Šta je novo?

ScienceFiction @ Benchmark!

jel veruje neko od vas u to da smo mi ovde neki treci, cetvrti put .. ? Michio Kaku je izracunao da je, u sluaju da svi ljudi nestanu u istom danu, samo 500 godina dovoljno da zemlja "pojede" sve osim kineskog zida, Khufuove piramide i jos par ogromnih objekata, alijeni koji bi prosli ne bi ni izvalili da smo bili ovde.

Moguce, kad smo vec kod toga i nase sunce je zvezda trece generacije sto govori da su i pre nasih planeta i nase poznate zvezde bila dva sunca sa svojim planetama od cijeg materijala smo i mi danas sastavljeni...

*** radnju filma već imamo samo nam još glumci fale i da se dogovorimo hoćemo snimati u 3D ili 2D :D
"Attack of the slow aliens"

kraj filma.. :)
...i na kraju ljudi se pobiše međusobno nemogavši dočekati nepoznatu rasu, koji kad su napokon došli do opustošene planete samo su nervozno klimali glavom pitavši se; "a koga sad da pitamo za smer?"

pojavio se R5 x men - first class (ima već nedelju dana)
film je prilično dobar, pa ko mi veruje neka pogleda :D

istina, i ja se prijatno iznenadih...
ali vulverinov cameo je ubedljivo najjaca scena u celom filmu :D

istina, i ja se prijatno iznenadih...
ali vulverinov cameo je ubedljivo najjaca scena u celom filmu :D

kad je on izgovorio - Go fuck yourself - ja ne znam dal sam se ikad jace glasno nasmejao u zivotu :D

s druge strane, uzasno me iznerviralo sto nisu konsistentni sa makar filmovima, kapiram da je wolverine *******cija, ali sve ostalo je off -

1. Emma Frost se pojavila u Wolverine origins, koji se dogadja 1979 otprilike, i to se pojavila kao klinka koja tek provaljuje svoje moci

2. U trecem delu smo videli da su X i Magneto zajedno regrutovali i Jane, i to 80ih, a ovde ispada da su se posvadjali jos 1962

inace, ne znam kako je po stripu jer sam ih odavno chitao i to koji mi papirni zapadne u ruke, ali kapiram da mnogo sjebavaju ideju iz stripa, sto ne valja. Iceman je Omega (level 5, kao Jane) a u filmu je mindza, Richardse nisu ni stavljali (a i kako bi, kad su preterano mocni), a onog malog, Elixir valjda bese, su olko se secam, stavili u jedan film, ali isto je bio bulja. a on je zapravo sasvim moguce najmocniji lik u celom marvelu, kada racunas ljude a ne demone i bozanstva.

Source code je tezak prosek od filma, totalno predvidiv i prilicno dosadan.

e, da, da prijavim da poceh da gledam Torchwood...
cini li mi se samo po pocetku, ili su nesto mnogo losiji od doktora? ;\

^Ne razumem komentar o The Thing, to je rimejk jednog od najubedljivijih sf horora ikada, naravno da je vec vidjeno.

Generalno nije rimejk vec prequel, a Tree of Life nema nigde pa cak ni na warezu, mozda jos nekih mesec dana...

kad je on izgovorio - Go fuck yourself - ja ne znam dal sam se ikad jace glasno nasmejao u zivotu :D

s druge strane, uzasno me iznerviralo sto nisu konsistentni sa makar filmovima, kapiram da je wolverine *******cija, ali sve ostalo je off -

he he podseti me, na premijeri u NS-u, nas šestoro ukupno u sali smejali smo se ko da je bila puna :D

ne znam kakvi su oni filmovi bili vama ali meni su bili teški trash, ovo mi je reboot u rangu nolanovog betmena, bar što se gledljivosti tiče. btw kolike cice ima emma frost/january jones, a i smešno mi to što joj pravo ime zvuči više stripovski nego ime lika iz stripa/filma :D

ali, koliki je Hugh Jackman car, sacu da skinem sve od njega, cisto da se divim liku. takve neke glumce obozavam, sto imaju taj karakter slican u svim filmovima, ali su ipak specificni glumci, kao Statham, Jackman, Denzel

To je drvena gluma, glumac se zakuca u jedan isti karakter koji glumi u celoj karijeri. Tako su po meni upropastili Robert De Nira i Dzek Nikolsona zamalo, da nije kasnije preispitao svoju karijeru. Doduse porediti ovu dvojicu sa ovim danasnjim macho herojima je ipak bezveze...

e, da, da prijavim da poceh da gledam Torchwood...
cini li mi se samo po pocetku, ili su nesto mnogo losiji od doktora? ;\

Losiji jesu, al ne mnogo. Prva i druga sezona onako, nit smrdi nit mirise (mada preterase sa pederisanjem), treca je u formi mini serije i ona je odlicna... sad videh da je krenula i cetvrta koja je takodje u formi mini serije.

To je drvena gluma, glumac se zakuca u jedan isti karakter koji glumi u celoj karijeri. Tako su po meni upropastili Robert De Nira i Dzek Nikolsona zamalo, da nije kasnije preispitao svoju karijeru. Doduse porediti ovu dvojicu sa ovim danasnjim macho herojima je ipak bezveze...

to svi zamerate, pogotovo denzelu, ali pazi - ne obracas paznju na cinjenicu da je taj jedan karakter - zapravo do jaja karakter ?

ja Denzela obozavam. kad glumi majstora za vozove, ili specijalaca u black ops timu, ima taj jedan te isti shmek - ali fenomenalan shmek.

sa druge strane, Iako su ga gurnuli u svaku mogucu akciju u 2009, Kristijan Bejl je glumchina kakve nema, sto mozemo da se slozimo svi koji smo gledali Mashinistu i Rescue Dawn. a ljudi za njega kazu da je drven .. 'bem li ga, kapiram da je to podlozno personalnoj impresiji, ali ja nemam nista protiv ponavljajuceg karaktera u glumcu, pogotovo naprimer Statham, koji me u svakom svom filmu oraspolozi i razveseli

^Ne razumem komentar o The Thing, to je rimejk jednog od najubedljivijih sf horora ikada, naravno da je vec vidjeno.

Mislio sam u konteksu da ima toliko dobrih sf knjiga, ideja, prica itd. koje nikad nisu ekranizovane, a stalno se prave rimejk-ovi ,prequel-i da je vec postalo dosadno.
Mozda je bio u ono vreme "najubedljiviji sf horor ikada" danas je, barem meni, dosadan.

Mislio sam u konteksu da ima toliko dobrih sf knjiga, ideja, prica itd. koje nikad nisu ekranizovane, a stalno se prave rimejk-ovi ,prequel-i da je vec postalo dosadno.
Mozda je bio u ono vreme "najubedljiviji sf horor ikada" danas je, barem meni, dosadan.

Pa studiji ulažu pare na "sigurno", nema tu više mnogo umetničke slobode...

Peter Jackson je za LOTR isao naokolo, ko neki degen, i molio svakog da snimi LOTR, i to je trajalo podosta. a evo ga sad - Hobbit ce da bude, po mom mishljenju trenutnom, jedan od najjacih filmova u poslednjih 20 godina. LOTR je vec postavio neke standarde koji se nece skoro prevazici. dakle - sve je stvar u kohones-ima studija.

Igranje na sigurno je secenje grane na kojoj studiji sede. Evidentno po gotovo svim novijim blockbusterima i tv serijama u produkciji Follywooda...

Gene Pitera Dzeksona treba odstraniti iz genetske ¨banke¨ covecanstva ...

lupa covek svasta. NIKO do sada nije ispostovao knjigu na filmu koliko je to uradio Peter. coveku treba da se da neka ultra zivotna nagrada za LOTR, a ovakve stvari moze da kaze samo neko ko nije procitao niti LOTR niti Silmarilion, pa mu je kriticki pristup filmu na nivou 7mogodishnjeg deteta. LOTR+Silmarilion je verovatno najbolje napisana knjiga u istoriji covecanstva, kada se gleda mastovitost, naracija, kvalitet, psiholoshki razvoj likova i tako dalje.

i jeste - sace neko da mi kaze kako lupetam jer je bajka - ajd da napravimo book club pa da sednemo i da izanaliziramo, i ja mogu da vam dokazem da su Dostojevski i Tolkin po literarnim spsobnostima iznad svakog drugog pisca, ikada

Ma Hobit ce da bude dobar za decu. Za ostale samo copy-paste LOTR

ja neću da pljujem po LOTR-u ali po meni prvi deo je neverovatno dosadan, zaspao sam u bioskopu. ostale nisam ni hteo da gledam. LOTR i harry pothead bukvalno ne postoje za mene, kontam da ljudi uglavnom vole to da gledaju pa se ne mešam nešto preterano.

pa da, ali ti se przis na suplje filmove bez price i brda cgi-a, tako da te i ne treba uzimati za ozbiljno, barem sto se lotr-a tice ;)

Nazad
Vrh Dno