Šta je novo?

WD TV Live

Kako doci do lozinke za pandoru,365 i ostale radio stanice u ponudi,:,,: ,da moze full da se shaltuju ?!

Na WDTV live imam najnoviji 1.04.10 firmware, ali ne mogu nikako da napravim wireless konekciju, naime u meni-u za network setup nemam mogucnost izbora za wireless, imam TP-Link WN321G, da li jos neko ima takav problem, ili kako da ga resim, da li je problem u TP-Link WN321G, ne prepoznaje ga WDTV live, hvala unapred na pomoci

Na WDTV live imam najnoviji 1.04.10 firmware, ali ne mogu nikako da napravim wireless konekciju, naime u meni-u za network setup nemam mogucnost izbora za wireless, imam TP-Link WN321G, da li jos neko ima takav problem, ili kako da ga resim, da li je problem u TP-Link WN321G, ne prepoznaje ga WDTV live, hvala unapred na pomoci
Pojasni malo kako mislis wirles opcija na WD tu imas opciju maual i automatic network setup kako toi je do tad bio povezan Wd.

Čekaj, koji wifi adapter imaš utaknut u WDTV?

Ima gore pomenuti adapter, TP-Link WN321G, ali ga WDTV Live jednostavno ne prepoznaje, na njihovoj predlozenoj listi USB-Wireless adaptera ga NEMA, od TP-Linka jedino je podrzan model 821,
i imam opciju manual i automatic, probao sam sve moguce-ali nikako ne uspevam da napravim konekciju.

Ako ga nema na listi koje podržava USB wireless, onda je to i problem. Moraš da nabaviš neki sa liste.

Hm ako ga nema na listi tesko da ce da radi,ali mozda da probas sa B-radovim fw-erom? Mozda ga prepozna, mada su male sanse. Ja bih ti rado evo dao moj sada jer meni ne treba a prepoznaje ga moj WDTV live, ali sam daleko :).

Pozdrav svima,

Juce sam pronasao ovu temu, doduse ranije me nije ni zanimalo puno :), ali cu od sutra i ja postati vlasnik ove, po svemu sudeci zanimljive spravice. Posto apsolutno nemam iskustva sa ovakvim hardverom, imao bih par pitanja:

1. Imam wireless ruter TL-WR542G, pa bih hteo da uzmem i neki USB adapter, pa pretpostavljam da je najbolje resenje onaj jedini TPLink-ov iz njihove liste podrzanih (ili mozda neki drugi)? Da li ce praviti problem sto je ruter G standard, a onaj adapter 821N, tj N standard (pretpostavljam da ce samo oboriti brzinu protoka)

2. Hteo bih da uzmem neke zvucnike koje bih mogao da nakacim i na wdtv i na tv, znaci sve zajedno da povezem da radi. Zvucnike bih iskljucivo hteo 2.0 (eventualno 2.1), znaci neke kvalitetnije definitivno, bitniji mi je kvalitet zvuka nego neka preterana jacina. TV imam neki Samsung-ov (onaj SlimFit... nazalost jos uvek nemam neki HDTV, nadam se da ce biti uskoro) i ima standardne prikljucke, tj cinceve... Pa ako neko ima neki predlog koji bi zvucnici bili OK, tj koji bi mogli da se prikljuce...

Hvala unapred...

Pozz

Poslednja izmena:
1) Nema problema ali naravno da ce da obori protok

2) Zvučnici ne mogu direktno da idu na WDTV. Morate nabaviti neko pojačalo a iz WDTV imate optički izlaz. Dakle pojačalo i zvučnici.
Moja kombinacija je Bose zvučnici i Jamaha pojačalo. Ili da privremeno nabavite neke aktivne zvučnike (sa integrisanim pojačalom) ali to mislim da nije najbolje rešenje.

Imam neke matore 5.1 zvucnike (Neo SW-G51), ako se neko seca koji je to model, nisu u sutini losi, a imaju posebno onaj deo za kontrolu zvuka... E sad ne znam da li je to ujedno i pojacalo, pa bih mozda mogao njih da prikljucim, preko tog optickog prikljucka. Ne znam ni da li ima takav prikljucak na tom kontroleru, posto zvucnike ne koristim vec dugo, negde su u nekoj kutiji :)...

2) Zvučnici ne mogu direktno da idu na WDTV. Morate nabaviti neko pojačalo a iz WDTV imate optički izlaz. Dakle pojačalo i zvučnici.
Moja kombinacija je Bose zvučnici i Jamaha pojačalo. Ili da privremeno nabavite neke aktivne zvučnike (sa integrisanim pojačalom) ali to mislim da nije najbolje rešenje.

Moje iskustvo sa WDTV-om i Logijem Z5500 govori drugačije :D

To nije niti može biti najbolje rešenje. Nisam otkrio toplu voda kada sam predložio dobar risiver i dobre zvučnike.
Jamaha risiver i 5+1 Bose, koštalo me je oko 3000 evra, ali vredi. Ima mali milion 2+1 aktivnih varijanti, ali koliko para toliko kvalitetne muzike (zvuka).

i ti na sistem od 3000€ kacis WDTV?!? :) od tricavih 100€?!?
licno, bez orginalnih 3D Bluray filmova i 56" to ne bi ni gledao ni slusao. :)

i ti na sistem od 3000€ kacis WDTV?!? :) od tricavih 100€?!?
licno, bez orginalnih 3D Bluray filmova i 56" to ne bi ni gledao ni slusao. :)

Skoro svi filmovi su mi 5+1, za zvuk koristim optički izlaz, za video HDMI i naravno nisam žalio ni za Panasonik plazmu i Benq projektor, tako da filmove gledam na dijagonali od 120", a plazma je 50".
Međutim, ova spravica od 100 evra me je izbila iz cipela i zaljubljen sam u nju :)

malo sam blesav za tehnikom.

Poslednja izmena:
Write permission?

Da li je neko imao slican problem, naime, koristim wdlxtv 0.4.3.1 FW, pre toga sam koristio 0.4.2.2 i mogao sam normalno da kopiram sadrzaj sa kompa na usb disk na wdtv live-u...medjutim, to sada ne mogu....i to kada pokusam da prebacim neki mkv fajl, to ne moze (write protection), a kada prebacujem flac-ove, onda moze!? totalno sam zbunjen sta se desava?

Poslednja izmena:
Update Release 1.04.17 (12/30/10)

Resolved USB keyboard response time.
Resolved crashing when hot plugging USB keyboard.
Resolved artifact lines or screen flicker while in Preview mode sometime.
Resolved slow exiting from Flingo app.
Resolved inability to add to Deezer playlist.
Resolved Facebook not providing upload option.
Resolved several minor user interface issues within Facebook, Deezer, Mediafly and YouTube.
General Info:
We have temporarily blocked USB mounting of Advanced Format (4k sector) HDD greater than 2TBs.

Da li je neko mozda razmisljao (ili jos bolje probao) da upari WDTV sa ovom tastaturom:
Lenovo N5901

Osnovno sto me interesuje je da li radi bez problema :).

koliko znam, radi bilo koja USB tastatura... ali ja sam i dalje na brad FW 1.02.21, mada vidim da je izbacio i za 1.03.verziju svog FW.
ne znam ni zasta bi koristio tastaturu na WDTV?!?

stigao i meni wd tv live plus sa amazona, uzeh ga za 99$ ako koga interesuje. odma sto sam primijetio kad sam ga uzeo u ruke je da je nesto unutra otkaceno i da lupka...posle malo cimanja sam ga otvorio i vidio da lupka kao kablic sa senzorom na vrhu (predpostavljam da je senzor) i da treba da bude zalijepljen na hladnjak od ploce... ili mozda grijesim?

ja sam i dalje na brad FW 1.02.21
I ja imam tu verziju, koliko sam vidio izašle su još dve verzije nakon toga, ne znam vrijedi li ih stavljati. Da li donose neke bitnije ispravke ili samo podršku za nove servise kao što je ona za vremensku prognozu?

Meni je kolega kupio WDTV Live u Beču za 94 €.

Imam jedno pitanje, filmovi mi počnu ne uzevši u obzir prevod koji se tu nalazi i koji je istog naziva kao film, onda preko opcije uključim prevod i to radi, ali želim da mi se prevod svaki put sam uključi a ne da moram preko Options na početku filma da ga aktiviram. Vidio sam tamo u generalnim Settings da ima opcija za prevod da bude on ili off, i kad podesim "on" to radi ali po gašenju playera opet vrati na off. Da li se to i vama dešava?

Meni je samo prvi dan pustao automatski prevod, sad moram manuelno. Svaki film ima svoj folder sa istoimenim prevodom, al dzaba izgleda...

I kod mene se to desilo,pogubilo me bilo bas bas,..do najnovijeg firmw. mi se prevod pojavljivao sam,..sad jednostavno moram na opcije,pa ....koji smor .....

stigao i meni wd tv live plus sa amazona, uzeh ga za 99$ ako koga interesuje. odma sto sam primijetio kad sam ga uzeo u ruke je da je nesto unutra otkaceno i da lupka...posle malo cimanja sam ga otvorio i vidio da lupka kao kablic sa senzorom na vrhu (predpostavljam da je senzor) i da treba da bude zalijepljen na hladnjak od ploce... ili mozda grijesim?

Malo sam pretrazivao po netu i vidim da se masovno ljudi zale na isto. U pitanju je baterija koja treba da je zalijepljena za kuciste sa unutrasnje strane, ljepilo izgleda popusti brzo i tu nastaje problem. S obzirom da sam bateriju zalijepio za onaj hladnjak, moracu otvarati uredjaj opet :D

Vrh Dno