Šta je novo?

MAC OS X Snow Leopard drivers ??

Abyssus

Cenjen
Učlanjen(a)
06.12.2010
Poena
159
Instalirao sam MAC OS X Snow Leopard 10.6.6 by Hazard i sve lepo radi samo sto ne mogu da vidim NTFS particije..probao sam neki program Mounter i nece da radi..Potrebni su mi drajveri za GIGABYTE GN - WP01GS PCI WLAN CARD i za mreznu karticu koja je integrisana NForce networking controller. :D

Jedini kvalitetan i dobar način: Paragon NTFS.
Pitaj google za isti. ;)

Jedini kvalitetan i dobar način: Paragon NTFS.
Pitaj google za isti. ;)
Nije jedini kvalitetan i dobar način, ustvari, Tuxera je znatno pouzdaniji driver za pisanje po NTFS particijama od Paragona.
Imaš gomilu tema po internetu, a koliko znam i ovde su pojedinci pisali o nepouzdanosti Paragona - hint: probaj da obrišeš fajl koji si bacio u kantu sa NTFS drajva kada imaš instaliran Paragon, moguće da neće da može. Tuxera radi i brže i pouzdanije.

Nije jedini kvalitetan i dobar način, ustvari, Tuxera je znatno pouzdaniji driver za pisanje po NTFS particijama od Paragona.
Imaš gomilu tema po internetu, a koliko znam i ovde su pojedinci pisali o nepouzdanosti Paragona - hint: probaj da obrišeš fajl koji si bacio u kantu sa NTFS drajva kada imaš instaliran Paragon, moguće da neće da može. Tuxera radi i brže i pouzdanije.

slazem se, ja sam presao na Tuxeru jer nema trash bug :)

Ja sam imao baš suprotna iskustva sa Tuxera-om. Moguće da je u pitanju bila stara verzija, ko će ga znati...
Da, Paragon ima taj problem sa brisanjem fajlova sa NTFS particije. Ali to se reši tako što podesiš da briše direktno fajlove a ne da ih stavlja u Trash. Uostalom, uvek to možeš da rešiš i pomoću Terminala.
Ja imam dual boot, tako da i ne brišem ništa sa NTFS particije iz OSX.

Tak' da, menjam predlog iz Paragon u Tuxera. :)

Ok ljudi sada mi je to najmanje bitno..Jel ima neko drajvere za GIGABYTE GN - WP01GS PCI WLAN CARD ili zna gde mogu da ih skinem??

Nema drajveri za moju karticu a i tamo na forumu nisu od neke pomoci :D

Vrh Dno