voodoons
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.08.2005
- Poena
- 680
iP4 pored neuporedivo lepseg i kvalitetnijeg dizajna, (sPhone pored njega deluje kao igracka) ima i prednju kameru, ziroskop, led...
Pored toga sto ima vise aplikacija na appstore, neke ni ne postoje na androidu a i vecina koje postoje losije su i imaju puno manje opcija.
Samo taj izbor programa i igrica je dovoljno da android bude nezanimljiv pored iPhone, widgeti ti dosade za par dana, a novi program i igrica jeste nesto sto cini telefon uvek zanimljivim.
I po pravilu sve sto izadje novo, prvo izadje za iPhone a posle (ako uopste i bude) kasnije pojavi se i za android.
Pitaj @telep-a zasto visi non stop po iPhone temama, on se tu informise o tome sta bi mogao imati za sest meseci ili godinu dana na androidu
Ja sam ga koristio i stvarno je dobra stvar, a bas sada sam pogledao na youtube na sta lici video editor koji ima vawe jer ga android nema uopste, i mogu da kazem da je to smejurija kada se poredi sa iMovie. Koliko sam video tamo sve sto mozes je da spajas klipove sa tranzicijama i stavis muzicku pozadinu, ali ne mozes da izbacis iz klipova delove koje ti ne trebaju, da uradis split, da uradis uvod ili da ubacis komentare sa tekstovima......
"Zna se sta sluzi za igranje igrica" i pored PC-a postoje i Sony PSP, i Nintendo DS... sa kojima moze iPhone da se poredi bez ikakvih problema, ili mislis da su Sony i Nintendo glupi sto su izbacili portabilne konzole?
iPhone ima veliki broj kvalitetnih igrica o kojima android moze samo da sanja.
iPhone 4 pere pod sa psp-om. Imas lepo sve u jednom, ne moras da nosis dvadeset i dva gadgeta po dzepovima, lakse se skidaju igre, grafika je bolja, gyroskop... Nista primetili da je to tedencija u prethodnih nekoliko godina da se sve moguce srtpa u jedan uredjaj?
Ja tebe ne razumem, covek je pominjao PC, i rekao da igrice nemaju sta da traze na telefonu (zato sto ih android nema) i ja sam mu dao primer da postoje i portabilne konzole a ne razumem zasto treba na njima da bude samo Angry Birds? Zato sto jedva da je izasla i za android, po obicaju puno iza iPhone, i koliko vidim po komentarima ima cuveni android feature, a to je seckanje
![]()
Onaj kome to treba neka kupi android, ja BT ne koristim bez obzira sto sam imao iBluenova dok nije izasao 4.1 i opet ce izbaciti novu verziju koja radi na 3.1, a mass storage ne treba mi na telefonu kada imam uzb flash privezak od 8GB na kljucevima koju su uvek kod mene, pa tako da mi ne pada na pamet da se zezam sa telefonom za tako nesto.
A i iTunes retko koristim jer sve mogu da odradim direknto sa telefona.
Kako ste predvidljivi, postalo je nezanimljivo. A moras da priznas da nije bas lako da se psp okaci na privezak.
Nisam koristio golube pismonose, nego sam posao da pripitomim ove dzukele da mi odnose i donese pisma, i kad sam video da od toga nema nista, onda sam kupio iPhone 4. E sad je jedino cudno sto sam sa dzukele presao na iphone, a ne na sphone, sto bi bio prirodan napredak.![]()
Drago mi je da si zadovoljan svojim telefonom
Za ovo drugo...jos samo fali morbius da nam opet objasni kako je plastika vrh i kako se ona koristi i za F1 bolide
Znaci, molim te.
Sta je iTunes?
E sta se sve ovde moze procitati. Da ne poveruješ koliko ljudi mogu daleko da idu u svojim lazima i zabludama. Sad je i plastika bolja i od stakla. Na kraju cete nas ubediti da iphone uopste nije mobilni telefon, nego ipod, a mi tripujemo da telefoniramo i saljemo poruke pod dejstvom hipnoze stiv jobsa.
***, jel vi ne citate ili se pravite ludi, ili vam je stvarno iq 80? Nemam volje da sada sve crtam da biste razumeli. Zakaci mi psp na privezak i tako ga nosi okolo i onda ces biti u pravu.
Jednostavno sve ovo nije tacno jer igrice jesu napisane da bi se koristile na touch screen i kontrole postavljene su tako da ne ometaju igranje.
Uostalom zar mislis da su ludi svi i ne primecuju to, i tek tako iOS nadmasuje PSP.
Sto se tice ziroskopa, prvo probaj kako reaguje pa onda deli svoje misljenje. Akcelerometar jeste neprecizan ali zato ziroskop rastura koliko ima dobar odziv i koliko je precizan.
Ali razumem, ti moras da kazes da sve sto ima iPhone ne valja, sto te ne sprecava da i dalje koristis taj sugavi iPhone, kobajagi zbog posla.
Aj kaci jos neku Youtube apple parodiju... to ti dodje kao kec u rukavu s'vremena na vreme
A ko kaze da ja koristim mac os, i zasto mislis da iPhone korisnici moraju biti zaljubljeni u mac?
Ja biram jednostavno ono sto mi odgovara.
2+2=5