Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

skini smart keyboard pro , aktiviraj u settings/languages & keyboards i posle izaberi input method u chompsms-u (drzis dugo prazno polje gde treba da ide text) :)

Znam ja sve to, imam Smart Keyboard i koristim ga, ali nije ista kao ova što je na screenshotu, hteo sam da je probam čisto. ;)

Jel zna neko kako se moze ukoniti onaj zvuk kamera kad slikate na Magic-u (rom : t-mo. 2.2)???
jako me iritira (a settings ne postoji)...

~a da resenje nije da stavljam neki 2.app za kameru...

E to i mene interesuje, stvarno iritira...

Kod mene se samo cuje kada ukljucim snimanje videa....

Instalirao sam Vignette cameru,i moram priznati jako je dobra ;))) malo laguje oko store-ovanja slika,ali je ok...i nema porkleti zvuk ;)

Urađen Swype za HVGA rezoluciju, srpska verzija naravno. Gogogo, za sada odlično radi!

Da li "Swype" ima da se skine regularno, vidim da je beta zatvorena, tako da kapiram da ga ima kod gospodina rapidovica :) mada nesto nisam uspeo da nadjem. Da li moze neki hint :)
Meni inace treba engleska tastatura.....

Evo linka za englesku verziju za HVGA (320×480) mada ima i za druge rezolucije. A srpsku nisam nasao.

Lepo se instaliralo, ali kad udjem, recimo da pisem poruku, za input metod imam samo android keyboard...
Samsung i7500 sa Froyo 2.2...

Moras da odes u Settings - Language & Keyboard i tu da cekiras Swype.

Posto na Wildfire ne radi Skype koristim Nimbuzz,medjutim od skoro Nimbuzz nece da konektuje Skype nalog.Zna li neko u cemu je problem?

Postoji neka aplikacija koja omogućuje lakšu korekciju teksta? Recimo, kad pišem poruku da mogu lakše da "ubodem" izmedju dva slova. iPhone je imao nešto slično sa nekom lupom, kao i Galaxy S sa nekom crticom...

Upravo sam instalirao Fring,izgleda da ni on nema podrsku za Skype.Ima li neki program koji ima podrsku za Skype?

Nimbuzz nema vise podrsku za Skype,koristio sam ga do juce.

Niko vise ne radi sa Skype-om sem samog Skype-a :)

Ne mozes da zoves ili ja nisam provalio:D
Samo chat.

Nisam imao android skoro godinu dana, koja je sada najbolja navigacija? iGo i dalje?

Da,ja koristim Igo i zadovoljan sam.Imaju Contrastove mape za Srbiju i odlicne su.

Da , IGo, ali mape 03/2010, jer ove novije imaju problema sa rutiranjem.

Ja koristim 07/2010 i nisam primetio probleme pri rutiranju.Kako se manifestuje problem?

U nekim manjim mestima , bi trebalo da te vodi duzim putem, umesto normalnim.

To sam i ja primetio,mislio sam da nije ucrtan put.Vraticu stau mapu pa cu videti kako ce se ponasati.Hvala na informaciji.

Vrh Dno