Šta je novo?

Prodaja Telekoma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemate pojma koliko su naivne te price sa otvaranjem trzista, konkurencijom, napretkom... Odmah se vidi koliko neko nije upucen u pricu cim pocne da prica o tome. U oblasti telekomunikacija se vrse velike zakulisne radnje na jako visokim nivoima, interesi velikih sila odredjuju kad ce se gde i pod kojim uslovima "otvarati" trziste i vrsiti privatizacija, a vi samo naivno vicite telekom treba prodati, mozda cete jednog dana shvatiti o cemu se radi al bice kasno, zapravo vec je kasno.

Nemate pojma koliko su naivne te price sa otvaranjem trzista, konkurencijom, napretkom... Odmah se vidi koliko neko nije upucen u pricu cim pocne da prica o tome. U oblasti telekomunikacija se vrse velike zakulisne radnje na jako visokim nivoima, interesi velikih sila odredjuju kad ce se gde i pod kojim uslovima "otvarati" trziste i vrsiti privatizacija, a vi samo naivno vicite telekom treba prodati, mozda cete jednog dana shvatiti o cemu se radi al bice kasno, zapravo vec je kasno.

Jasno. Kako onda očekuješ da neka sitna jedinka ima bilo kakav uticaj na taj proces, u tako kratkom vremenskom roku?

Ne ocekujem, samo ocekujem da ne vice srecno na sve strane kako telekom treba prodati jer je to dobro i u nasem interesu...

Ne ocekujem, samo ocekujem da ne vice srecno na sve strane kako telekom treba prodati jer je to dobro i u nasem interesu...

Lako je tebi odatle gde si da nama ovde pridikuješ...ne znam koliko vremena godišnje provedeš u Srbiji, ali očigledano ne mnogo, pa si izgleda izgubio kontakt sa stvarnošću u Srbiji...

...ali znajuci nas narod kontrole uzmu lovu i zazmure ... SVI ALI SVI REDOM Zato ga treba prodati ...

To je otprilike ovakva logika. Imas dete koje mnogo trosi i umesto da pokusas da pricas sa njim i da ga usmeravas vec u toku razvoja ti mu uzmes novcanik i kazes: "Moje dete vise nema problema sa trosenjem jer sam mu uzeo novcanik". I problem samo prividno resen. Ostaje to sto time dete nije naucilo da ne treba da trosi vec je samo privremeno spreceno da to radi i naravno nastavice prvom prilikom.
Ovi sto zastupaju tezu da Telekom treba prodati zbog maznjavanja a u isto vreme podrzavaju stranku na vlasti ciji ljudi upravo to rade su u velikoj zabludi. Ovim se problem korupcije i kriminala nece resiti vec ce se samo preseliti. Naravno cenu ce platiti gradjani.
Verovatno ce ovi ljudi poput Zeljka i drugih na ovoj temi za 10 godina kada u ovoj bude sve propalo reci: "Idem iz ove zemlje jer ovde nema zivota".

Ovi sto zastupaju tezu da Telekom treba prodati zbog maznjavanja a u isto vreme podrzavaju stranku na vlasti ciji ljudi upravo to rade su u velikoj zabludi.
Ako mislis da drugi kada dodju na vlast nece isto krasti ili biti jos gori, onda ti si u najvecoj zabludi sto postoji. :D

Ja sam zadovoljan jer ce se Telekom najzad prodati ma koliko neki kukali, i vreme ce pokazati ko je bio u pravu i da li ce nam drzava bankrotirati kada nam lopovi ostaju bez alata :wave:

Poslednja izmena:
Lako je tebi odatle gde si da nama ovde pridikuješ...ne znam koliko vremena godišnje provedeš u Srbiji, ali očigledano ne mnogo, pa si izgleda izgubio kontakt sa stvarnošću u Srbiji...

Pa ja odavde mogu bolje da ti kazem koji su interesi tih koji zele da ga kupe i kako to sve funkcionise. Vec sam pisao ranije u ovoj temi, cak ni ljudi koji rade ove stvari i zalazu se za njih znaju tj ne poricu da to nikako nije u interesu malih i siromasnih drzava.

Ajde da pojasnimo tu situaciju sa stranim kompanijama ukratko, Idea i Merkator su samo spomenuti kao poznati nasoj javnosti, spisak onih koji nam prave deficit je ogroman, trebali bi mi sati ukoliko bih zeleo da izgubim vreme u navodjenju koje sve kompanije cine finansijsku nestabilnost u Srbiji.

Upravo iz te cinjenice u Sloveniji ili Hrvatskoj je prakticno nemoguce da recimo nasa kompanija radi posao koji je iskljucivo baziran na odnosenju novca.

Oni se slazu da se ti pojavis na njihovom trzistu ako radis posao koji je iskljucivo okrenut uvozu novca, odnosno izvozu dobara sa profitom iz priliva deviza iz inostranstva.

Tako da ce ti oni uvek ponuditi kompanije poput brodogradilista, turizma, celicane (zelezare) i slicno koje su iskljucivo okrenute izvozu.

Kako to funcionise spolja, recimo Norveska , od slobodnih 60 milijardi iz kvartalnog izvoza nafte, prijavljeno prikazuju 40 milijardi dolara, oni se jedva usudjuju da pustaju inostrane kompanije sa iskljucivom unutrasnom orijentacijom, odnosno dozvoljeni prag je 2.7 milijardi eura.
Znaci Norveska je zemlja *****a jer kod njih funkcionise komunizam (tako nazivaju sistem ekonomije, ljudi koji su za prodaju Telekoma).

E sad u toj zemlji *****a, oni su po vama totalne budale zato sto ne dozvoljavaju 100% penetraciju inostranih kompanija koje iskljucivo posluju sa namerom iznosenja profita.

Ljudi su postavili norme , koliko je dozvoljeno da se poboljsa kvalitet zivota , a da se ne narusi ekonomija i inflacija. Strana kompanija nudi nesto sto nemaju ili sto im fali, finansijski okviri su u normama i dozvoljava im se upliv.
Drze strateske kompanije koje prave enormne profite u svojim rukama i perfektno vode ekonomsku politiku.

E sad dolazimo do naseg slucaja, kod nas su se setili ljudi da dozvole penetraciju od 100% u Srpski ekonomski sistem, u drzavi koja nije bogati nisacim, nemamo rude, naftna bogatsva niti dragocenosti.
Uglavnom smo orijentisani na izvoznom planu u oblastima koje niko na planeti ne radi, odnosno rade samo robovlasnicke drzave, izvoz hrane po bagatelnim cenama i malih rudnih sirovina, koje niko pametan ne izvozi.

Proizvodnja neobradjene hrane zauzima najvecu mogucu teritoriju i najneisplativiji je posao na planeti zemlji. Takodje rudna bogtstva su sledeci na listis najneisplativijih izvoznih grana.
(Necu dodatno gubiti vreme na pojasnjavanju neisplativosti autoputne infrastrukture cija je gradnja jedino isplativa iz blagostanja.)

Zna se da je jedino ispaltivo izvoziti kranje produkte i nikako drugacije,
ali da ne zalazimo duboko u pricu o ekonomiji.

Kad cujem rec investicija duboko se zagrcnem, zamislite dobra stvar je da strana kompanija dodje i kupi kompaniju koja vredi 120 miliona za 15 miliona i da ulozi investiciju u "sebe" (podvlacim ovo u sebe, ne u nas" od 30 miliona i da pocne momentalno sa odlivom profita koji dostize 15 miliona na godisnjem nivou, pa gde je tu logika.

Ulozili su u sebe 30 miliona vec za 3 godine sav novac koji su uneli bice iznesen i vec cetvrte i pete godine krece deficit.

Gde su tu mozgovi nasih glava.
Pojasnite mi sta sa nama nije u redu???

Poslednja izmena:
Pa ja odavde mogu bolje da ti kazem koji su interesi tih koji zele da ga kupe i kako to sve funkcionise. Vec sam pisao ranije u ovoj temi, cak ni ljudi koji rade ove stvari i zalazu se za njih znaju tj ne poricu da to nikako nije u interesu malih i siromasnih drzava.

Nekako me mori činjenica da smo mi sami sebi veći neprijatelji nego ko god dođe sa strane...

Sto štapova na tuđim leđima uopste ne bole!
Lako je tebi tamo kada recimo za 5 minuta dobijes odobrenje da ti se uvede novi fiksni broj, dok ja ovde moram da ih molim godinama i da ih gledam kako piju kafu.
I jos na kraju kako slag na torti dodje neko ovde da mi objasnjava kako je to dobro za celu zemlju :D

Očigledno ne vredi objašnjavati. Poruke koje nisu u skladu sa pravilima ponašanja ili u skadu sa temom biće brisane.
Ako ja nisam bio korektan, pitajte Vuka i vkozmara šta misle o tome.

Lično nemam preferenciju, i pored toga što sam pokrenuo ovu temu, niti volim/navijam za ove ili one.

Smatram da je prodaja može biti i dobar (ako neko dođe spusti cene i poveća kvalitet/brzine) i loš (ako taj neko ko dođe poveća cene, a sve drugo ostane isto) potez. Ostaje da se vidi.

Ono što sam napisao i pre, evo ponoviću. Odakle nekome "mandat" da proda telekom za izgradnju čije infrastrukture smo plaćali (moja porodica jeste) 5.000 DM po priključku ili što je taj isti Telekom izgrađen iz doprinosa?

Poslednja izmena:
Ajde da pojasnimo tu situaciju sa stranim kompanijama ukratko, Idea i Merkator su samo spomenuti kao poznati nasoj javnosti, spisak onih koji nam prave deficit je ogroman, trebali bi mi sati ukoliko bih zeleo da izgubim vreme u navodjenju koje sve kompanije cine finansijsku nestabilnost u Srbiji.

Upravo iz te cinjenice u Sloveniji ili Hrvatskoj je prakticno nemoguce da recimo nasa kompanija radi posao koji je iskljucivo baziran na odnosenju novca.

Oni se slazu da se ti pojavis na njihovom trzistu ako radis posao koji je iskljucivo okrenut uvozu novca, odnosno izvozu dobara sa profitom iz priliva deviza iz inostranstva.

Tako da ce ti oni uvek ponuditi kompanije poput brodogradilista, turizma, celicane (zelezare) i slicno koje su iskljucivo okrenute izvozu.

Kako to funcionise spolja, recimo Norveska , od slobodnih 60 milijardi iz kvartalnog izvoza nafte, prijavljeno prikazuju 40 milijardi dolara, oni se jedva usudjuju da pustaju inostrane kompanije sa iskljucivom unutrasnom orijentacijom, odnosno dozvoljeni prag je 2.7 milijardi eura.
Znaci Norveska je zemlja *****a jer kod njih funkcionise komunizam (tako nazivaju sistem ekonomije, ljudi koji su za prodaju Telekoma).

E sad u toj zemlji *****a, oni su po vama totalne budale zato sto ne dozvoljavaju 100% penetraciju inostranih kompanija koje iskljucivo posluju sa namerom iznosenja profita.

Ljudi su postavili norme , koliko je dozvoljeno da se poboljsa kvalitet zivota , a da se ne narusi ekonomija i inflacija. Strana kompanija nudi nesto sto nemaju ili sto im fali, finansijski okviri su u normama i dozvoljava im se upliv.
Drze strateske kompanije koje prave enormne profite u svojim rukama i perfektno vode ekonomsku politiku.

E sad dolazimo do naseg slucaja, kod nas su se setili ljudi da dozvole penetraciju od 100% u Srpski ekonomski sistem, u drzavi koja nije bogati nisacim, nemamo rude, naftna bogatsva niti dragocenosti.
Uglavnom smo orijentisani na izvoznom planu u oblastima koje niko na planeti ne radi, odnosno rade samo robovlasnicke drzave, izvoz hrane po bagatelnim cenama i malih rudnih sirovina, koje niko pametan ne izvozi.

Proizvodnja neobradjene hrane zauzima najvecu mogucu teritoriju i najneisplativiji je posao na planeti zemlji. Takodje rudna bogtstva su sledeci na listis najneisplativijih izvoznih grana.
(Necu dodatno gubiti vreme na pojasnjavanju neisplativosti autoputne infrastrukture cija je gradnja jedino isplativa iz blagostanja.)

Zna se da je jedino ispaltivo izvoziti kranje produkte i nikako drugacije,
ali da ne zalazimo duboko u pricu o ekonomiji.

Kad cujem rec investicija duboko se zagrcnem, zamislite dobra stvar je da strana kompanija dodje i kupi kompaniju koja vredi 120 miliona za 15 miliona i da ulozi investiciju u "sebe" (podvlacim ovo u sebe, ne u nas" od 30 miliona i da pocne momentalno sa odlivom profita koji dostize 15 miliona na godisnjem nivou, pa gde je tu logika.

Ulozili su u sebe 30 miliona vec za 3 godine sav novac koji su uneli bice iznesen i vec cetvrte i pete godine krece deficit.

Gde su tu mozgovi nasih glava.
Pojasnite mi sta sa nama nije u redu???

Sve je to tacno sto si napisao, al mislim da dzabe trosis tastaturu, ja sam zato poceo da pisem samo kratke postove ovde. Ocigledno je da ovde mnogi i ne citaju i ne trude se da uopste razumu ozbiljne postove vec samo teraju po svome.
Nemam ni ja nista protiv da dodju ovde nemci i da sagrade NOVU fabriku koja ce nesto da pravi i da izvozi, medjutim njima je mnogo interesantnije da kupuje vec potojece stvari, uglavnom okrenute samo domacem trzstu, da li vam ovo nesto govori?
I nikako mi niste jasni, protiv ste sadanje vlasti ali ih sada ipak podrzavate u ovoj odluci, malo je kontradiktorno.

Lično nemam preferenciju, i pored toga što sam pokrenuo ovu temu, niti volim/navijam za ove ili one.

Smatram da je prodaja može biti i dobar (ako neko dođe spusti cene i poveća kvalitet/brzine) i loš (ako taj neko ko dođe poveća cene, a sve drugo ostane isto) potez. Ostaje da se vidi.

Ono što sam napisao i pre, evo ponoviću. Odakle nekome "mandat" da proda telekom za izgradnju čije infrastrukture smo plaćali (moja porodica jeste) 5.000 DM po priključku ili što je taj isti Telekom izgrađen iz doprinosa?

Prvo kazes da nemas preferenciju i posle sam sebe demantujes.
Ako je drzavno, onda nisi ni ti ni ja vlasnik vec drzava, i sve sto drzava ima, placali su njeni drzavljani preko raznih nacina kao sto je porez, doprinos, nacionalizacija... Drzava ima pravo da prodaje svoju imovinu.

Sto štapova na tuđim leđima uopste ne bole!
Lako je tebi tamo kada recimo za 5 minuta dobijes odobrenje da ti se uvede novi fiksni broj, dok ja ovde moram da ih molim godinama i da ih gledam kako piju kafu.
I jos na kraju kako slag na torti dodje neko ovde da mi objasnjava kako je to dobro za celu zemlju :D

Samo ti sanjaj, svajcarski swisscom je gora kompanija od telekoma srbija, ali vec sam pisao o tome, svajcarcima ne pada na pamet da ga prodaju.
A ti ne prestajes da me fasciniras svojim razmisljanjima.

Poslednja izmena:
Prvo kazes da nemas preferenciju i posle sam sebe demantujes.
Ako je drzavno, onda nisi ni ti ni ja vlasnik vec drzava, i sve sto drzava ima, placali su njeni drzavljani preko raznih nacina kao sto je porez, doprinos, nacionalizacija... Drzava ima pravo da prodaje svoju imovinu.
Meni je jasno kako ti mene ne razumeš, tako da ću objasniti. Nisam se "odlučio" ni za jedno ni za drugo. Mislim da tu nema pobednika ili onih koji su u pravu ili u krivu. :)

Moje pitanje se odnosi na nešto što je vezano za Telekom pre same priče o prodaji.

@Vuk

Eh Vuce, ti si ozbiljno shvatio temu pa iznosis cinjenice. Nema potrebe, ovi ljudi ni ne znaju niti se trude da razmisljaju na takav nacin. Oni ponavljaju jednu te iste otrcane fraze a preskacu cinjenice i uopste se ne trude da argumentovano polemisu.
Na njihovu veliku srecu Vlada ce istrajati u nameri i prodati Telekom a sledece godine su izbori (lep tajming). Dalje svi znamo sta ce biti. Lepo cemo se najesti od Telekoma a onda problem kada ponovo zakrci stomak. Cekaj pa tu je EPS, dobro je, bice jos jedan odlazak u restoran.

Jos jedno zapazanje. Hvali se jedan ekonomista kako je US Steel uspesna srpska kompanija koja ima znacajan izvoz. Ako je to nesto cime treba da se ponosimo onda smo duboko zaglibili. Uspesni smo kao zemlje treceg sveta koje izvoze ugalj, rude, drvece i ostale "visokotehnoloske proizvode".

Samo ti sanjaj, svajcarski swisscom je gora kompanija od telekoma srbija, ali vec sam pisao o tome, svajcarcima ne pada na pamet da ga prodaju.
A ti ne prestajes da me fasciniras svojim razmisljanjima.
Jeste u svajcasrkoj svugde po vecim gradovima koriste dvojnike, i niko ni ne pomislja bez podmicivanja da trazi novi broj :D
Dok nestrucni radnici u swisscom-u po ceo dan se kafenisu i na korisnike ni ne obracaju paznju :D

nsAce, ne može argumentovano da se razgovara sa ljudima koji pročitaju prvu i poslednju reč poruke.

nsAce, ne može argumentovano da se razgovara sa ljudima koji pročitaju prvu i poslednju reč poruke.

Evo ti primer iznad moje poruke... I šta sad. Obrišeš, on se buni, pa onda neko pomisli da je on underdog za koga treba navijati, a ustvari je spamer i onda krene lavina...

Razumem zašto ljudi imaju problem da se distanciraju od ovoga i sagledaju objektivno. Lično je, dešava se kod nas i imaće efekta na nas sve. Međutim, ovo nije live chat, već forum. Ako je Vuk mogao da izdvoji 20 minuta da napiše onaj tepih od poruke, možemo i mi ostali da se potrudimo da nam poruka bude duža od jednog SMSa, naravno, ako imamo šta da kažemo.

Poslednja izmena:
Dobro objasni sta je spam u mojoj poruci?
Ako ti verujes da je swisscom gora kompanija od telekoma srbija, ja to ne verujem i ne vidim razlog zasto da ne odgovorim coveku ako je ovo forum?

Poslednja izmena:
Evo, klasičan primer. Ja ti objasnim nešto i ti pređeš preko toga. Ni da priznaš da nisi bio u pravu.

Pa nakon toga, krećeš da podbadaš čoveka sa tim pitanjima koja su vezana za swisscom. On je hteo da ti pruži primer i objasni da ni tamo ne cvetaju ruže. Valjda ti je jasna razlika u standardu i mogućnostima jedne i druge kompanije, ali činjenica da i oni imaju probleme, govori da nismo baš usamljeno ostrvo.

Pustio sam te zadnje 3-4 poruke, samo da ti dokažem kako praviš parodiju od ove teme. Forum ima svoja pravila ponašanja i temu o kojoj se priča. Bilo taj forum bio usmeni ili pismeni.

On je poceo sa swisscom-om i nije rekao da ni tamo ne cvetaju ruze vec je rekao veoma jasno da je gora firma od naseg telekoma.
Ja sam samo rekao da to nije tacno i dao sam par primera da bi imao sta da poredi.
Dok poruke koje si brisao 90% su bile od ljudi koji se zalazu za prodaju telekoma.

Poslednja izmena:
On je poceo sa swisscom-om i nije rekao da ni tamo ne cvetaju ruze vec je rekao veoma jasno da je gora firma od naseg telekoma.
Ja sam samo rekao da to nije tacno i dao sam par primera da bi imao sta da poredi.
Dok poruke koje si brisao 90% su bile od ljudi koji se zalazu za prodaju telekoma.

Dobro, ali zar mora baš na svaku da se odgovori? Ponovo si preskočio ono od malopre. Bio si spreman da opljuneš iste sekunde, ali sada kada nisi u pravu, nisi spreman da priznaš? Nemoj to raditi, ni sebi ni nama. Niko nije dužan da se ovde juri sa tobom.

U redu, necu vise da pisem u ovoj temi, jer vidim da nekima to smeta.
Ja ne znam sta si ti zakljucio da nisam u pravu, ali bitno je da ce se telekom prodati i videcete svi ko je bio u pravu. Kao sto sam vec rekao vreme ce pokazati da li cemo propasti kao drzava ili ne, ako lopovi ostanu bez telekoma.

Poslednja izmena:
Ma nema od nas golog....
Evo gledam na vestima, pričaju o prodaji gradskih vodovoda i komunalnih službi...
U banana državama poput naše to znači da će višestruko skočiti cena vode, tako da ćemo se kupati o Božiću i Uskrsu, a piti vodu samo kad nema piva :D
A nećemo imati kome ni da javimo svoje muke, jer cena impulsa će biti astronomska, kao u latinskoj Americi, čijih 90% telekomunikacija drži ovaj Meksikanac-monopolista, koji će verovatno podmazati naše političare, koje ionako zabolE za nas građane, cenu impulsa, flat broadband net, itd.
Gde su sad oni što sve što kažeš odgovore "daaa, teorije zavere", a sve ispade po toj teoriji, od slova do slova. MMF i ti belosvetski hohštapleri prvo isfinansiraju "demokratske revolucije" i smene režime koji neće da im daju sve na tacnu, pa dovedu ološe koji rade za njih i svoje fotelje - onda prezaduže zemlju, pa kad dug ne može da se plati, kažu "nema problema, prodaj elektroprivredu, telekomunikacije, vodoprivredu, šume, rudnike, komunalije,..." i od zemlje naprave društvo robova, koje sva svoja dobra daje drugome, umesto da ta dobra služe na korist narodu te zemlje.

Poslednja izmena od urednika:
@Priest

Interesantno je to, ti si koristio usluge obe kompanije pa mozes da kazez koja je kakva?
Niti imas pojma kakav je kavalitet swisscomove usluge, niti kako oni funkcionisu unutra kao kompanija niti kakve su im cene, ali bitno da znas da su mnogo bolji od telekoma srbija i da se telefon dobija cim pozelis... Strasno.

Mislim da je svima jasno ko je ovde za a ko protiv prodaje telekoma i jasno se vidi ciji su postovi koliko kvalitetni i argumentovani, zakljucite sami.

I jos nesto, ako vec hocete da se resi problem lose uprave, stranackih veza i sl sto objektivno jeste problem. To se onda drugacije resava, kompanija se da na upravljenje na period od 10 godina nekome (al se zadrzava vlasnistvo). Imate takvih primera koliko hocete, recimo kontrola letenja, aerodromi u engleskoj, vodovodi u mnogim zemljama...

Ma nema od nas golog....
Evo gledam na vestima, pričaju o prodaji gradskih vodovoda i komunalnih službi...
U banana državama poput naše to znači da će višestruko skočiti cena vode, tako da ćemo se kupati o Božiću i Uskrsu, a piti vodu samo kad nema piva :D
A nećemo imati kome ni da javimo svoje muke, jer cena impulsa će biti astronomska, kao u latinskoj Americi, čijih 90% telekomunikacija drži ovaj Meksikanac-monopolista, koji će verovatno podmazati naše političare, koje ionako zabolE za nas građane, cenu impulsa, flat broadband net, itd.
Gde su sad oni što sve što kažeš odgovore "daaa, teorije zavere", a sve ispade po toj teoriji, od slova do slova. MMF i ti belosvetski hohštapleri prvo isfinansiraju "demokratske revolucije" i smene režime koji neće da im daju sve na tacnu, pa dovedu ološe koji rade za njih i svoje fotelje - onda prezaduže zemlju, pa kad dug ne može da se plati, kažu "nema problema, prodaj elektroprivredu, telekomunikacije, vodoprivredu, šume, rudnike, komunalije,..." i od zemlje naprave društvo robova, koje sva svoja dobra daje drugome, umesto da ta dobra služe na korist narodu te zemlje.

Nisu to teorije zavere to je surova istina :)

Evo, klasičan primer. Ja ti objasnim nešto i ti pređeš preko toga. Ni da priznaš da nisi bio u pravu.

Pa nakon toga, krećeš da podbadaš čoveka sa tim pitanjima koja su vezana za swisscom. On je hteo da ti pruži primer i objasni da ni tamo ne cvetaju ruže. Valjda ti je jasna razlika u standardu i mogućnostima jedne i druge kompanije, ali činjenica da i oni imaju probleme, govori da nismo baš usamljeno ostrvo.

Pustio sam te zadnje 3-4 poruke, samo da ti dokažem kako praviš parodiju od ove teme. Forum ima svoja pravila ponašanja i temu o kojoj se priča. Bilo taj forum bio usmeni ili pismeni.

Ovim sve vise dokazujes na kojoj si strani...... jedne poruke koj su pune sovinizma (ne nacinalizam je nesto sasvim drugo.. :) ) ostaju ne dirane, dok se sve poruke koje se kriticki osvrcu na telekom i srbiju one se kategorizuju ko politicke i brisu .......

Da li neko razume srpski? :D Ja nisam ni na jednoj ni na drugoj strani. To što neko svoje kritike ne ume da izloži pismeno i uljudno, nije moj problem.

Nekolicina vas se uključila tek od 40+ strane, pogledajte šta je pisano pre toga.

P.S.
Koje su to poruke pune šovinizma? Prijavi ih.

I dalje ne razumem kako si ti zaključio to što jesi.

P.P.S.
Željko, moraš da pročitaš par strana u nazad, da bi imali osnovu za razgovor. Poruke koje imaju veze sa politikom i drugim stvarima koje nisu vezane (u malo slobodnijem smislu) za IT biće brisane. Kritikovanje Telekoma je, da kažem, dobrodošlo, odnosno, nemam ništa protiv ali osnovano i normalno.

Poslednja izmena:
Da li neko razume srpski? :D Ja nisam ni na jednoj ni na drugoj strani. To što neko svoje kritike ne ume da izloži pismeno i uljudno, nije moj problem.

Nekolicina vas se uključila tek od 40+ strane, pogledajte šta je pisano pre toga.

Neznam, ali brisi malo vise i poruke vuke i ostalih da bi se pokazao kao objektivna osoba po ovom pitanju :)
Ja znam da moje poruke zadiru u politiku i ekonomiju al ja u drugom konketstu nemogu gledati telekom koji me je 10 godina mucio PCM-om i modemom na 2400bit/s i za takve mafijase nemam mislosti :)

Da se ja pitam bili bi na lomaci :p

P.S.
Koje su to poruke pune šovinizma? Prijavi ih.

I dalje ne razumem kako si ti zaključio to što jesi.

Svaka poruka koja pokusa da pokaze neistomisljenike *****ima jer imaju "liberalne" poglede

Da se ja pitam bili bi na lomaci :p

Ja ću ti doneti šibicu. :)

Sve poruke koje vidiš da nisu u skladu, slobodno prijavi. Bez obzira na popularno mišljenje da moderatori sve vide i sve čuju :)eyebrows:), nije baš uvek tako.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno