konstantinos
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.06.2010
- Poena
- 169
ljudi svidja mi se ova karta ali da li je ona dosta bolja od ati 6870 ako jeste da kupim ipak ovu msi
ljudi svidja mi se ova karta ali da li je ona dosta bolja od ati 6870 ako jeste da kupim ipak ovu msi
Nikola na koliko si stavio max voltazu? Ja sam izvukao za sada 980 max core na 1080. Isao je furmark nekih pola sata ne znam da li je to stabilno:trust:
Nikola na koliko si stavio max voltazu? Ja sam izvukao za sada 980 max core na 1080. Isao je furmark nekih pola sata ne znam da li je to stabilno:trust:
e sad danas sam hteo da odem i uzmem ovu msi ali evo sad sam nasao dva ista modela 2 razlicite firme koju uzeti
ovu:VGA GeForce GTX560-TI MSI TWIN FROZR II OC 1GB/DDR5,/2xDVI/HDMI/256bit
ili ovu:VGA GeForce GTX560-TI Gigabyte 1GB OC/DDR5,/2xDVI/HDMI/256bit
ima li neke razlike?
Na kojem ti je ovo naponu?
@ Thierry Henry
E sad lepo i proc promeni, kako mozes da gledas tu zver na dualcu pa makar bio i na 5GHz.....
Bih ja, ali fali šušteća moneta)) puk'o sam na ssd i ovu kartu 450$ dobro minus 260-ku sam uvalio za 100$. Nek' tera do leta ili zime pa da uzmem Sandy ili nešto drugo.
Nisam razumeo koliko si izvukao - 980 ili 1080 ?
Jel ti nije problem da na max kloku izvrtis Warhead 1920x1080, Ethusiast, DX10, 4xAA, ambush ?
Pa dobro, ipak si ti van Srbistana, trebao bi da dobro stojis sa "zelenisem"....
Testiram dalje mada mislim da nece moci vise od ovoga. Evo par skrinova.
Testiram dalje mada mislim da nece moci vise od ovoga. Evo par skrinova.
Prijateljski savet: prvo uzmi SSD pa tek onda neku grafiku kakvu zasluzhuje ta azdaja od monitora
Radi se, staces....Eto ti na primer imas bolju konfu od mene, a zivis u BG-u. Pozdrav!:wave:
U igrama je neznatna razlika, ali je u radu Bloomfield brzi oko 30-40%,
mada ni Phenom X6 nije los (malo slabiji od i7 920), za ~250e i procesor i dobra ploca...
SB ti je mnogo bolja varijanta, batali 775 i 1366, ako nemas para za i7 2600k, mozes slobodno da uzmes i5 2500k, ako ti ne treba za neki bas ozbiljan rad....
Taman i Thermalright Venomous X mozes da nakacis na SB i komotno na 4.5GHz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari