raligno011
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.01.2008
- Poena
- 320
Kako doci do lozinke za pandoru,365 i ostale radio stanice u ponudi,:,,: ,da moze full da se shaltuju ?!
Kako doci do lozinke za pandoru,365 i ostale radio stanice u ponudi,:,,: ,da moze full da se shaltuju ?!
Pojasni malo kako mislis wirles opcija na WD tu imas opciju maual i automatic network setup kako toi je do tad bio povezan Wd.Na WDTV live imam najnoviji 1.04.10 firmware, ali ne mogu nikako da napravim wireless konekciju, naime u meni-u za network setup nemam mogucnost izbora za wireless, imam TP-Link WN321G, da li jos neko ima takav problem, ili kako da ga resim, da li je problem u TP-Link WN321G, ne prepoznaje ga WDTV live, hvala unapred na pomoci
Na WDTV live imam najnoviji 1.04.10 firmware, ali ne mogu nikako da napravim wireless konekciju, naime u meni-u za network setup nemam mogucnost izbora za wireless, imam TP-Link WN321G, da li jos neko ima takav problem, ili kako da ga resim, da li je problem u TP-Link WN321G, ne prepoznaje ga WDTV live, hvala unapred na pomoci
2) Zvučnici ne mogu direktno da idu na WDTV. Morate nabaviti neko pojačalo a iz WDTV imate optički izlaz. Dakle pojačalo i zvučnici.
Moja kombinacija je Bose zvučnici i Jamaha pojačalo. Ili da privremeno nabavite neke aktivne zvučnike (sa integrisanim pojačalom) ali to mislim da nije najbolje rešenje.
Pa naravno kad Z5500 imaju u sebi pojacalo (u wooferu).
i ti na sistem od 3000€ kacis WDTV?!?od tricavih 100€?!?
licno, bez orginalnih 3D Bluray filmova i 56" to ne bi ni gledao ni slusao.![]()
koliko znam, radi bilo koja USB tastatura... ali ja sam i dalje na brad FW 1.02.21, mada vidim da je izbacio i za 1.03.verziju svog FW.
ne znam ni zasta bi koristio tastaturu na WDTV?!?
I ja imam tu verziju, koliko sam vidio izašle su još dve verzije nakon toga, ne znam vrijedi li ih stavljati. Da li donose neke bitnije ispravke ili samo podršku za nove servise kao što je ona za vremensku prognozu?ja sam i dalje na brad FW 1.02.21
stigao i meni wd tv live plus sa amazona, uzeh ga za 99$ ako koga interesuje. odma sto sam primijetio kad sam ga uzeo u ruke je da je nesto unutra otkaceno i da lupka...posle malo cimanja sam ga otvorio i vidio da lupka kao kablic sa senzorom na vrhu (predpostavljam da je senzor) i da treba da bude zalijepljen na hladnjak od ploce... ili mozda grijesim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari