Šta je novo?

Najlepsi cooler-i

ThermoLab Baram-2010

30_bar10_p_small.jpg
31_bar10_pr_small.jpg

32_bar10_pt_small.jpg
33_bar10_ptr_small.jpg

Ima obican Apollish ali ne i ovaj Vegas.
Pitam li se sta ovde kosta 1800 din.:sceptic:

Ok ljudi se zezaju oko trafike...hehe sto jes jes 18 led dioda jes mnogo:p ali zbog nekih drugih stvari je tako skup ne samo zbog led-ova:p

120mm - 800 - 2000 rpm, 56.51 - 143.72 m³/h airflow, 16db low - 26db high
140mm - 700 - 1500 rpm, push 71.99 - 154.27 m³/h, 15db low - 25db high

a i lako se cisti :p jer mu se Blade-ovi skidaju=)
Uglavnom sto se sporije vrti to slabije svetli.Iskreno ja sam odusevljen kako hladi ali da budemo iskreni cena je mogla da bude malo niza.

@Wolf 87
Kupljen je u Austriji.

Ok ljudi se zezaju oko trafike...hehe sto jes jes 18 led dioda jes mnogo:p ali zbog nekih drugih stvari je tako skup ne samo zbog led-ova:p

120mm - 800 - 2000 rpm, 56.51 - 143.72 m³/h airflow, 16db low - 26db high
140mm - 700 - 1500 rpm, push 71.99 - 154.27 m³/h, 15db low - 25db high

a i lako se cisti :p jer mu se Blade-ovi skidaju=)
Uglavnom sto se sporije vrti to slabije svetli.Iskreno ja sam odusevljen kako hladi ali da budemo iskreni cena je mogla da bude malo niza.
Kojih drugih stvari? Ventovi sa takvim drugim stvarima kostaju 10-12e.;)

@garson
Mislio sam na airflow...jer kolko sam mogao da vidim samo Delta FFB1212VHE Ima veci airflow od 151+ m3/h ali na 53db.

evo ti scythe slipstream @ 1900rpm 110.31CFM i 37.00 dBA to je skoro duplo veci CFM od tog a kosta 10$

Pa nije bas. 110CMF je oko 187m3/h ali uz 37db. Imam 2 Slipstream-a, duvaju kao mecave ali su uzasno bucni a 26db je poprilicno manje. Daleko da je mala razlika izmedju 700 i 1800 dinara... Preskup je.

Pogledacu bas sutra ili prekosutra imaju li Appolish posto moram po neki manji vent otici.

nema sanse, ali ni teoretske da 2000rpm daje buku od samo 26dB, mozda ako se meri sa nekoliko metara

Danas sam doneo drugaru Prolimatech Armageddon (socket 1156/1366/AM2/AM2+/AM3) i moram priznati da je mrcina. :)

prolimatech-armageddon-1.jpg

nema sanse, ali ni teoretske da 2000rpm daje buku od samo 26dB, mozda ako se meri sa nekoliko metara

to je iskopirano sa nekog sajta...*** svi se nakacise na appolish:p negde na XS-u sam video da 12-ica na max radi na 33db....ja sam ga uzeo jer mi se svideo i lepo radi...cena nije bitna ako si ti zadovoljan:)

@megaskot
Svijda mi se taj Armageddon:banana:

illidan je napisao(la):

Stvarno nisam siguran kako mere buku ali posto posedujem Magmu bio sam u mogucnosti da poredim za Noctua ventom i da se uverim koliko je realna buka tako da nisam imao razloga da sumnjam u specifikaciju koju je Enermax napisao.
Znam ja sta je 2000rpm u normalnim slucajevima (Slipstream urla) ali ne smem da tvrdim ista dok ga ne probam.
Ono sto je jako bitno, moram da te podsetim da Magma radi na 1500rpm pa se podjednako (ne)cuje kao Noctua P12 a ima bolji protok.
Ako Magma na 1500rpm pravi 18db dali bi smeo da stavis ruku u vatru da Apollish na 2000rpm stvarno ne pravi "samo" 26db??? Ja nebih ni dinar dao ,)
Takodje Magma ima 117m3/h, Apollish 143, nikakve nenormalne cifre. To sto na prvi pogled 2000rpm izgleda jako bucno ne mora da znaci u praksi. Verovatno si uzeo Slipstream kao referencu za poredjenje... Tu si isto tako pogresio sa skoro duplo vecim protokom. 143m3/h naspram 187m3/h je samo 30.76% od tih duplo ali oprastam ti jer si rekao blizu duplo :p

Lepo su uradili light sa diodama ali organski ne podnosim onu providnu plastiku, izgleda mi uzasno jeftino i ne zelim uopste da svetli :S:

Poslednja izmena:
pa dobili su u Gigatronu koliko se secam

links.hr

Stvarno nisam siguran kako mere buku ali posto posedujem Magmu bio sam u mogucnosti da poredim za Noctua ventom i da se uverim koliko je realna buka tako da nisam imao razloga da sumnjam u specifikaciju koju je Enermax napisao.
Znam ja sta je 2000rpm u normalnim slucajevima (Slipstream urla) ali ne smem da tvrdim ista dok ga ne probam.
Ono sto je jako bitno, moram da te podsetim da Magma radi na 1500rpm pa se podjednako (ne)cuje kao Noctua P12 a ima bolji protok.
Ako Magma na 1500rpm pravi 18db dali bi smeo da stavis ruku u vatru da Apollish na 2000rpm stvarno ne pravi "samo" 26db??? Ja nebih ni dinar dao ,)
Takodje Magma ima 117m3/h, Apollish 143, nikakve nenormalne cifre. To sto na prvi pogled 2000rpm izgleda jako bucno ne mora da znaci u praksi. Verovatno si uzeo Slipstream kao referencu za poredjenje... Tu si isto tako pogresio sa skoro duplo vecim protokom. 143m3/h naspram 187m3/h je samo 30.76% od tih duplo ali oprastam ti jer si rekao blizu duplo :p

Lepo su uradili light sa diodama ali organski ne podnosim onu providnu plastiku, izgleda mi uzasno jeftino i ne zelim uopste da svetli :S:

Slazem se u potpunosti! btw plastika nije providna :)

I da malo osvezim temu :

ProlimaTech-Super-Mega-Heatsink-Angle.jpg

Prolimatech Super Mega Bad Ass Digital Anti Gravity 128bit WTF Heatsink Cooler :smash:

Poslednja izmena:
I da malo osvezim temu :

ProlimaTech-Super-Mega-Heatsink-Angle.jpg

Meni je totalno bez ukusa (da ne vređam sad nacionalnu manjinu) da se mešaju bakarna i alu boja, to mi dođe kao da okačiš sve zlatene i srebrne lance koje imaš oko vrata samo da pokažeš kako imaš toliko... :S:
Kapiš? :)
Bolje da je "izniklonvan" komplet kao što to radi Thermalright...

Meni je totalno bez ukusa (da ne vređam sad nacionalnu manjinu) da se mešaju bakarna i alu boja, to mi dođe kao da okačiš sve zlatene i srebrne lance koje imaš oko vrata samo da pokažeš kako imaš toliko... :S:
Kapiš? :)
Bolje da je "izniklonvan" komplet kao što to radi Thermalright...

u *** ja sam se za****:wall: cooler totalno nema veze sa temom...ni meni se ne svidja samo sam hteo da stavim zato sto review tek sledi a kazu da ce biti puno bolji od prethodnika :whip:
Izvinjavam se jos jednom(bilo je kasno a ja sam gledao uporedo par tema o kulerima)...
damn Opera and Tabs:d
EDIT: Na kraju krajeva to se i ne vidi kad se pokrije nekim kulerom od 12 ili 14cm (posto uz njega ide dodatak za kacenje 14-ice)!

Poslednja izmena:
Klasican Megahalems, samo pimpovan ko a su ga sa MTV Adrie radili. Ciganija :p
I naziv Super Mega, pfffff. Bolje da nam daju 100%cu verziju pa nek kosta koliko kosta.

80$ je cena Uber Mega.. Hint: samo za one bez providne stranice :d

Megahalems, Hr01+....
Ali definitivno, moj glas sada ide za

scytheorochi_side.jpg

Orochi... nah, nije nesto uzivo, zaista. Nagledah ga se :)

Impresivan u smislu velicine, svakako, masivno cudoviste... ali nije neki lepotan.

Poslednja izmena:
Pa boja :D:D:D

Nekome se to i svidja?:d Meni je uzas.:p

Ma zezam se, bre ;)

Pazi, za 50-ak evra ...odmah bi ga uzeo ,)

Ne ,nego zbog cene od 50 evra :)

Vrh Dno