Šta je novo?

Google Chrome

Ima jos ponekih nedostataka, ali opet sve zavisi sta nekome treba kod browsera. Sto se tice download bara sklanja se kad kliknes na to sto si skidao.

Sto se tice download bara sklanja se kad kliknes na to sto si skidao.
To bi bilo "sklanjam download bar", ne "sklanja se download bar" :p

Kao što rekoh: dobar je browser, ali sa puno nedostataka. Za običnog korisnika obično bi trebao da bude dovoljan, naročito sa nekim extenzijama (ja ih imam 10-15, pa sam svoj Chromium 10 doveo na nivo da je vrlo blizu po opštoj upotrebljivosti kao defaultni FF4).

Poslednja izmena:
problem

Problem koji se javlja sa najnovijim chrome (beta ili dev svejedno)

benchchrome.png

Na firefox-u nema toga (mislim na ovo forum sto iskace sa mesta, a mislim i da nije bilo na prethodnom build-u posto ja koristim dev verziju)

Verovatno do je reklama, evo kod mene sa uključenim AdBlockom, poslednja dev verzija Chromea:

B7VOT.png

To je do teme, i meni tako izgleda kada stavim light temu, ali provaljujes i da je tebi puklo (forum se nalazi ispod nove poruke, a treba pored)

Onaj ko je postavljao oglas nije zatvorio img i anchor tagove, pa otuda problemi.

Jes vala, cudno kako radi u FF, obicno chrome bolje guta krs od koda

Nikad nisam koristio Chrome, Ima li on mogucnost kao FF, da u Bookmarks Toolbar-u drzi Live RSS ?

Nikako ne mogu da podesim addon za proveru emailova!

Postoji li neka mogucnost da se u delu gde se kuca web adresa instalira neki add on ili sta god, gde bi se dobio efekat kao na safariju i androidu, tj da se taj gore deo popunjava odredjenom bojom kako se otvara stranica?

Ne postoji. Chrome, Opera i Safari imaju dosta jednostavniji API za ekstenzije od Firefoxa, tako da nisu moguce tako neke izmene na izgledu browsera.

Jel mogu nekako tabovi da budu dole kao u mozzili i jel moze nekako da se instalira webmail notifier koji koristim na mozzili???

webmail notifier nece da moze....

Jel mogu nekako tabovi da budu dole kao u mozzili i jel moze nekako da se instalira webmail notifier koji koristim na mozzili???

ne mogu da budu dole, mogu sa leve strane, vertical tabs u about:flags

sto se tice webmail notofier....ne znam kakav je u firefoxu, i koji mail proveravas, ali po meni dosta bolje extenzije su u chromu sto se ticu maila, mislim da FF ima samo jedan gmail addon, dok chrome ima 50-100....

ne mogu da budu dole, mogu sa leve strane, vertical tabs u about:flags

sto se tice webmail notofier....ne znam kakav je u firefoxu, i koji mail proveravas, ali po meni dosta bolje extenzije su u chromu sto se ticu maila, mislim da FF ima samo jedan gmail addon, dok chrome ima 50-100....
Da,ali ne moze da proverava multi naloge,dzaba mu 50-100.FF je bolji po tom pitanju,webmail notifier je bolji od svih Chromovih add on sto se tice maila.

Super za ovaj x-notifier,koliko vidim identican je kao webmail!
Jos nesto,jel postoji nacin da se ovaj tekst za bookmars bar ukloni a da se ikonica za bookmark skloni negde ka gornjem levom uglu?

Da li se chrome sam update-je kao mozzila ili mora rucno da se skida nova verzija cim izadje?

Prilozi

• bookmars.jpg
    bookmars.jpg
    29.1 KB · Pregleda: 84
Tekst ce se ukloniti kada budes stavio neki bookmark. :)

Sam se updateuje.

Da li neko zna kako da se namesti spell checking za Srpski u chromu? namesti na Srpski, ali ne radi....

Dobro radi ovaj novi update. Presto sam da koristim od kad je opera izbacila 11icu, ali ovo je lepo iznenadjenje. :)

Vrh Dno