Šta je novo?

Najruznija graficka karta-izbor!!!!!

Ateluv

Slavan
Učlanjen(a)
08.02.2010
Poena
415
Gledajuci sebi Radeon5770 u masi proizvodjaca dodjem i do Gigabyt-ovog modela Radeon 5770 ili ''Batmobile-a''.....toliko sam bio pod utiskom ''lepote'' ove kartice da sam resio da napravim ovu temu, poput izbora za najlepsi kuler :eyebrows:

Voleo bih da vidim ima li sta smesnijeg/ruznijeg od ovoga, sto se izgleda tice za jednu graficku karticu.......aj sad bice i onih koji ce me ispluvati,,.trenutno bi stavio bilo koju 5770 u kuciste....ne kazem da ovu ne bi ali leto bi joj stock kuler obavezno :crash:

Prilozi

• G452-5770-Main-JH.jpg
    G452-5770-Main-JH.jpg
    52.7 KB · Pregleda: 658
FX5800? :)

bfg_asylum_fx_5800u.jpg

Sta li mu ovo izlazi iz oka :D:D:D

Auu kukulele, mislim da imamo pobednika :D

Meni licno su uvek ruznije ove silent varijante,a ova mi je bas izuzetno odvratna :d

five_pictures4_20091009185713.jpg

gt 210 msi

4870x2,
kad sam je video sve mi se zavrtelo:D

Prilozi

• 4780x2.jpg
    4780x2.jpg
    27.4 KB · Pregleda: 566
Ime joj baš pristaje...

Meni je piglet super, svidja mi se :) Ali ono midgardovo cudo gore deli prvo mesto sa ludarom

haha prasence jos moze da prodje jer je fora, ali ova 5800 zlo! :D

sapphirehd4770_1.jpg

PINE0H4.JPG

i jedan custom mod :p

msi_graphics_card_hacked_s.jpg

Ovo prase je pobednicko :laugh::laugh::laugh:

Nije ruzno koliko je smesno :laugh:

Prilicno iskasapljena

atirage128n38q.jpg

installation_4.jpg

Poslednja izmena:
Da ironija bude veca uzeh bas Gigabyte-ovu Radeon 5770:D:D:D

Al moja je ''obicni bathmobile :-devil-::-devil-:

Prilozi

• card-5770-3q.jpg
    card-5770-3q.jpg
    89.6 KB · Pregleda: 198
Ovu graficku sam imao (7600gt).

Kao sto neko rece pre mene, silent verzije su uzas, mada ona bfg fx5800 je horor.

Prilozi

• fullcardGigabyte7600GT1.jpg
    fullcardGigabyte7600GT1.jpg
    154.3 KB · Pregleda: 186
Palit_9800GT_1GBDDR3_Main.jpg

Ove Palitove Sonic varijante su stvarno odvratne

Poslednja izmena:
Ostavite Rage na miru

Ove Palitove Sonic varijante su stvarno odvratne

+1
Za dizajn samih karti a i ambalaza. Proizvodjac po kvalitetu je na visokom mestu, ali meni deluje odbojno ta zabetina u tom robo odelu a verujem da tako i utice i na druge kupce. Marketing uzas!

@Ninoslav

4770: Nije sto ja posedujem istu seriju ali ipak ne moze da spada ni po izgledu u ovu kategoriju. Referentni kuler je daleko od nakaradnog jedino sto je velika povrsina stampane ploce "gola", jos Sapphire kolko tolko pokriva tim pasivnim hladnjakom naponsku gde ima praznih mesta za MOSFET.

Poslednja izmena:
Onaj betmobil sa početka ispade i super :D Samo da mi je znati kome je palo na pamet da napravi ono svinče :d Mora da je neki farmer edition :)

Ja svoje kompove ne nosim na izlozbu :d tako da me zabole uvo kako izgledaju komponente u kucistu - najvaznije je da su ispravne i da rade :type:

Nazad
Vrh Dno