Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Nisam razumeo, hvala u svakom slučaju.

Baš si pravi drug ;)

da li ima neki bolji sajt od bit-hdtv za najnovije filmove?

Ima neko nesto za igrice? :)
Ja samo koristim hdme.eu, al nemam pozivnicu trenutno :(

@noodi: dacu ti ja ako hoces iptorrents, tu imas sve zivo pa i igrice. Takodje mogu da ti dam hd-space.org. Samo mi posalji mail na pm.

zamolio bih ako bi mi netko poklonio pozivnicu za ScienceHD .
sve dokaze dajem.

Izgleda da nema nista od mojih accountova na hdme i awesome-hd, tako da ako ima neka dobra dusa da mi udeli iste, bio bih veoma zahvalan. Naravno imam ratio proof-ove sa Bit-HDTV, TLa, TTi i Speed.cd-a (oni su mi ostali da nisu no-ratio i muzicki). Imam i pozivnice za sva 4.

Mislim da dugujem objasnjenje ljudima koji su mi dali pozivnice i ljudima koji planiraju da mi daju: hakovan mi je gmail account posto sam se logovao na faksu (facepalm), i sa njim su otisli svi accountovi koje sam imao, sve u paketu sa nekim nebuloznim kao sto je warez-bb.. znam da nije kod mene kuci posto smo se i brat i ja logovali u skoli, a nismo jedan kod drugoga kuci, i njemu se isto desilo. Povratio sam vecinu accountova ali ove nisam uspeo..

Poslacu ti ja za awesome hd. Daj mi samo mail na PM.

Uf, pa malo mi je nekako 200, da si rekao 2000 pa i da uzmem.. :d:d Salim se, saljite. Mail je [email protected]

Hvala puno drugari. Ako postoji nacin da se oduzim, recite :).

Ma sve bude svremena na vreme otvoreno. Imam, nisam siguran koliko, pozivnica za Demonoid... Pa ako ima neko da ponudi nesto u razmenu, neka mi se javi na pm...

Dajem:
1×Gft
1×What.cd
1×Yuwabits
3×Bitme.tv
1×Karagarga
2×TD

Tražim:
SceneHD

Ako neko ima neku invitation viska za bilo koji private torrent,bio bih mu zahvalan. Uglavnom mi treba za HD materijale,video.
Hvala!

Poslednja izmena:
Kako da povećam ratio na iptorrents ?

Šta uopšte treba da se radi?

Evo ako neko hoce 2xSCC dok jos traje. SCC je u rangu Torrentleecha, tako da je veoma leet.

Jel ima mozda neko ScienceHD.Obozavam dokumentarce.
Imam odlican flat,a i sutra-prekosutra uzimam SB.
Naravno,saljem sve dokaze.

Ja takođe dugo tražim ScienceHD.Nadam se da ću ulovi jednu pozivnicu...naravno do bih odgovarajuće dokaze.

Nazad
Vrh Dno