Šta je novo?

FREE: Avira AntiVir Premium - mali poklon za Benchmark-ovce

Ponovo sam instalirao Avira Security suite i prilikom podesavanja, naletim na neki merac DL (ovo mora da je nesto novo), i sad nikako da ga maknem, ajde sto stoji tako u prozoru i ne moze da se klikne kroz njega, nego sto i ne radi, vec malo malo pa pukne i onda mi se gubi ikonica iz system tray-a!

Postavi sshot da vidimo o čemu je reč...

Extra pokupio sam jedan. Taman mi ističe free NIS 2010 koji sam takođe nabavio preko bencha. :)

Sta se desava, ako sam se vec jednom prijavio za neku prethodnu akciju i hocu sada ponovo, na isti mail?

Do sada je bez problema moglo sa istom e-mail adresom da se registruje više puta za nove akcije.

Sta se desava, ako sam se vec jednom prijavio za neku prethodnu akciju i hocu sada ponovo, na isti mail?

Мислим да сам и ја после три-четри акције морао да се пријавим са новом емаил адресом...

Mozda treba da treba da istekne stara akcija (ostalo je jos par dana)?

Ja svaki put moram novi nalog da pravim, evo vec 10-ak imam

Imas dve opcije:
1. da instaliras Suite
2. da ostinas na obicnom Premiumu i da iskoristis kljuc za suite, jer moze, obrnuto ne :)

Izvini. Nisam lepo cit'o.

Ako mogu da budem malo radoznao iz kog razloga ne koristis Security Suite i sta je losije kod Suite-a, firewall il' nesto drugo?

Prvo probah kljuc od Security Suite i nesto nije hteo AntiVir Premium da ga prihvati, a posle stavih onaj test od 30 dana i radi :)

Security Suite dosta usporava komp, najbolja je free verzija, AntiVir Premium je zlata sredina ako mogu da biram :)

Meni kada updatujem stane na 1334kbs,Avira Premium security suit je u pitanju!

jel ste primetili da nema nijedne aktivne promocije za neki avira proizvod ??

a bilo je do pre par dana ... a ja sve da sačekam još neki dan :smash:

Nazad
Vrh Dno