Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

I dalje blackcats neradi al se neko navrzo na njih pa neprestano napada sajt:D:D

Imam pozivnicu za karagarga.net

...generalno: nije bas jednostavan za odrzavanje ali je sve freeleech do 15.05.

pozzzz

tražim scene hd...dajem sve potrebne dokaze sa drugih trackera,mogu da dam i link sa seedboxa

poklanjam pozivnice za:
bithdtv
hd-bits.ro
BTN
hdme.eu
hd-space.org

After the troubles of this past week, we figured that you would appreciate a more pleasant announcement. Or multiple announcements. Over the next few days we will feature a large number of Freeleech and Neutral Leech* picks in order to celebrate some of What.CD's top contributors—the best entries from our recently completed Got Music? competition will also be announced.

(TM picks will be Neutral Leech. The rest are all Freeleech. For an explanation of how Neutral Leech works, read the first post in this thread.)

Today is the second anniversary of AHD moving to the gazelle codebase and as such we thought we would have a small celebration.

All torrents have been set 100% freeleech for the course of the weekend. Also we thought we would give you all a little extra for supporting us over the last 2 years, click here to see what it could be.

We have also decided to open our doors to new members during this period. If you are a new user then welcome and enjoy your stay
http://awesome-hd.net/register.php?refer=http://awesome-hd.net/index.php

Potrebna pozivnica za YUWABiTS, u zamenu dajem pozivnicu za IPTorrents...

Da li neko ko se aktivnije krece po mestima za razmene pozivnica moze da kaze koliko je tesko nabaviti pozivnice za RevTT i SCC?
(koliko su ljudi stroziji/blazi u odnosu na TorrentLeech pozivnicu) i isplati li se juriti pozivnice za SCC i RevTT...

Da li neko ko se aktivnije krece po mestima za razmene pozivnica moze da kaze koliko je tesko nabaviti pozivnice za RevTT i SCC?
(koliko su ljudi stroziji/blazi u odnosu na TorrentLeech pozivnicu) i isplati li se juriti pozivnice za SCC i RevTT...

1) Nije mnogo tesko doci do RevoTT, otprilike kao za TL. Za SCC nesto teze. Ja dajem RevoTT pod uslovom da se ima seedbox.
2) Ako vec imas TL, po mom misljenju se ne isplati.

jel ima neko pozivnicu za bitgamer ili za neki drugi gaming torrent ?

u zamenu nudim jedino sto imam, a to su invites za hd-space , to je jedino sto skidam, hd filmove, a bas mi je potreban neki tracker za igre i to poprilicno hitno

Poslednja izmena:
...nesta se ne razumem u igrice ali koliko vidim ima ih i na TL i na IPT, pa ako ti trebaju posalji email, mada i BC bude otvoren svremena na vreme

jesi li probao rutracker

rutracker mi ne zavrsava posao

email mi je ...

hvala unapred ;)

Poslednja izmena:
jel ima neko pozivnicu za bitgamer ili za neki drugi gaming torrent ?

u zamenu nudim jedino sto imam, a to su invites za hd-space , to je jedino sto skidam, hd filmove, a bas mi je potreban neki tracker za igre i to poprilicno hitno

gRu9c.png

Pa da opet skineš 45GB a uploaduješ 380MB? (ovo 10GB se na BitGamer-u dobija u startu)

Kačim ovo čisto jer nisi fer prema userima koji su te pozvali, meni "ni iz džepa ni u džep", al' ćeš tako svući nekoga u ravan.

E bas si dokon. Probaj ti sa 192kbits da uploadujes vise, a skidao sam kolekciju od 42gb koju niko nije leechovao, tako da nisam imao ni sta da uploadujem :)

E bas si dokon. Probaj ti sa 192kbits da uploadujes vise, a skidao sam kolekciju od 42gb koju niko nije leechovao, tako da nisam imao ni sta da uploadujem :)

Aha, e onda je OK.

Isto kao da kažeš: kako ja da živim sa 20.000 din i odeš opljačkaš prodavnicu. Ali nema veze, izvini na smetnji i nastavi da uživaš u svojoj nedokonsti.

Odlucio sam ipak da tražim od neke dobre duše pozivnicu za RevTT.

Kao dokaz mogu da priložim ratio na IPT, i BitSoup (a koji je opet posledica seedboxa), tako da - ko god se odluči da mi pošalje pozivnicu (a nadam se da će biti takvih) - neka zna da će nalog biti u sigurnim rukama.

posalji mi mail na PP

Vrh Dno