Ima obican Apollish ali ne i ovaj Vegas.
Pitam li se sta ovde kosta 1800 din.:sceptic:
Kojih drugih stvari? Ventovi sa takvim drugim stvarima kostaju 10-12e.Ok ljudi se zezaju oko trafike...hehe sto jes jes 18 led dioda jes mnogoali zbog nekih drugih stvari je tako skup ne samo zbog led-ova
120mm - 800 - 2000 rpm, 56.51 - 143.72 m³/h airflow, 16db low - 26db high
140mm - 700 - 1500 rpm, push 71.99 - 154.27 m³/h, 15db low - 25db high
a i lako se cistijer mu se Blade-ovi skidaju=)
Uglavnom sto se sporije vrti to slabije svetli.Iskreno ja sam odusevljen kako hladi ali da budemo iskreni cena je mogla da bude malo niza.
nema sanse, ali ni teoretske da 2000rpm daje buku od samo 26dB, mozda ako se meri sa nekoliko metara
illidan je napisao(la):nema sanse, ali ni teoretske da 2000rpm daje buku od samo 26dB, mozda ako se meri sa nekoliko metara
Danas sam doneo drugaru Prolimatech Armageddon (socket 1156/1366/AM2/AM2+/AM3) i moram priznati da je mrcina.![]()
Stvarno nisam siguran kako mere buku ali posto posedujem Magmu bio sam u mogucnosti da poredim za Noctua ventom i da se uverim koliko je realna buka tako da nisam imao razloga da sumnjam u specifikaciju koju je Enermax napisao.
Znam ja sta je 2000rpm u normalnim slucajevima (Slipstream urla) ali ne smem da tvrdim ista dok ga ne probam.
Ono sto je jako bitno, moram da te podsetim da Magma radi na 1500rpm pa se podjednako (ne)cuje kao Noctua P12 a ima bolji protok.
Ako Magma na 1500rpm pravi 18db dali bi smeo da stavis ruku u vatru da Apollish na 2000rpm stvarno ne pravi "samo" 26db??? Ja nebih ni dinar dao ,)
Takodje Magma ima 117m3/h, Apollish 143, nikakve nenormalne cifre. To sto na prvi pogled 2000rpm izgleda jako bucno ne mora da znaci u praksi. Verovatno si uzeo Slipstream kao referencu za poredjenje... Tu si isto tako pogresio sa skoro duplo vecim protokom. 143m3/h naspram 187m3/h je samo 30.76% od tih duplo ali oprastam ti jer si rekao blizu duplo
Lepo su uradili light sa diodama ali organski ne podnosim onu providnu plastiku, izgleda mi uzasno jeftino i ne zelim uopste da svetli :S:
I da malo osvezim temu :
![]()
Meni je totalno bez ukusa (da ne vređam sad nacionalnu manjinu) da se mešaju bakarna i alu boja, to mi dođe kao da okačiš sve zlatene i srebrne lance koje imaš oko vrata samo da pokažeš kako imaš toliko... :S:
Kapiš?
Bolje da je "izniklonvan" komplet kao što to radi Thermalright...
Kralj se ne predaje...
![]()
(mozda se ne vidi najbolje, o ovom sredisnjem je rec... Thermalright Ultra-120 eXtreme Copper)
Zbog boje?:dPazi, za 50-ak evra ...odmah bi ga uzeo ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari