Kad ti zasvetli medaljon stisni Z na tastaturi i pojavice se neka "svetlosna anomalija" udji u nju i to je to...
hvala,*** kad neznam engleski:wall::wall::wall:
Kad ti zasvetli medaljon stisni Z na tastaturi i pojavice se neka "svetlosna anomalija" udji u nju i to je to...
Ma znam i za Quen i za bombe i za sve. Malo sam popickio kao sto se moze zakljuciti iz moje prethodne poruke. Srecom u afektu sam obrisao sve vezano za tu igru tako da nema nazad.
Inace, prvi deo mi je legao kao budali samar i presao sam ga bar dva puta.
Mene jos vise zabavljaju legalisti koji kupe igru i onda se ponasaju kao da nisu iz zemlje u kojoj se 99% igara igra krekovano.
Mene vise zabavljaju ovi sto igraju crackovanu igricu pa se zale na nestabilnost.)
I ja zivim od softvera, programiranja tacnije ali mi se nikako ne daje 30 ili koliko god vec evra za neku igru kojoj fali(ili je falilo) jos jedno mesec do dva dana poliranja.Ja zivim od software-a i ne mogu da podrzim pirateriju istog, posebno kad je u pitanju nesto oko cega se neko stvarno potrudio...
kolko god ti pljuvao ovu igru, odlicna je... nisam bio u mogucnosti da kupim W1 (kupio sam ga sad za 5$), ali sad sam zato sa zadovoljstvom dao tih 30e za W2. Meni se W2 svidja i taman ga igram kolko imam vremena, pa ce i dugo da mi traje |))
PS ne vidim ti my computer... al ako gajis neku 1000+eu kantu, a tu se igras piratskih igara, onda ta prica iz koje si zemlje pada u vodu ... tu cu da zavrsim, prosli put mi je obrisano par postova gde sam se uneo |>>
Dakle quad solves all probleme...Slabasan dual core? Igra obozava quad.
Dakle quad solves all probleme...
Meni je mnogo stabilinija posle krpljenja. Za performanse ne znam. Mozda su malo otisle na gore ali mi i dalje radi slabo i to na medium. Core 2 e2200 @2,8GHz i HD5850.Igra mi je naprosto poludela (u pozitivnom smislu) od kako sam instalirao 1.1 patch. Sasvim fino radi na ultra podesavanjima (samo ubersampling nije ukljucen).
Meni je mnogo stabilinija posle krpljenja. Za performanse ne znam. Mozda su malo otisle na gore ali mi i dalje radi slabo i to na medium. Core 2 e2200 @2,8GHz i HD5850.
Slabasan dual core? Igra obozava quad.
Gde ste nasli taj patch 1.1..? Radi sa piratom patch?
Patch je dostupan na njhovom sajtu: http://en.thewitcher.com/patch/
direktan link (za skid verziju): http://wpc.420C.edgecastcdn.net/00420C/files/Patch0/Patcher_EFIGS.exe
Patch otklanja DRM zaštitu pa ti više nije potrebna medicina. Bitno je samo da instaliraš igru čisto a zatim ovaj patch tj. da ne koristiš 1-day patch koji se pojavio odmah po izlasku.
Od najjace do najslabije kombinacije:Jedino me zanima koja su pravila u kockarskoj igri. Ovde nema nikakvih objasnjenja , a da instaliram prvi deo samo da bih to proverio bilo bi malo glupo. Bilo bi lepo ako bi neko objasnio kako dice funkcionise , ko pobedjuje posto nisam mogao da provalim. Nekad izgubim iako je zbir mojih kockica veci od njegovog ,desavaju se i suprotne situacije.
1. Five-of-a-kind: Five dice showing the same value
2. Four-of-a-kind: Four dice showing the same value
3. Full House: A pair and a three
4. Six-high strait: Dice showing 2, 3, 4, 5 and 6
5. Five-high strait: Dice showing 1, 2, 3, 4 and 5
6. Three-of-a-kind: Three dice showing the same value
7. Two pairs: Dice showing two matched pairs of values
8. One Pair: Dice showing a single matched pair of values
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari