Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Probao tako i nije mi radilo, to je bilo prvo sto sam uradio.

Prelistao sam temu i vecinu toga procitao, ali ne videh konacni odgovor da li je ovaj model iz VIP-a zakljucan za mrezu ili?
Koristio bih ga sa 063 :trust:

Bogami, to ne miriše na dobro...Meni se to ne dešava, samo mi je 2-3 puta pucao sa aplikacijama u ovih mesec dana kako ga imam...

Pravac reklamacija, nije normalno da se sam gasi a to je dovoljan razlog za reklamaciju.

Ne žuri sa zamenom, jedino ako imaš onu VIP ultra super star karticu, dobijaš odmah zamenu...

tačnije 45 dana maksimalno, po zakonu...ali VIP bi trebalo da bude ažurniji u odnosu na ostale, ako imaš vremena, probaj da komplet zameniš softver, i vratiš isti fabrički rom...Ja sam to radio na WM-u, na androidu sam samo menjao rom-ove, ali nisam vraćao na stock rom, tako da se ne vidi da je išta rađeno. Ali trebalo bi da je moguće...

@Caesar

Jesi probao hard reset?

mislim da je to onaj fazon paljenja fona sa 3 button kombinacije i ulazak u recovery, i odatle wipe all data ili tako nesto ako se ne varam

Jel uspeo neko da sinhronizuje telefon sa Exchange (2010) nalogom?
Sve podesim kako treba, ali stalno dobijam poruku Unable to open connection to server.

Please note that all data will be deleted from the Samsung Galaxy S as a result of this procedure. This process does NOT delete data stored on the microSD card. We recommend backing up all of your personal data before proceeding.

First, try this:

1. From the main home screen, tap menu
2. Tap Settings, then Privacy
3. Tap Factory data reset
4. Tap Reset phone
5. Enter your password, then tap Yes to confirm

If that doesn't work, or if your phone is frozen:

1. Turn the power off. If your Samsung Galaxy S is frozen, pull the battery out and reinsert it
2. Hold the Volume Down button
3. Press and release the Power button
4. You are now presented with a menu that allows for Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock
5. Select Clear Storage by pressing the Volume Down button
6. Press and release the Power button
7. Now simply confirm your decision: Volume Up for YES and Volume Down for NO

If you selected YES, all data including third-party applications will be deleted from the Samsung Galaxy S. Once the wipe is complete, the phone will reboot to its factory fresh state.

Preduhitrio si me :)

Najdelotvorniji je onaj kada se uđe u Settings > Privacy > Factory Reset.

EDIT: Nisam video da su ljudi postovali pre mene. :)

Btw. u recovery se ulazi tako što se isključi fon i uključi se sa kombinacijom tastera Volume Up + Home + Power.

Poslednja izmena:
Htedoh da kupim ovaj telefon, ali me pokolebala veličina kad ga videh uživo. Da li vam nekad zasmeta veličina, pored prednosti koje dolaze sa njom?

Htedoh da kupim ovaj telefon, ali me pokolebala veličina kad ga videh uživo. Da li vam nekad zasmeta veličina, pored prednosti koje dolaze sa njom?

Ma jok, ja sam navikao na velike telefone, pre njega sam ima HD2, a pre njega HD...

Caesar je napisao(la):
Videcu par dana sta ce se desavata, pa cu onda da uradim hard reset. Ionako mi nije hica, imam garanciju 2god tako da ne moram odmah da reklamiram.

Ne čekaj, uradi hard reset odmah, to nije zabranjeno i ne smeta ti da ga reklamiraš kasnije...

Jel uspeo neko da sinhronizuje telefon sa Exchange (2010) nalogom?
Sve podesim kako treba, ali stalno dobijam poruku Unable to open connection to server.
meni radi najnormalnije. Jesi uneo username u obliku Domen\Username? (pre-win2000 auth)
Takođe probaj da isključiš "Accept all SSL certificates" opciju

^
Sad se upravo petljam paralelno sa Galaxy S i Galaxy Spica (flesovana na 2.1) podesavanjima za Exchange i nista mi nije jasno.
Na Spici sam iz nekoliko pokusaja uspeo da unesem podatke i prihvatio je, ali sada imam crn ekran gde se ne vidi ni jedan mejl kada udjem. Kada uradim compose i posaljem mejl on uredno ode.
Galaxy S u default mejl aplikaciji izbacuje cannot connect to server iako vidim da je povukao imena nekih foldera. Takodje je sve prazno koji god folder da selektujem, ali i ovde ako uradim compose mejl ode.

Ima li neka free third party aplikacija za Exchange, pa da sa njom probam?

Poslednja izmena:
K-9 Mail bi trebalo da podržava Exchange

Ne, telefon odlicno lezi u ruci. Imam ruku srednje velicine ili cak manju od proseka (npr ne mogu da drzim basketaru jednom rukom da lopta visi) i pribojavao sam se iste stvari kao i ti. Medjutim ni jednom mi nista vezano za velicinu telefona nije ni najmanje zasmetalo. Sa druge strane pored nekih ociglednih prednosti veceg ekrana, izdvojicu virtuelnu tastaturu na 4" koja mi je prosto idealne velicine. Kucam bas brzo i bez ikakve greske. Na 3.5" iPhoneu je moralo da se kuca pazljivije uz poneku gresku, a na jos manjim 3.2" androidima je jos gore, mora da se nabada. Nisam probao kucanje na nekom 3.7" uredjaju ali 4" smatram idealnom velicinom za kucanje bar kada sam ja u pitanju.

Nazad
Vrh Dno