Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

I ja bih voleo da cujem cistim narodnim jezikom sta mu dodje taj lag :)

Danas se pojavio baš pravi lagfix koji RFS particiju kod i9000 prebacuje u ext4 i radi fenomenalno, flešuje se kernel preko Odina i to je to. :)

Danas se pojavio baš pravi lagfix koji RFS particiju kod i9000 prebacuje u ext4 i radi fenomenalno, flešuje se kernel preko Odina i to je to. :)

Uh uh cek polako. Sta sve ispisa ovde za nas/mene jos nepismene po ovoj temi :)

Tek sam krenuo da citam tutoriale vezano za flesovanje, i dalje sam u magli :D

Znaci u VIPovom paketu nema futrole i slusalica, posto sam na netu video da u paketu ovo dvoje idu?

slušalica ima, futrole nema

Da, da, zaboravih na sluške, mnogo dobro izgledaju, al d'izvineš na izrazu, nijednom ih nisam ni ubo u fon...toliko o tome koliko slušam muziku na fonu...

Gre'ota, stvarno... sa onim savrsenim zvukom, koga bi se i jedan iPod postideo ;)

Kako ne bi...

gsmarena_a001.png

skoro, pa flat line :)

evo poredjenja radi audio kvalitet iPhonea:

gsmarena_001.png

Da li bi ste ga uzimali bez garancije, ali ako je cena povoljna? Treba mi savet posto ne znam sta da radim, jer me garancija brine a tel je nov, mada bez kutije.

Pozdrav

380

Da je ispod 300, rekao bih ti da uzmeš, ovako, bolje na VIP...

NA najmanje paket, fon ti dođe manje od 400 eur, a ostalih 110-120 kreditiraš na 2 god...

Ma znam ali me nervira tih 110 na 2 godine, ne treba mi to ni za k iskreno. A ovaj Galaxy je verzija sa 16gb.

Gluposti. Kolika je sansa da se fon pokvari. A i ako se pokvari odneses u isti taj servis pa platis. A sa druge strane kod VIPa moras da potpises raspali ugovor na dve godine gde mogu da te drndaju kako hoce, menjaju ugovor, naplate ti megabajte besno itd
Sto se mene tice, prepaid4life, posto svejedno potrosim 500 din prepaida mesecno, a za par stotina din ustede me bas zabole. Ali dobro to nije tema tako da se izvinjavam na spamu :)

Sa druge strane probaj jos malo da mu spustis cenu jer je bez garancije ;)

Pa da li tvoj post znaci da ga uzimam ili sta? Sa druge strane, probao sam da ga spustim jos ali ga ne daju jeftinije.

uzimaj, to je super cena...

Chek',jel' bi se postideo ili ne bi...? :d
Pa kako sam napisao, tako sam i mislio - postideo bi se, bre :)

Zechs je okacio upravo ono na sta sam mislio, evo ja da pridodam jednu, mozda za nijansu pregledniju sliku...

gsmarena_a001.png

S tim sto je Wave (koji ja imam) za promil bolji od Galaxy-a S, sto se moze videti u testu (ne moze da se kaci tabela, a mrzi me da prekucavam :))... a ono sto slusam svakodnevno preko prilicno dobrih sluski koje se dobijaju uz ovaj telefon (telefonE ;)) - je izuzetan dozivljaj, sjajan zvuk koji se cuje, cak i kada se maximalno pojaca. Podseca me malo na W serije iz SE, one prve, kada su se tek pojavile na trzistu... kada su razbijali kvalitetom zvuka.

A salu na stranu sa tim postidjavanjem :p - bukvalno je rame uz rame sa iPod-om, sto na sluh, sto po ovim RMAA testovima... a sta god i cije god to bilo, iz koje god ku'jne izaslo - mora da se respektuje, jer je bar za mene, iPod simbol kvalitetne muzike i izuzetnog plejera ;)

poslusacu vas ali ako se pokvari vas cu da jurim:)

Ma, i nije baš super cena, ali ako je fon dobar, cena je ok.

Ne bih da plašim momka, ali kada sam imao HTC HD, uzeo sam ga od zvaničnog uvoznika, i tek je posle 3 meseca počeo da zeza sa hvatanjem signala, te sam ga tri puta slao na servis, i tek su ga treći put zamenili i dali mi nov.

Ali, ne brini, elektronika je sve bolja i sigurnija, i sve je manja verovatnoća kvarova koji nisu izazvani mehaničkim ili nekim drugim spoljnim uticajem. Fon je na tržištu već neko vreme i nisam primetio da je bilo vraćanja aparata, kao što je to bilo na početku prodaje HTC HD, koji je imao problem sa gsm čipom, i to samo aparati proizvedeni krajem 2008, ako me sećanje ne vara.

Ta verzija sa 16 GB je sa Vodafone-a, pa pazi kad flashujes neki firmware, jer je moguće da ti fon posle flashovanja bude zaključan. Ima aplikacija za unlock kodove na XDA, pa je pokreni pre flasha i zapiši kod

HIGL je u pravu, samo se za VODAFONE radi ta verzija, i ja sam čitao o problemima koji su imali kada su menjali rom-ove ili vraćali na stock....

od kud ti to da je sa vodafone-a?

btw, cena je super, ako neko zna komb za nizu cenu ja odmah kupujem :d

Negde pročitah da je VODAFONE dobio eksluzivu za 16GB verziju, sad da li je to vremenski ograničeno, ili ne, ne znam...

Ovaj je iz Singapura

eto odgovora zasto je tako niska cena... uzimaj i ne razmisljaj :)

Inače, ko je raspoložen da menja firmware, meni su XFJM6 i XFJM7 najbolji + ovaj novi kernel flash za lag, fon leti.

Videh sad da Galaxy Tab po defaultu ima FroYo, verujem da će onda izaći uskoro i za Galaxy S.

Nazad
Vrh Dno