Ne žuri sa zamenom, jedino ako imaš onu VIP ultra super star karticu, dobijaš odmah zamenu...
@Caesar
Jesi probao hard reset?
mislim da je to onaj fazon paljenja fona sa 3 button kombinacije i ulazak u recovery, i odatle wipe all data ili tako nesto ako se ne varam
Mislis na factory data reset ili...?
Htedoh da kupim ovaj telefon, ali me pokolebala veličina kad ga videh uživo. Da li vam nekad zasmeta veličina, pored prednosti koje dolaze sa njom?
Caesar je napisao(la):Videcu par dana sta ce se desavata, pa cu onda da uradim hard reset. Ionako mi nije hica, imam garanciju 2god tako da ne moram odmah da reklamiram.
meni radi najnormalnije. Jesi uneo username u obliku Domen\Username? (pre-win2000 auth)Jel uspeo neko da sinhronizuje telefon sa Exchange (2010) nalogom?
Sve podesim kako treba, ali stalno dobijam poruku Unable to open connection to server.
Htedoh da kupim ovaj telefon, ali me pokolebala veličina kad ga videh uživo. Da li vam nekad zasmeta veličina, pored prednosti koje dolaze sa njom?
Videcu par dana sta ce se desavata, pa cu onda da uradim hard reset. Ionako mi nije hica, imam garanciju 2god tako da ne moram odmah da reklamiram.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari