiguracije.
Sve sto vise igram,to mi se vise dopada!Mislim da ce ovo biti prava stvar samo jos da se dotegnu neke stvari!Ne zalim ni dinara sto sam dao za preorder,a kad malo bolje razmislim i nisu neke pare za ono sto nudi!
Psiho, linak ti je malcice neispravan![]()
Jel ce beta da radi do izlaska final-a?
da da jasno,
elem jel se jos nekome desava da mu igra zvuk i slika zaledi, i mora da gasim igru nasilno iz task managera?
Pa, kao neko sa 5000k sati u BF igrama i vet. lvl 5 kapiram da kazem licno subjektivno misljenje u temi za navedenu igru bez obzira sto ovaj put necu dam pare u EA?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari