Šta je novo?

Samsung S8500 Wave [BadaOS]

cekaj,isao si u settings/connectivity pa da tv out upalis pal ??

Aham, probao kazem i PAL i NTSC.
Na dva razlichita TV-a.

pa nemam pojma..
cekaj car da ti odgovori,koliko se secam iz prethodnih milion postova :smoke: on je kacio wave na tv..

Probaj da zamenis boje na kablu ;)

To jest, da ubodes crveni (sa fona) u zuti (na TV-u), i obrnuto - zuti u crveni... tako meni "proradio" kabl :p
A dotad bila neka crna slika sa straftama, koja je reagovala na cackanje telefona...

A PAL i NTSC kod mene ama bas nis' ne cine, radi fon u oba slucaja :p

ljudi neka odgovori neko,jel ima gde ovih alu ''oklopa'' sa linka sto sam postavio kod nas ?? :)

Ja ga stavio u orbit downloader, ovaj otvorio 10 konekcija po 20kbs, svukao ga je za 5 min |)

ne svidja mi se.

@vkozomar, pa tako necega nema ni u ita ni u hu, sanse da bude kod nas za wave su slabe... zato za iphone svega|((

elem meni se ova varijanta kad tako jako pokriva telefon (prekriva glavne dugmice dolazi skroz do ekrana itd) ne svidja i onaj gelli sto sam dao link mi deluje puno bolje. barely there je definitivno najzgodniji, ali grr kad nisam porucio na vreme.

Poslednja izmena:
koji bedak,uzeo bih jedno od ova 2 zastitna kucista ali izgleda nema kod nas:wall:

ne znam ovaj pdair da li moze uopste da se naruci iz srbije..

Par laganih...
Kako da ukljucim zvuk pri fotkanju,imam tri melodije blende ali koju god odaberem telefon "cuti"?
Postoji li resenje za "back" taster a da nije crvena slusalica ili dijamant :d ?
Telefon mi ponekad uspori(zakoci,zastuca)pri skrolovanju numera,fotki ili igranju igara,sta je problem i ima li resenja?
Kako da postavim "home" na taskbar(ako je moguce),malo mi glupo resenje ulazak u menadzer da bih to odradio :crash: ?
Telefon je kodiran na Telenor mrezu,verzija softvera je 1.0.2 ,sve skladistim na memorijsku karticu od 4 GB klase 4 koju sam prebacio iz drugog fona bez prethodnog formatiranja.

i moj wave je iz telenora,isto bada 1.0.2,nemam usporavanja u aplikacijama i igricama,kartica take ms 8gb class 4.

to za zvuk kamere nemam pojma sta je,ako je u silent logicno je da se nece cuti ;)
pa u 90% menija imas normalan back a za ostalo tu je dijamant :D
za usporavanje nemam pojma.
ne znam kako se postavlja home na taskbar,ja sam hteo menu umesto poruka da postavim ali ne znam kako :)

nego jel znas ti ima li gde ovih oklopa kod nas? :)

Poslednja izmena:
Ne znam da li znate, ali izasao je novi KIES pre manje od nedelju dana

http://www.samsungapps.com/about/onPc.as

:wall:

izvinjavam se na coravosti!

Planiram ovih dana da pazarim Wave, pa citam forum od pocetka, pa zato nisam video da je to vec pomenuto :)

Poslednja izmena:
pa sta novo donosi kies 2.0 ?

evo sad skidam ali i ovaj stari nisam nista spec koristio pa ne znam mogucnosti kies-a :)

Oklope nisam vidjao kod nas. Ako moze da se oklop naruci preko neta(da salju u SRB) mogu da ti ostavim broj decka koji vrsi takve kupovine (eBay i sl.) uz nadoknadu.

Pitanje za one koji su kupili Wave u poslednje, recimo, 2 nedelje:
1) Sa kojim FW dolazi ?
2) Da li se dobija kartica uz njega i koja(pre oko 2 meseca lik iz Telenora mi je rekao da se dobija 2 GB)?
a za sve pitanje:
1) Koja je aktuelna zvanicna verzija FW-a?
2) Da li postoji problem prepoznavanja i dalje sa WIN XP SP3 ili je to reseno i da li problem prave samo telefoni koji nisu kupljeni kod provajdera?

Hvala

iz telenora jos uvek dolaze sa badom 1.0.2,bez microSD kartice.
nemam pojma to za xp sp3.

malo kic deluje[i gay] ali stiti dragi nam talas :)
mada i ovako je poprilicno robustan.
ja hocu neki alu oklop npr ali ne znam nista oko tog narucivanja..

Ako je jedina zanimljiva stvar kako unakaziti telefon nekim silikonom, aluminijum i slicno, bolje da umre tema.

Poslednja izmena:
sta,tebi se ne svidja polemika i sad niko nista ne sme da pise i moze lock teme a ? :)
meni ovo alu kuciste treba a naravno i meni bi bio jaci fazon ako bi se ljudi aktivirali malo u ovoj temi,toliko starih/novih/potencijalnih vlasnika wave-a a niko nista ne pise..

pa kad se ništa ne dešava, šta da pišemo gluposti kad nema ništa novo. kao "stari" vlasnik mogu samo da napišem wow kako je ovaj wave do jaja telefon ali to već svi znaju :D
čeka se bada 1.2, kad ona izađe biće komentara
a što se tiče tih futrola - moje mišljenje: ne bih nikad ništa stavljao na telefon pa taman da mu opstanak zavisi od toga :D
sve su mi gadne, prave ciglu od telefona. volim kad ga uzmem u ruku i osetim hladnoću metala, pa čak i kad je jako hladno napolju da mi se prsti zalepe za njega.
malo se zezam naravno

manve po obicaju ne shvata da drugi ljudi imaju problem koji on nema i da nemamo svi iste potrebe/probleme. sad sam bio napolju, +8 je... uzeo sam da telefoniram, skinuo sam rukavicu i bukvalno je telefon kondenzovao vodu toliko da sam morao da pazim da mi ne ispadne... onda sam ga prvo obrisao, pa tek tad vratio u futrolu...
slazem se da ce gumena navlaka da ga unakazi (ona aluminijumska mi je tek totalno bezveze), ali ce mi biti puno upotrebljiviji |)
manve tvoj je ionako ruzan siv, pa mozda da uzmes ovu crvenu navlaku, ne bi ga puno unakazila |>>

ja mrzim futrole,nebitno od kog su materijala a one silokinske,po mom misljenju[dakle,ne hejtujem one koji vole te futrole] totalno unakaze wave..

ja pricam o tome da sa ovim alu oklopima fon dobija dobru zastitu + zanimljiv look,ja bih to stavljao kad idem negde outdoor,voznja bajsa,planinarenje i izlazak u grad :d :smoke:

a imas i 2 izgleda talasa+ zastitu :)

Danijele, problem koji ti imas niko nema, dzaba koristis mnozinu.

Imam i ja takodje problem sa " znojavim " dlanovima, kao i vecina ljudi koji koristi mis ima taj isti problem.
Nema vise sta da se prica o temi kad se sam Samsung pobrinuo da nemamo o cemu. Mozemo samo o losim " glasinama " koje se pokazuju sve tacnijim.
Kad pogledam sve ove " wave " forume i vidim da se stalno vrte 2 teme znam o cemu Samsung razmislja. Jedini koji malo pokazuje neke novine oko samih aplikacije jeste bada portal ru.
Neverovatno je takodje da nigde ne postoji neki " official " samsung site gde bi mogli da odemo i da se onom " arhitekti Wongu " i ljudima koji rade na razvoju malo " obratimo ".
Licno me najvise nervira sto nema Skype-a aplikacije za VOIP preko WiFI.
Svidja mi se telefon i jedan sam od onih koji misli da na nebu mora da postoji nesto drugo osim Androida i Ios-a ali se Samsung djavolski trudi da se ugrizem za jezik.

Poslednja izmena:
Pa bada je krsh...
-Tamo skroluju meni sa ikonicama i prichaju kao omg vidi kako je bada brza a veze sa mozgom nema shto tako brzo skroluje samo ikonice!! nishta tu specijalno ne treba da bi se tako brzo skrolovalo
-Bada nema multitasking.. ima kada kao "multitaskujesh" aplikacija ti je frozen i tako stoji.. nema nikakvog multi taskinga da ti neshto radi u pozadini dok si u nekoj drugoj aplikaciji
-s8500 ima samo 256rama (elem zato se deshava out of memory btw)
Uglavnom, bada krsh

Pa bada je krsh...

Ne bih se slozio, nije problem u Badi problem lezi u Samsungu i podrsci. Wave je odlican telefon za male pare i tu nema pogovora, medjutim mi svi ovde raspravljamo o onome sto bismo voleli da vidimo kao novinu ili kao poboljsanje, e tu Samsung " usxxxe motku " osim ako stvarno 15 februara ne izbaci 2.0 ( ili bar 1.2 sa Skype-om ) i naravno kao exkluzivu upgrade za stare uredjaje bazirane na Badi. Sve ispod toga ih vodi u " nekupovinu buducih " telefona. Moje skromno misljenje

Nazad
Vrh Dno