Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Već drugi put mi se market apdejtovao i oba puta sam morao da vraćam na staru verziju.

ladno pise da podrzava od arm 7 cpu a moj arm 6,froyo 2.2 i eto dzabe,ne podrzava moj tel,jel ne moze to nekako da se namesti- u pitanju je galaxy mini

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

Ako ne podrzava, ne podrzava i to je to...

Sent from Ultra edition Tapatalk

Već drugi put mi se market apdejtovao i oba puta sam morao da vraćam na staru verziju.

Meni fino radi novi Market,ali ako ne zelis da ti se market updatuje,idi na Settings>Apps>All> (nadji Market Updater i izbirsi ga)

Kako da mi Multi Lang keyboard ispisuje slova u alfanumerickom modu, a ne brojeve?

Meni novi market radi super, a imam najslabiji procesor. :d

Vi sto koristite cm7 jel koristite nesto za bateriju? Neki task killer? Juice defender sam probao. Baguje jako. :)

Autostarts da sprecim aplikacije da se same startuju, a od task killera je slaba vajda... on ubije, ona se pokrene i tako u nedogled.

Primetio sam upravo.

A za auto start killer-a koristim Android Asstitant. :)

Bolji je autostarts zato sto mozes da sprecis da se aplikacija pokrene kad naprimer ukljucis sluske, spojis telefon na komp, ukljucis bt, wireless i sl. A Android Assistent samo sprecava pokretanje pri bootu. :)

Kratko pitanje : ne mogu da skinem angry birds i fruit ninja na vip droid/zte racer. Sve ostale aplikacije mogu, cak i one hd igre koje naravno ne rade kako treba na 240x320 rez. Nije mi jasno, stoje da su free u marketu, download krene pa stane, jedino sto mi pada na pamet je je verzija androida sa kojom ovaj telefon dolazi, 2.1- eclair. Ali me buni jer sve ostale aplikacije rade normalno.. a 2 najpopularnije nece. Ili je vip tu umesao prste..

Koji program najbolje zavrsava posao nadgledanja baterije?
Pojavio mi se batery drain pa da vidim sta crpi.
Hvala

@nikone
Probaj OVAJ, neko je skoro okacio,... ima dosta detaljno prikazano ko, sta i gde.

wrong!

onda android sa real deal hw tastaturom i nema greske..

;)

Jel ima nekih igara za Android, tipa slozim elemente koje imam na ekranu tako i tako, da bih dovedem kuglicu iz jednog mesta na drugo. Izvinjavam se na ovako glupavom opisu, ali u nedostatku inspiracije ne mogu nista drugacije da smislim :)
I ako moze preporuka za igre tipa Angry Birdsa? Ako takvih jos ima uopste :)

Skini Unblock Me i Labyrinth.

Koji program najbolje zavrsava posao nadgledanja baterije?
Pojavio mi se batery drain pa da vidim sta crpi.
Hvala

Imas u spare parts aplikaciji battery history. Tu mozes da vidis koja aplikacija je koliko koristila cpu, senzor, gps, displej itd.

Sent using Tt.

У CyanogenMod рому имаш програм SpareParts који има опцију Battery History где може да сортираш програме по CPU Usage, и онда тако можеш да видиш шта ти највише троши батерију. Е сада не знам да ли таква апликација може да се инсталира и на друге ромове...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Postoji li neka aplikacija koja moze promeniti glas prilikom telefonskog razgovora?

^Hm, ovo zanimljivo zvuči, i mene zanima :)

Trazim po marketu i ne bih rekao da ima.

zna li neko za neki screen reader koji radi sa srpskim jezikom?

Nazad
Vrh Dno