Šta je novo?

NBA Jam

singapurcanin

Slavan
Učlanjen(a)
29.09.2009
Poena
385
EA najavio NBA Jam HD!

Electronic Arts je danas najavio izlazak NBA JAM HD-a. Igra bi trebala da izađe 16. novembra za Xbox 360 i PlayStation 3 konzole.

1hhja.jpg

Imaćete priliku da osetite originalan gameplay sa dva singleplayer moda i naravno nekim online modovima. U decembru online mogućnosti će se proširiti sa besplatnim update-om. Možda ste igrali originalnu verziju pre dosta godina. Ako vam se tada igra sviđala, ovaj remake ne smete da propustite.

Games-Serbia

Inače igra je već izašla za Nintendo Wii

[YOUTUBE]j6iHteC6S_s[/YOUTUBE]

wtf,previse arkadno 😀 Ne secam se ranijih delova i sl,mislio sam da ce ovo biti mnogo realnije,al' za ubijanje dosade moze da posluzi

wtf,previse arkadno 😀 Ne secam se ranijih delova i sl,mislio sam da ce ovo biti mnogo realnije,al' za ubijanje dosade moze da posluzi

Onda mora da si otprilike rodjen kad je ova igra harala 🙂

Steta sto nije PSN naslov, ovako se razmisljam da li da pazarim.

Poslednja izmena:
Ma daj, Superman basket🙂 Na ovo su se samo deca lozila🙂

Jesi ti imao 35 godina kad si se rodio? :d

Ovo je bila prilicno zabavna igra da je igras s nekim... Mozda bude i na PSN... Ne verujem da su toliko sigurni u uspeh da ce je izbaciti samo u retail verziji... To je ipak samo HD verzija stare igre... 😀

BTW jeste off topic, ali jel bese FIFA WC 1998 imala mali fudbal? (gde si mogao da postizes trocifrene pobede) 😀 To je otprilike iz tog vremena 😀

NBA Jam je trebalo da izadje u sklopu NBA Elitea na PS3/360, ali je NBA Elite otkazan. Moguce je da ce pustiti igru preko PSN-a/XBLA-a.

BTW jeste off topic, ali jel bese FIFA WC 1998 imala mali fudbal? (gde si mogao da postizes trocifrene pobede) 😀 To je otprilike iz tog vremena 😀

Jeste, iz 2008-e :d Iz 93-e 🙂

Gledam sad ovaj Wii trejler, budi secanja ali tesko da bih sad mogao da igram.. 🙂

jedino ako bude na psn-u pa da se uzme.
boom shakalaka 😀

Jesi ti imao 35 godina kad si se rodio? :d

Ja stvarno ne vidim poentu igara koje se deshavaju na Zemlji i prikazuju neshto shto prostoji u realnom zivotu, a imaju fiziku sa Meseca 🙂 To moze da bude zabavno klincima koji inache zive u tom preuvelichanom svetu :d

Zato sam se tri godine ranije na Amigi ubijao od igre TV Sports Basketball gde nema ni supermena ni betmena :d

A inache, kada se NBA Jam pojavio, ja sam imao 20 godina 🙂

Poslednja izmena:
pa ne mora sve da bude extra realno i sa fizikom da bi bilo fun.

Pa nema 70 pa da mora :d

Fifa 1997.

Ja stvarno ne vidim poentu igara koje se deshavaju na Zemlji i prikazuju neshto shto prostoji u realnom zivotu, a imaju fiziku sa Meseca 🙂 To moze da bude zabavno klincima koji inache zive u tom preuvelichanom svetu :d

Ne vidim ni ja poentu "sviranja" plasticnih instrumenata.

Ako hoces realno, uzmi loptu pa na teren... To je bar lako i nije mnogo opasno... A ako hoces da se zezas sa drustvom onda uzmes nesto tipa NBA Jam pa zakucavate sa pola terena i slicno... Sem toga, sve te igre koje idu ka hiperrealizmu ces tesko igrati s nekim posto zahtevaju da je i taj drugi posvetio tome isto vremena koliko i ti... Jedino ako imas neki kompleks pa ti je stalo da ljude koji prvi put nsto igraju razvalis i posle im nabijas na nos 😀

Recimo u Sports Champions ja igram na Gold ili Silver kad sam solo, a kad mi neko svrati onda uvek igramo na Bronze posto oni nisu imali prilike da vezbaju...

Ovaj NBA Jam je vrsta igre koju uzmes da se zezas sa ortacima... Realizam me tu uopste ne interesuje... Samo da i ja i oni imamo sanse da lako odradimo atraktivne poteze, bacamo zapaljene lopte itd...

Da. I tu su sati zabave, druženja, smeha, prava razbibriga. To je i valjda poenta video igara?

Zato sto je najgora kosarkaska igra ikad napravljena,plus je prepuna bagov.🙂

Izašla je danas igra za Xbox. Odigrao sam malo protiv CPU-a i utisci su baš pozitivni - prisetih se starih dana 🙂 Jedino mi se ne sviđa što mi nikako ne ulaze šutevi sa distance a pogotovu ne trojke. Doduše možda još treba da se provali a i igrao sa Bostonom (Rondo i Pirs) pa možda zato.
Lepa vest je što NBA Jam nije podložan onom ap 2.5 tako da može opušeno da se instalira. Inače kad se instalira igra zauzme na hardu samo 1.2gb.

Poslednja izmena:
Cak sam i prevideo postojanje ove teme. Super vest. Jedino ne znam kako cu se snaci s DS3, buduci da je ponekad potrebna savrsena preciznost da bi se protivniku "ukrala" lopta, nije dovoljno udariti bilo gde, a ja ni do danas nisam ovladao istim u tolikoj meri da mi zameni tastaturu i misa. Inace, imam staru verziju instaliranu na laptopu, u pitanju je MAME32, emulator automata iz nekih drugih, lepsih vremena 😉, pa kad sam leti na odmoru u pasivnim krajevima gde iz vise razloga nema nista od koriscenja konzole, uvek se sit izigram i oraspolozim uz legendarni naslov. Dozvoljavam da nekom i nije toliko zanimljivo u single player varijanti, mada se to ne odnosi na mene, ali prava zabava zaista pocinje kad se jos neko ukljuci u igru.

Inace, nemam nista ni protiv TV Sports Basketball, jos jedna odlicna igra, mada je nemoguce povuci paralelu.

Da malo dopunim....

Za PS3 igra, bar ako je suditi prema ShopTo-u, izlazi 26. novembra. Pretpostavljam da zapravo tad stize u Evropu, posto je ovako vec izasla.

Od asova s ovih prostora zastupljen je Pedja Stojakovic, momentalno tamo drugih i nemamo, a posto svaki tim ima legende/maskote prisutni su i Medzik Dzonson, Malon, Stokton, Pipen, Rodman i drugi majstori.

Ova restaurirana igra nije samo tek to, jer su dodali trista svasta i nadam se ne sasvim uprskali. Izgled likova me podseca na krah od rimejka Senzibl sokera. Najjaca finta, mozda ne toliko za zivalj iz Srbije, jeste mogucnost odigravanja meca izmedju Republikanaca i Demokrata, odnosno derbi Bus - Obama 😉.
http://nba-jam.easports.com/videos?labels=elite&embedCode=678879985001#!videoId=660501994001

Ah, da, tu su i Hilari i Bil... i mnogi drugi...

A igra kosta 25.85 funti na ShopTo.

Nazad
Vrh Dno