Šta je novo?

PS3 Move - zvanična diskusija

A ovo ima smisla :)?
Ne mogu nikako da zamislim kako sedim u fotelji i masem puskom.
Aj da se krecem, pa jos i nekako.

Pa i necu.
Ali to ne znaci da ne smem da zezam vas koji hocete :).
Aj za Drivera mi jos ima smisla, on ima klinca.

O cemu sada pricas - Move-u(koji ja nigde nisam ismevao) ili plasticnim puskama?
Doduse, mogu delimicno da razumem i tvoju odusevljenost pistoljima ... Zemun i tako to :D.

Poslednja izmena:
Pa i necu.
Ali to ne znaci da ne smem da zezam vas koji hocete :).
Aj za Drivera mi jos ima smisla, on ima klinca.

Pa ja cu da uzmem cim se pojavi neka puska koja ce malo bolje resiti kontrole za KZ3 i BC3 eventualno......
A stariji sam od Drivera i necu se vaditi da je kupujem za klinca :d

Pa ja cu da uzmem cim se pojavi neka puska koja ce malo bolje resiti kontrole za KZ3 i BC3 eventualno......
A stariji sam od Drivera i necu se vaditi da je kupujem za klinca :d
Zar pistolj nije bolji izbor?
'bes pusku ako ne mozes da je drzis sa 2 ruke.

naravno da je puska/pistolj obavezan ako hoces da pucas move-om, osim ako ti nije logicno da se pistolj drzi kao daljinski za tv..
Nije logicno ni jedno ni drugo.

Neki ljudi nikada nece ukapirati, zato se i odushevljavaju glupostima u zivotu :)

To shto je Wii imao pushku na koju ide neupotrebljivi kontroler + nepostojanje ozbiljne igre bash i nema neke ili nema nikakve veze sa ovim :d

Neki ljudi nikada nece ukapirati, zato se i odushevljavaju glupostima u zivotu :)

naravno da je puska/pistolj obavezan ako hoces da pucas move-om, osim ako ti nije logicno da se pistolj drzi kao daljinski za tv..

hi hi hi. Pucaš moveom. Dok sediš u fotelji? OBAVEZAN! Sakriješ se iza fotelje i onda samo proturiš pušku i rafal!!!! pew pew pew!

Potrošićete bezveze pare na plastiku (drajverove gitare se ne računaju - sa njima možeš biti pravi heroj). Koristićete ih 2-3 nedelje i skloniti u orman. Mrzeće vas da vadite-stavljate kontrolere iz tih shell-ova.

Naravno vođeni logikom sa igrama, uvek možete da uvalite nekom te plastike...za recimo plastičnu golf palicu :) ili bilijarski štap...

ajde idi igraj svoju super simulaciju gran mario kart turismo 450345. svojim super preciznim volanom

wii-wheel.png

a ostavi nas da vicemo pew pew pew, polupreciznim (wanna be motion kontrolerom) dildom..

hi hi hi. Pucaš moveom. Dok sediš u fotelji? OBAVEZAN! Sakriješ se iza fotelje i onda samo proturiš pušku i rafal!!!! pew pew pew!

Potrošićete bezveze pare na plastiku (drajverove gitare se ne računaju - sa njima možeš biti pravi heroj). Koristićete ih 2-3 nedelje i skloniti u orman. Mrzeće vas da vadite-stavljate kontrolere iz tih shell-ova.

Naravno vođeni logikom sa igrama, uvek možete da uvalite nekom te plastike...za recimo plastičnu golf palicu :) ili bilijarski štap...

Najjache je to shto neko ko ima sto godina i igra one gluposti za decu nas proziva :d:d:d

Sta je tu cudno?
Kada kupis Kinect placas i hardware i software.
Recimo, nesto poput Apple racunara.

Mada, sadasnja cena je previsoka, makar za mene.
Sa druge strane, kolege koje su na Sinergiji probale Kinect i obicne ne igraju igre razmatraju kupovinu xbox-a.
Tako da, ako ljudi hoce da plate 150$/e, cena nije previsoka.

Ma jok, ne mislim na to.
Kamera sama po sebi nije nista posebno, software jeste.

Described by Microsoft personnel as the primary innovation of Kinect, the software technology enables advanced gesture recognition, facial recognition, and voice recognition. According to information supplied to retailers, the Kinect is capable of simultaneously tracking up to six people, including two active players for motion analysis with a feature extraction of 20 joints per player.

kinect se prodaje za 150$, move za 50$ :)

Trebao bi u tom slučaju da računarš dva move-a + navigator, plus pomnoži to dva puta ako hoćes sa nekim u dvoje, za kinect ne treba dokupljivati hardware. :)

Ne prica on o tome, vec o zaradi koju M$ ima na svakom modelu.

Kinect je zanimljiv koncept ali iako nisam probao, verujem da ne radi kako bi trebalo. Druga loše strana Kinecta i svih ostalih motion kontrolera što neće biti kompleksnih igara za iste, umesto toga će svi ići na casual fazon jer to donosi puno love uz malo truda. Kada bi neko stvarno hteo to da uposli sav potencijal tih kontrolera bilo bi super ali sam jako skeptičan po tom pitanju.

Move je na fazon Wiimote i Nunchuk kontrolera samo što izgleda da je precizniji. Svejedno meni se takav način kontrole ne sviđa.

Kada bi neko napravio Kinect da bude jako precizan i igru u kojoj koristiš ruke za interakciju sa okolinom, gde skupljaš stvari rukama i da to bude realno e to bi bilo super. Do tada sve te plastike i *******cije su ko onaj pištolj kojim sam se igrao kao klinac na Super Nintendu.

Evo i alternative:
Snakebyte announces world first 3rd party PlayStation Move controllers (and camera)

Snakebyte.jpg
http://www.iwaggle3d.com/2010/11/snakebyte-playstation-move-controllers.html?sms_ss=n4g

Germany peripherals manufacturer Snakebyte just announced a new line of PlayStation Move devices which includes not only a motion controller and a navigation controller, but also a camera, the snake-eye, coming with its own TV clip.

Expected to reach retailers in January, the Snakebyte PlayStation Move line will be available in various configurations (single items and bundles), at yet unknown prices.

The controllers feature a rubberized shell and, interestingly, built-in USB ports which would apparently allow to update the devices with the latest software to ensure compatibility with the PS3 in the eventuality of a future update rendering them useless.

The controllers are also expected to be fully compatible with official and 3rd party charging stations.

Nazad
Vrh Dno