@nebabgd, pogledaj na mobilnom svetu kako se kotiraju cene za 5800. S obzirom da je bez garancije,ne mozes uzeti neke velike novce,ali bi morao 100+. Ja sam pre 3 meseca dao 5800 sestri i uzeo Desire u Telenoru (msm da sam uzeo jedan od poslednjih aparata,odmah posle toga je krenula ova agonija). Telefoni ne mogu da se uporede! Desire je vrh! Naravno i 5800 je dobar tel,ali ovaj ipak brise patos s njim. Naravno uvek ce se naci oni koji ce sad reci da su sphone i iphone4 mnogo bolji od desirea. Ako ti nije zurba,sacekaj jos mesec-dva, promocija desireHD-a je najavljena za 15.9.
naravno da nije hitno, kada se radi o uređaju od preko 200e, a s obzirom da su smartphone-i predviđeni , tako ih bar najavljuju (a preko je sig. je već tako) da budu dostupni prosečnom korisniku kapiram da cene nikako neće ići na gore, pogotovo sa izlaskom svakog novog modela cena starijh treba da pada...i konkurencija radi svoje, Desire mi se sviđa, iako nemam ama baš nič iskustva s HTC, a probl.koje sam pominjao se odnose na Galaxy, Samung je dugo bio moj favorit kod ranijih tel. (Z400, D900i, SGH-A370... su me perfektno i dugo služili),
Kako ti se čini taj Amoled i softw. Desire-a u odnosu na 5800, jel osetna ta mala razlika u dijagonali ekranai l da li je moguće inst. navigacioni prog. po želji ili si ograničen na Google maps ?
Norm. da sa zamenom, starog tel (ma kako bio dobro očuvan) nikad ne možeš da profitiraš finansijski...samo da gledaš da uz što manji trošak dođeš do novijeg i boljeg aparata ... inače, niti sam u mogućnosti za to, a i ne sviđa mi se kao ideja da uzimam tel. koji se tek pojavio na tržištu.Sve tel. koje sam do sad promenio bili su stari najm. pola god. uvek se predhodno bar malo informišem, evo baš idem da proičitam malo više i Desire-u
Ono što sam "primetio", nisam baš siguran u to...možda samo tripujem, da k.s radi brže, a touch sad malo bolje reaguje na jagodicu prsta. A evo i prvi cfw za 51 , bar koji sam ja našao...možda već ima i drugih, al ovu str. redovno posećujem
http://cafe.mobil.hr/threads/66568-cooked-FW-5800-cooked-FW-ostale-rasprave-i-modificiranja-U-RADU!..pa ko voli i ima vremena ..ne bi bilo loše da posle napiše koji red....mene mrzi više da se zez. s JAF-om i flešanjem.