Hm, moja zena je nezaposlena i isao sam da ih pitam da li moze da uzme telefon? Kazu da moze posto je postpaid korisnik duze od 6 meseci. Mada, ja nisam pitao za Wave nego neodredjeno posto jos nije izabrala... Mozda je problem za skupe telefone. Ili je zez ako hoces na 6 meseci (onda mislim da mora kreditni biro...)...da bi mi devojka rekla da moram biti zaposlen da kupim telefon, reko ajd ćao ništa od toga...
A ti inace imas Wave, pa znas? 😉 :d 😛A i oni kake malo u tom servisu, ajd za android ima milion modifikovanih firmvera ali za badu ja lično nisam video ni jedan.
Ne... samo kaze "ukucajte kod" 🙂a priča za zaključavanje telefona zato što je stavljena kartica drugog operatera, joj 😀. šta bi se desilo? garant bi pisalo da sim nije prepoznat
A ti inace imas Wave, pa znas? 😉 :d 😛
A ti inace imas Wave, pa znas? 😉 :d 😛
Ne... samo kaze "ukucajte kod" 🙂
Iskreno - ja ne primetih ama bas nista, osim sto je za nijasnu brzi, tacnije fluidniji, pri tranzicije iz meni u meni, pri brstenju poruka kada ih ima poprilicno... i pre je bilo odlicno, ali eto, sad je za promil bolje. To je jedino sto mogu da primetim na prvu loptu.Jel ima nekih poboljsanja u novom firmware-u ili je update onako,zbog peglanja....?
Ipak, ne znam/ne verujem da moze direktno sa Samsung-om da se "trguje", tj. da se njima salje uplata za unlock kod...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari