debeli lala
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.01.2007
- Poena
- 319
A smejali ste se "periferijama" za Wii.
To su plastike za soccer moms, ne vas. Osim ako...
To su plastike za soccer moms, ne vas. Osim ako...
Pa i necu.
Ali to ne znaci da ne smem da zezam vas koji hocete.
Aj za Drivera mi jos ima smisla, on ima klinca.
Zar pistolj nije bolji izbor?Pa ja cu da uzmem cim se pojavi neka puska koja ce malo bolje resiti kontrole za KZ3 i BC3 eventualno......
A stariji sam od Drivera i necu se vaditi da je kupujem za klinca :d
Nije logicno ni jedno ni drugo.naravno da je puska/pistolj obavezan ako hoces da pucas move-om, osim ako ti nije logicno da se pistolj drzi kao daljinski za tv..
Nije logicno ni jedno ni drugo.
Zar pistolj nije bolji izbor?
'bes pusku ako ne mozes da je drzis sa 2 ruke.
Ma da, najlogicnije je na joypadu..
Ne, k+m.
Ne, k+m.
Neki ljudi nikada nece ukapirati, zato se i odushevljavaju glupostima u zivotu![]()
ozbiljne igre
naravno da je puska/pistolj obavezan ako hoces da pucas move-om, osim ako ti nije logicno da se pistolj drzi kao daljinski za tv..
hi hi hi. Pucaš moveom. Dok sediš u fotelji? OBAVEZAN! Sakriješ se iza fotelje i onda samo proturiš pušku i rafal!!!! pew pew pew!
Potrošićete bezveze pare na plastiku (drajverove gitare se ne računaju - sa njima možeš biti pravi heroj). Koristićete ih 2-3 nedelje i skloniti u orman. Mrzeće vas da vadite-stavljate kontrolere iz tih shell-ova.
Naravno vođeni logikom sa igrama, uvek možete da uvalite nekom te plastike...za recimo plastičnu golf palicuili bilijarski štap...
Najjache je to shto neko ko ima sto godina i igra one gluposti za decu nas proziva :d:d:d
To i ja mislim za većinu sa ove teme![]()
TechInsights, the same company who estimated the Bill of Materials (BOM) for Kinect was $56, have now come out to claim the materials cost of Move is $38
Kada kupis Kinect placas i hardware i software.
Recimo, nesto poput Apple racunara.
Described by Microsoft personnel as the primary innovation of Kinect, the software technology enables advanced gesture recognition, facial recognition, and voice recognition. According to information supplied to retailers, the Kinect is capable of simultaneously tracking up to six people, including two active players for motion analysis with a feature extraction of 20 joints per player.
kinect se prodaje za 150$, move za 50$![]()
Germany peripherals manufacturer Snakebyte just announced a new line of PlayStation Move devices which includes not only a motion controller and a navigation controller, but also a camera, the snake-eye, coming with its own TV clip.
Expected to reach retailers in January, the Snakebyte PlayStation Move line will be available in various configurations (single items and bundles), at yet unknown prices.
The controllers feature a rubberized shell and, interestingly, built-in USB ports which would apparently allow to update the devices with the latest software to ensure compatibility with the PS3 in the eventuality of a future update rendering them useless.
The controllers are also expected to be fully compatible with official and 3rd party charging stations.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari