Šta je novo?

HTC HD2

jedna mala digresija: kako stoji telenor sa onom akcijom za hd2?
jel' to jos traje, jesu li stigli novi hd2, ili jos uvek vecina prodavnica kuburi sa time?
ja kad sam uzimao hd2, imao sam srece u smislu da je moj hd2 bio poslednji u krugu od 50km oko mog mesta :)

Ja sam u Sapcu prosle nedelje uzeo, znam da je bio jos 1 najmanje. Pretprosle nedelje sam se raspitao za uslove u Uscu, imali su 2 na stanju. Tako da mi nesto ne deluje da kubure... :)

si zadovoljan time sto si dobio u sapcu?
nema zaglavljenih pixela, bilo cega sumnjivog da nisi siguran da li je "bug" ili "feature" ? :)

jos jednom, moze broj telefona ovlascenog htc servisa u srbiji.. sad ih valjda ima 2 ili 1 ili koliko
markos i/ili begram.....? (po mogucstvu sto pre)

Zadovoljan, nema nikakvih nedostataka, ako iskljucimo nekvalitetne donje tastere, to je tako na svakom. Prvi dan sam ubacio energy rom, 2.12 radio i sve radi super

Windows Embeded compact 7 na HTC Leo

Naravno, opet Cotulla!
LINK

Nema razloga da ne očekujemo i Windows Mobile 7 port :banana:

Za HD2 su vec zvanicno objavili da od toga nema nista jer HD2 (zamisli) ima 5 dugmeta a za WP7 je potrebno samo 3!:wall:

Naravno, opet Cotulla!
LINK

Koliko mi je poznato, najveci problem je bila struktura ROMa, odnosno nacin na koji se pakuje sistem u isti. Ako je to uspeo da prevazidje, samo je pitanje vremena kad cemo dobiti WP7. A gde si video tu vest, ima li neki text ili samo ova slika sa njegovog sitea? Ja ovlas pretrazio xda, ali ne videh nista.

Cudi me da jos uvek nisam naleteo na neki njegov Android build jer verujem da bi bio najbolji?!

Mislim da je on samo prilagodio kernel za HD2 i da se posle toga povukao i najavio NAND flash (prepises Windows Androidom u ROMu) za septembar ili oktobar. Zato me i iznenadilo ovo sa WP7.

Za HD2 su vec zvanicno objavili da od toga nema nista jer HD2 (zamisli) ima 5 dugmeta a za WP7 je potrebno samo 3!:wall:

Moraju i oni da prodaju nesto. Uostalom HTC i jeste "poznat" po tome da izbaci uredjaj, a da sve ostalo ostaje na nezvanicnoj podrsci aka xda i slicni. Videcemo sad da li se nesto menja po tome da li ce i koliko brzo izbaciti OAuth patch za HTC Peep.
Nama ce najvec za**b da bude ako aplikacija za fotografisanje ne bude imala sw podrsku za fokusiranje (zvuci ludo, ali se nikad ne zna), jer je jedan od zahteva za WP7 hardversko half-press dugme.

Naravno, opet Cotulla!
LINK

Cool, samo da portuju i Manilu, onaj windows interfejs sto su prikazali mi je ruzan do bola, vise mi se svidja ovaj XP classic style na slici (sa sve ikonicama) :)

Zadovoljan, nema nikakvih nedostataka, ako iskljucimo nekvalitetne donje tastere, to je tako na svakom. Prvi dan sam ubacio energy rom, 2.12 radio i sve radi super

Na šta tačno misliš?, kad kažeš: "nekvalitetni donji tasteri". Ja na mom koji je kupljen u Holandiji nisam primetio da su nekvalitetni, mada ko zna?, možda i jesu, ali kako da to znam, s čime ih porediti?

Na šta tačno misliš?, kad kažeš: "nekvalitetni donji tasteri". Ja na mom koji je kupljen u Holandiji nisam primetio da su nekvalitetni, mada ko zna?, možda i jesu, ali kako da to znam, s čime ih porediti?

Kvrckaju... mogli su da budu odradjeni mnogo bolje. A neki ovde su se zalili i da su im prestali reagovati...

kada nosim telefon ugašen u džepu (u futroli) obavezno mi se sam upali. dovoljan je i najkraći pritisak na dugme za paljenje.
jel ima neko rešenje za ovaj problem?

Poslednja izmena:
Meni ne kvrckaju bar za sada, možda zato što je relativno nov, jer je to počelo odmah kad si ga kupio?

zna li neko telefon 'Begram' servisa na bezanijskoj kosi?

ovo im je sajt i tamo je adresa: http://www.begramservis.rs/vesti.html

ovo je lista partnera (cuo sam da je begram u osnovi ispostava hrvatske firme 'agram' i da za razliku od mikrosa, imaju dozvolu i osposobljeno osoblje da otvaraju htc uredjaje i vrse hardwerske intervencije, dok mikros moze samo da daje dijagnozu i vrsi softwerske intervencije)

http://www.begramservis.rs/partneri.html (obratite paznju na HTC logo)

Namerno ili ne, nigde na sajtu nisam nasao telefon za kontak, izuzev maila (na koji sam napisao prvo, pozdravno pismo... pa cemo videti da li ce, kad i kako odgovoriti)

da skratim..... ako neko zna telefon, neka napise
hvala unapred

Taj interfejs nije za mobilne telefone

Pricam o onome do sada vec odavno poznatom sa plavim kvadratima i integrisanim Live i ostalim cudesima i koji se moze "prilagodjavati".

Deluje mi ruzno, ali to je mojih 2 centa :)

Meni tasteri ne kvrckaju ali se ogulio malo sloj odozgo tako da kome je stalo da izgleda kao nov morace da ga pazi i mazi ;). Posto je on tu da sluzi meni a ne ja njemu koristim telefon bez futrole, folije, po dzepovima, rancu i autu - neko normalno, svakodnevno koriscenje i mogu da kazem da je prilicno otporan. Nekad mi se u zurbi na kratko nadje u dzepu sa kljucevima ili olovkama ali nema ogrebotina na ekranu osim nekih malih ogrebotina na obodu kamere i poklopcu baterije.

hebi ga... sto su potrosili na ekran, pristedeli su na dugmice.. :)

(jos uvek ostaje moje pitanje o adresi begram-a...)

Ja ni sa dugmicima ni sa maskom nemam problem ( telefon kupljen 3. decembra prosle godine)

mislim da je problem u dugmicjima shto su svi spojeni!
tj. svi su kao jedno dugme, plastika iz jednog cuga, a ispod svaki ima svoj taster!i tu dolazi do vertikalnog ugibanja, losheg pritiska na iste i vremenom do klimanja, praznog hoda!

meni taster za prahvatanje poziva ima prazan hod i chuje se kvrtz, pa tek onda odradi svoju funkciju-chitaj pritisne gumu koja pritisne taster na shtampanoj plochi!
ne znam zashto mi je to pochelo da se deshava.
izbegavam da ga nosim u dzhepu ima homemade futrolu, silikonski oklop i zashtitnu foliju na ekranu!
e sada kada ovo sve pishem i neko kada chita pomislicje da nije problem u telefonu vecj u meni! :)

evo jedna veoma zanimljiva stvarchica ko chesto koristi kamer i treba mu brz i laki pristup istoj, a nervira ga shto mora da otkljuchava phone...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=772961

Da li neko ima ovaj problem?
Kad posaljem sms ode mi u outbox i tamo stoji neko vreme dok se ne posalje sam. Nekada mi tamo stoji i tri cetri poruke i ne vredi ni pokusaj ponovnog slanja jednostavno nece skoro nikad odmah da posalje. Probao sa i da resetujem tel i nista.

to je čuveni SMS bag koji je bio vezan za prve ROM-ove (1.43 i 1.48). Koji sw imaš?

drugari preporucite mi neki rom i radio i ako moze par saveta oko instalacije posto imam telefon nedelju dana i nisam bas upoznat sa tim stvarima...

Ne znam da li neko koristi CrimsonLock softver za zastitu od kradje, ali preveo sam isti na nas jezik. Koga interesuje, evo direktan link za najnoviju verziju (1.27).

http://www.pocketimps.com/files/CrimsonLock.sr.CAB

Dosta je mocan programcic sa dosta opcija. Ako neko ima predlog za unapredjenje prevoda neka slobodno kaze :)

Nazad
Vrh Dno