Šta je novo?

Battlefield 3

e ja bi mogao nesto da predlozim da se uradi na forumu,posto je izvesno da ce bf3 biti veoma popularna igra,a mi forumasi smo non stop ovde na benchu,da se napravi lista na kojoj ce biti nick name sa foruma=nick name u bf3,tako cemo moci lakse da nadjemo nekog u igri koga smo zgotivili na forumu a ne moramo da se drndamo po PM,evo kako bi to izgledalo
kondenzator = SAX
psycho = .......
rAMA = ....
Kick-ass = .......
itd itd moj nick je najverovatnije onaj gore osim ako ne bude zauzet pa cu morati nesto da dodam u nastavak :smoke:

Kao i u svim Battlefield igrama do sad: pedja-BG

e ja bi mogao nesto da predlozim da se uradi na forumu,posto je izvesno da ce bf3 biti veoma popularna igra,a mi forumasi smo non stop ovde na benchu,da se napravi lista na kojoj ce biti nick name sa foruma=nick name u bf3,tako cemo moci lakse da nadjemo nekog u igri koga smo zgotivili na forumu a ne moramo da se drndamo po PM,evo kako bi to izgledalo
kondenzator = SAX
psycho = .......
rAMA = ....
Kick-ass = .......
itd itd moj nick je najverovatnije onaj gore osim ako ne bude zauzet pa cu morati nesto da dodam u nastavak :smoke:

Kondenz...posto je tvoja ideja,aj napravi novu temu i nazovi je BF3-nickovi i postavi je pa ako moderi dozvole nek je zalepe gore da nam sluzi!

Poslednja izmena:
oket-postavio :type:

axaxaxax 10-ka za video,bas se lepo vidi razlika,dobro je da sam na PC-ju :smoke:

Kondenz...tebe Origin nemoze da nadje!

Medju prijateljima imam SAX-SERBIA Jel si to ti?

Poslednja izmena:
Kondenz...tebe Origin nemoze da nadje!

Medju prijateljima imam SAX-SERBIA Jel si to ti?
jeste,e sad je to malo bezveze meni ce nick u bf3 biti onaj sto sam napisao a origin mi je SAX-SERBIA,pa friendovi smo :D

Kondenz...posto je tvoja ideja,aj napravi novu temu i nazovi je BF3-nickovi i postavi je pa ako moderi dozvole nek je zalepe gore da nam sluzi!

na 0:19 "most realistic shooter yet" Seth Schiesel - New York Times

Most realistic my ass :d Čoveče, sve se može parama kupiti...

Ima li neko ideju hoće li ti nick u igri biti isti kao i nick na Originu? I hope not :)

Capture038056.jpg

@Borat koliko imas frameova ako mozes da mi kazes min avrage i max ako nije problem....:)

Upravo sam čuo jedan strašno čudan rumor, a to je da će BF3 biti podeljena na regione. US, Europe, Russia, to su rekli ljudi sa support-a, pitao moj prijatelj. E sada, šta vi mislite o tome?

Ja iskreno da je ravno nemogućem, ima toliko razloga i stvari zbog čega je to neizvodljivo. Ako neko ima vremena i strpljenja neka se prošeta na Live Chat pa neka ih pita, živo me zanima da li se to neki operater opasno zeznuo ili EA planira opasno da nas zezne.

mislim da nece biti problema,licno sam sad proverio :smoke: procitajte pa prosudite engleski mi nije extra odma da kazem tako da zamerke ne prihvatam :)
saxea.jpg

Logično. Da li je iko ikada čuo za "region locked" PC FPS?

marketinski trik potpisujem da ce na ovim konfama cepati high bez problema ;-) zivi bili pa videli u slucaju da igra bude zabadala (u sta cisto sumnjam ipak je EA u pitanju i njihovi programeri nisu lenji da odrade kod kako treba) znaci da je sve radjeno samo da bih se HW promenio iliti cista propaganda :)

Blah...analizirao sam GPU sa ovom nVidia alatkom. Znam da se necu naigrati vrhunskog BF3 sa 2 jezgra ali da GTX460 nije dovoljan za igranje u 1280x1024...c'mon :mad:

Uploaded with ImageShack.us

to sa 560ti mozda i jeste tacno,video koji sam kacio ranije u postovima u alfi pokazuju da bf3 vuce i do 1100mb vrama gde 560ti i ostale kartice od 1 giga nemaju sta da traze,bar ne na full hd ekranima 1920 rezolucije,ja sam sa mojo gtx 470 ocekujem bolje performanse na high bas zbog vrama,a sam sam i probao
zakljucak-moze lako da se desi da high settings zahteva iskljucivo kartice od preko 1024 mb rama a sve kartice sa 1024 ce raditi normalno na manjim rezolucijama 1680x1050 i manjim

Jel je dobio neko beta key? Rekli su mi da ljudi iz DICE-a ima da šalju na mailove....

Blah...analizirao sam GPU sa ovom nVidia alatkom. Znam da se necu naigrati vrhunskog BF3 sa 2 jezgra ali da GTX460 nije dovoljan za igranje u 1280x1024...c'mon :mad:

Uploaded with ImageShack.us

a brate oce da zarade ocigledno je...@knodenzator tesko da ce tako biti posto vecina(ispravite me ako gresim) ima 1024mb bilo bi veoma bezobrazno sa njihove strane...ili su toliko ocajni da zele da prodaju jace modele...

@markoni
pa i ja bi voleo da si u pravu,oni su hteli da kazu recimo : gtx 570 sa njihovim vec postavljenim high podesavanjima na 1920 x1080 ce moci da radi kako treba tj optimalan frame rate,560 moze na high ali manja rezolucija-e sad-posto sam probao alfu i detaljno sve pratio sto se tice vrama itd rekao bo da tih 1680 nije slucajno sto su stavili i ciljam da je to zbog ram memorije jer kao sto sam rekao na bf3 alfi je zauzece vrama na mojoj kartici na full hd islo i do 1150 mb,a druga je prica ako odes na custom i izmenis njihov HIGH settings i malo utrnes po neki detalj ili recimo AA koji zna da uzima dosta memorije i performanse naravno
moguce je da njihov vec postavljen HIGH ba rezoluciji 1920 tj HD zauzima vise od 1024mb pa samim tim za karticu 560 su stavili da moze da tera high ali na manjoj 1680 rezoluciji
sad sam malo prekomplikovao ali nadam se da je neko razumeo sta sam hteo da kazem :type::banana:

Nazad
Vrh Dno