silverextream05
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 11.03.2011
- Poena
- 159
Molim vas planiram da se bavim web designom ,oduvek sam zeleo da imam apple. Sada imam novac i mogu da ga donesem iz usa. Hteo sam da uzmem imac zbog ips ekrana 27 incha... 1500 eura kod nas.. medjutim cuo sam da ima brojne probleme . Ja planiram da pazarim komp na minimum 5 godina. Onda sam odustao od toga i presao na ideju sa mac minijem ,ali posto taj komp u koji vec ulazem pare,voleo bih da ima mogucnost i igranja igrica.. da je to jedna dobra masina za sve filmove,obradu videa,igrice, a prvenstveno dizajn jel cu se time i baviti, e pa sad koliko vidim ta integrisana graficka u mac miniju nije nesto sto ce da "istraje " 5 godina.. Onda je sve spalo na macbook pro 15 incha i7 sandy bridge,i dokupio bi dobar monitor. Citao sam negde da je taj i7 u mac book prou bolji od desktop procesora i7 ne znam samo kako je to moguce. Moje pitanje je sta vi mislite? Da li je macbook pro toliko dobar, bojim se problema sa prasinom,zagrevanjem,crkavanjem komponenti,a posle da bacam pare na popravke to bas i ne zelim.
Znaci da li uopste da idem na macbook pro ili da kupim zverinu od pca kod nas za 700 800 eura? ALi opet.. oduvek sam hteo taj apple..
Znaci da li uopste da idem na macbook pro ili da kupim zverinu od pca kod nas za 700 800 eura? ALi opet.. oduvek sam hteo taj apple..