@vexmunja
Moja preporuka ti je voodoo kernel. Taj hardcore je na mene ostavio los utisak prilikom testiranja
@vexmunja
Moja preporuka ti je voodoo kernel. Taj hardcore je na mene ostavio los utisak prilikom testiranja
Ne treba
To znači da ako imaš custom rom ili stock rom sa voodoo-om ili speedmod kernelom isključiš lagfix. Ako imaš voodoo isključuješ ga tako što u folderu voodoo napraviš folder disable lagfix i restartuješ telefon, ako imaš speedmod kernel iz rekaverija pod advanced speedmod features izabereš disable lagfix.
JPU ima već 4-5 meseci to je baš mator rom, jpy nije loš ali imaš mnogo novije.I da li je bolje staviti XXJPU ili XXJPY
JPU ima već 4-5 meseci to je baš mator rom, jpy nije loš ali imaš mnogo novije.
@VexMunja Moraš verovatno da instaliraš drugi launcher (koliko sam shvatio tw ti daje one bedževe), pošto ako totalno obrišeš stock aplikaciju neće ti raditi poruke.
Kada uradis factory reset telefon ti brise apsolutno sve aplikacije(sem sistemskih) i podatke iz telefona(kontakte,apn,...), cak te i upozori na to. Tako da ti je to normalno... To je kao kad bi rekao formatirao sam hard disk i posle toga mi je sve nestalo sa njega...
A ja na Darky-ju 9.4 nemam bas nikakvih bagova,a ni sa jednim pre,bar ne takvih... Neko je ti je u sali reko mislim na pocetku da ces ti brzo s*ebati taj telefon,ali ti se izgleda trudis da to ispunisSalu na stranu, cini mi se da si imao dosta problema sa dosta romova do sad,i ne znam sta radis sa njima, ali mozda ne bi trebao toliko da eksperimentises ako nisi siguran sta radis...
Pored toliko pitanja koje je postavio, nije moguće da ne zna šta radiŠalim se:Klanjanje
Da prijavim, ni kod mene nema ni jedan od opisanih bug-ova , baterija traje duze, ceo dan izdrzi sa 3g ukljucenim, 2 sata muzike i 1,5 neta i na kraju dana imam 30, 40 posto baterije. Rom radi brze i stabilnije, tako da ko hoce da proba slobodno.
Znači telep ti preporučuješ JS8cheers,a reci mi samo posle toga više nema srpski meni i jezik u telefonu:S:!!Nadam se samo da neću napraviti isto:wc: kao sa i7500 posle flešovanja pa imam malu dozu i straha jer ne bih imao ponovo toliko novca da odvojim za telefon a i moja draga bi me:smack:!!
negde kažu čekiraj polje i odinu re-partition a negde kažu ne pa koga da slušaš u p???? m???????evo ovo sam pročitao na jednom mestu za fleš XWJS8
DO NOT tick Re-Partition
Check if both Auto Reboot and F.Reset Time are ticked.(both are ticked by default):S:
@alexa021: Naravno da si u pravu. Što ih više postavim (pitanja) to ću bolje savladati gradivo iz Andorida i "kako flešovati ROM"![]()
Evo flešovao sam usred noći i *** nisam ja te sreće da sve prodje kako treba šta sam sad uradio,sve sam odradio lepo da prepozna drivere,pokrenuo odin ubacio pit file,ubacio onaj jedan tar u pda štiklirao re-partition i sve je krenulo i završilo dobro medjutim kada se pojavi ono zeleno pass i telefon se restartuje piše;
E:can't mount\dev\block\stI10
(invalid argument)
E:copy_dbdata_media:Can't mount DBDATA
your storage not prepared yet.Please use UI menu for format and reboot actions:
copy default media content failed.
naravno pomoć je dobrodošla,uradio sam wipe data\factory reset i format cashe pa reboot system now ali se pokrene telefon dodje do onog S i onda ništa samo vibrira povremeno;black screen
POMOĆĆĆĆĆĆĆ!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari