Šta je novo?

Sony Playstation 3 - opšta diskusija i blic pitanja (II)

• Začetnik teme Začetnik teme Bane R
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nisam dugo to resavao uz pomoc flesa, ali na osnovu onoga sto si naveo mislim da ti vezu s netom i trazi upravo iz razloga sto nije prepoznao apdejt s olovcice. Ranije je, ako se ne varam, to funkcionisalo na nacin da na olovcici treba da imas direktorijum PS3, unutar njega direktorijum UPDATE, a onda unutar njega sam fajl - PS3UPDAT.PUP - se nekad zvao, ne znam da li se nesto menjalo na tom planu. Rekoh, nije bilo skoro... e sad, naravno, postoji mogucnost da konzolu povezes s netom, ali je to sasvim zasebna prica...

Sve je isto, ali i na njihovom sajtu pise da moras imati racunar sa konekcijom, povezan sa ps3.
Ta konekcija mislim da je bitna, samo da bi konzola proverila da li instaliras zadnju verziju abdejta a ne i brzina neta. Bar tako mislim. Posto imam update na flesu znaci samo provera da li je zadnji i instalacija.
E sad jos jedno pitanje kako se instaliraju teme, i njih sam skinuo, ali mi opet ne prepoznaje na flesu kada idem u theme pa instal. Jel i one treba da budu u nekom folderu ili...?

Ne treba ti net ako instaliras firmware sa flasha, barem nikad nije trebalo, jer to je i cela poenta tog nacina instaliranja, da update-ujes neki PS3 koji nema pristup internetu.. Ali da bi ti ga prepoznao, moras na flash-u napraviti folder "PS3", i u tom folderu folder "UPDATE" i tu ubaciti taj firmware sto si skinuo.

To je to ja sam na flesu imao samo folder 'UPDATE'. A kada sam ga stavio u 'PS3' folder proradilo je. Hvala na pomoci!!!
Nego jel zna neko kako se teme instaliraju sa flesa? Jel treba da se pravi opet neki folder ili...?

Za teme stavis "THEME" folder unutar "PS3" foldera.

Hvala 😀

Just got my Playstation Move package from House Party :
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=22725423&postcount=1

121xra8.gif
😀

Poslednja izmena:
EA has just announced Mass Effect 2 for PS3.
The long-rumored and long-wished for PS3 version of our favorite space opera is coming in January 2011.

A prvi deo? Glupost bi ibla da izdaju samo drugi deo, kad se priča direktno nastavlja, pošto je trilogija u pitanju.

mozda ce me ovo naterati da ga predjem 🙂 .. stoji mi instaliran na kompu od kad je izasao, ali.. pfff... igranje na kompu 😀

Sta ti imas protiv igranja na kompu ?! :smackbum: 😛

Upravo su najavili novi Ratchet All for One (co-op) i Resistance 3 na gamescom-u. Meh

Poslednja izmena:
Što Meh 🙂 ? Dok je god Ratcheta, igraće se, jedna od omiljenih platformi

Ali baš da je u timu sa Dr. Nefariousom, nije logično :/

Pa vise mi je meh za Resistance 3, ocekivao sam nesto novo od njih.

Nastavljaju katastrofu sa e3-a, ne zna se koja je najava budjavija...

Imam jedno pitanje.
Da li dovoljna brzina 2Mbs ( Flat 2 ) za igranje online?
Kakva su vaša iskustva?

Hvala unaprijed!

Pomoć

Napravim ja kod drugara svoj profil na PS3 a zatim napravim i PSN nalog, rekoh da me sačeka dok ne nabavim konzolu. Sve regularno, celo veče sam djuskao online sa mojim nalogom.

Problem je što sad ne mogu da se ulogujem na PSN na drugoj konzoli, izbacuje mi da je sign-in ID/pass pogrešan iako se na onoj prvoj konzoli logujem normalno.

Probao sam i da idem na password recovery ali mi kaže da sign-in ID(e-mail) ne postoji!!??
Probao sam čak i da napravim nov PSN nalog sa istim mejlom, i dozvolio mi je da idem dalje ali naravno moj online ID je zauzet!!??

Da dodam da nisam dobio onaj pozdravni mejl od PSN-a kad se kreira nalog, kao što je drugar dobio.
Eh da, ne mogu ni preko PC-a da se logujem na PSN.

Zbunjen sam i ne znam šta dalje 🙁

Dajte neki predlog.

Nije mi bas najjasnije, znaci prvo si napravio kod drugara profil i PSN nalog.. (jel to bio prvi profil koji je pravljen na toj konzoli ili je i on imao svoj pre toga?), pa si onda na nekom drugom PS3 (tvom?) pokusao da se ulogujes na PSN? Moralo bi da radi, ides na ono "use existing username...".

Prvo smo napravili njegov profil i PSN account, zatim seo ja i napravio 2. profil na konzoli za mene i na tom profilu moj PSN account.

Moralo bi da radi, ides na ono "use existing username...".
Znam, probao sam svašta. Išao sam i po njegovu konzolu i kačio je pored ove. Na toj se logujem na ovoj neće. Probao sam i kod Šmajsera, neće.

Ako si raspoložen da ti prosledim info pa da probaš časkom.

@Drumski_Ratnik

Proveri da ne kucas pogresan mail ili password, mozda si zaboravio neki karakter. Postoji mogucnost da si na prvoj konzoli cekirao Remember mail and password, a da na drugoj unosis pogresne podatke. Ancekiraj sve na prvoj konzoli i pokusaj da se ulogujes tako sto ces uneti ponovo. I da napomenem, mada verovatno znas, ne mozes biti logovan na dve konzole u isto vreme.

Proverio i ukucavao ponovo. Na prvoj konzoli radi ali na drugoj i preko PC-a prijavljuje kao da nema naloga povezanog sa mojim mejlom 🙁

Yup ima sansi da je ovo real exploit. Koriste oficijelni Backup Manger iz PS3 SDK-a [very illegal] + custom hardware u USB Key-u [tj jig stick]. Neverujem da ce se rasprostraniti brzo posto taj USB Stick kosta 120evra trenutno na njihovom sajtu.

Videcemo oce li biti ista od ovoga. Nedavno su uspeli da iscupaju firmware of PS3 slim blu ray citaca. Mozda i tu bude necega.

Kako li je ovo izveo? 🙂

Napravio je backup igre koja moze da radi i kad diska nema tu?

Nazad
Vrh Dno