Šta je novo?

HD Project Natal / 3D MOTION SENSING

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma oni gadjaju one najgore casual korisnike, videli da Nintendo mlati pare na njima pa hoce i oni. Sony to kao i uvek radi drugachije, i kada pravi casual stvar, ona je potpuno upotrebljiva i za najozbiljnije korisnike...

Ali ovo nije ni za casual korisnike, toliko ce stvar biti ogranicena da stvarno ne znam cemu ce da sluzi.
Da li su oni razmisljali o primeni ili samo o tome kako ce fantasticno da izgleda na reklami?!?
Nintendo je to uradio kako treba ali neki ne umeju ni da prepisu..

Niti zna da izgovori Kinect, niti zna da xbox nije ime firme koja proizvodi uredjaj 😀.

Ali ovo nije ni za casual korisnike, toliko ce stvar biti ogranicena da stvarno ne znam cemu ce da sluzi.
Da li su oni razmisljali o primeni ili samo o tome kako ce fantasticno da izgleda na reklami?!?
Nintendo je to uradio kako treba ali neki ne umeju ni da prepisu..

Meni ovo deluje kao idealno za sportiste koji treniraju borilacke sportove poput boksa, kik boksa, karatea i slicnih posto omogucava ljudima da prilikom borbe izvode realne udarce jer svidelo se to nekom ili ne ali u borilackim sportovima uglavnom ne drzis upravljac tokom borbe.

Poslednja izmena:
Meni ovo deluje kao idealno za sportiste koji treniraju borilacke sportove poput boksa, kik boksa, karatea i slicnih posto omogucava ljudima da prilikom borbe izvode realne udarce jer svidelo se to nekom ili ne ali u borilackim sportovima uglavnom ne drzis upravljac tokom borbe.

Trebalo bi da razmislis o odzivu, preciznosti bez drzanja upravljaca.
S druge strane ovo nije simulator za sportiste nego igracka.

Kinectimals je bas sladak, ali nesto razmisljam, toliko je napustenih kuca i maca... 🙁

Jes' da ovo ne moras da hranis i leba ne jede, ali ipak...

Lol, beba je uzvratila udarac :laugh:

Poslednja izmena:
Kinect vs. FPS:

[YOUTUBE]euNOPKYFbPc[/YOUTUBE]

Sales of Xbox 360 in the UK doubled last week off the back of the launch of Kinect, Eurogamer has learnt.

The spike was confirmed this afternoon by sales monitor Chart-Track, a spokesperson stating that, while specific figures could not be revealed, it was "more than a fair reflection" to say the figure was double that of the previous week.

The boost is understood to have widened substantially the gap between Xbox 360 and PlayStation 3, with Sony's biggest hope for a pre-Christmas surge coming next week with the release of the long-delayed Gran Turismo 5.

A senior publishing source added: "360 doubled last week and it was already selling a lot. Wii and PS3 have been beaten by 360 consistently over the past few months.

http://www.eurogamer.net/articles/2010-11-16-kinect-doubles-uk-xbox-sales

Ja sam trenutno u Seattle-u i jedva sam uspeo da nađem da kupim Kinect. U većini prodavnica gde sam pitao su ga rasprodali i bilo je pitanje kada će ga ponovo dobiti. Na kraju sam ga našao u Microsoft Store-u koji je otvoren pre neki dan. Glavna atrakcija u prodavnici je upravo Kinect, čeka se red da bi se ušlo, a prodavci na svakih par minuta dopunjavaju policu sa istim. Ciljna populacija za ovaj uređaj su očito deca i porodični ljudi, jer njih i najviše ima i oni ga najčešće kupuju.

Following on from the earlier Japanese Kinect failure here we have some more, from the Kinect launch, apparently some guy being paid to buy it and say how wonderful it is, this is nothing new, companies been doing this for years. What makes this different is 2Ch got hold of it... this guy has been at other high class product launches in Japan too namely the iPhone & iPad.

😀

http://busydizzys.com/index.php/2010/11/20/kinect-so-good-microsoft-has-to-pay-people-to-buy-it

Developer Confirms Kinect Is Coming To PC:
http://www.incgamers.com/News/26425/developer-confirms-kinect-is-coming-to-pc
A Korean developer has told IncGamers that Microsoft is definitely bringing Kinect to PC, confirming its latest online title will feature support for the device.

GamePrix, based in the Republic of Korea, has launched a new, PC-only MMORPG that promises to ‘resemble console games’ by featuring a combat mode similar to that seen in Tekken as well as Kinect support.

Poslednja izmena:
Pa, nema razloga da ne dodje na pc 🙂.

Logican potez, povecavaju trziste za sam uredjaj kao i bazu potencijalnih kupaca igara radjenih za kinect. Do sad je multiplatform igra radila na svim platformama jednako, a sad hoce da privuku sto vise njih da rade za kinect.

Nazad
Vrh Dno