Šta je novo?

Foobar2000 - Saveti

Da li je iko uspio da aktivira gadget u Windowsu 7 za Foobar2000?
Ja mu dodam dll komponentu ali nema gadgeta!

Daj koji je tacno gadget u pitanju, pa cu ja kod sebe da pokusam.

Skontao sam šta je u pitanju. Ovo je integracija u novi Windows 7 taskbar, znači kontrole se pojave kada se nadnese kursor. A ja sam pomislio da je gadget na desktopu, a inače ne koristim novi izgled taskbara.

http://wintense.com/plugins/foo_w7shell

Jel zna neko kako da dodam i konfigurisem podrsku za DTS fajlove u Fubaru? Skinuo sam foo_input_dts.dll, smestio ga u components folder. Sta jos treba?

Probaj da preimenujes ekstenziju u dts.

Procitao sam i to na netu negde i uradio, ali onda se desava da fubar ni ne vidi taj fajl u biblioteci. Kada vratim extenziju u wav, fajl se ponovo vidi u fubaru.

Jel ima jos predloga?

Ja sad probao Foobar 1.0 Portable sa foo_input_dts.dll (poslednja verzija sa sajta) i radi ukoliko je ektenzija .dts, ukoliko je .wav ne radi.

Ja sad probao Foobar 1.0 Portable sa foo_input_dts.dll (poslednja verzija sa sajta) i radi ukoliko je ektenzija .dts, ukoliko je .wav ne radi.

Ipak je proradilo sa menjanjem extenzije, isprva se nisu videli fajlovi sa promenjenom (.dts) extenzijom, a sad se vide. Gremlin neki...

Hvala puno cyberdude i garson.
:wave:

Najbolji foobar skin ikada napravljen i po mom misljenju najbolja ogranizacija media playera ikada:

MonoLite Plus Mod v3.1

Ima par bubice ali nadam se da će to biti ispravljeno u dogledno vreme. Možda se vama ne svidi ali meni je savršen :)

Jel ima nešto ovako da radi na v1.0?

Mrzi me da čekam ovog lika da završi projekat a treba mi jedan Winampoliki skin uz ovaj što sad koristim da mogu da ih menjam u zavisnosti od raspoloženja.

Takođe još jedno pitanje: jel postoji neki theme/skin menager za ColumnsUI ili svaki put moram da gazim prethodni skin?

Prilozi

• Foo_VS_project_RC_by_Soczi.jpg
    Foo_VS_project_RC_by_Soczi.jpg
    313.3 KB · Pregleda: 115
Radi.

Foobar je žestoko dobar plejer lošijeg izgleda.
1.Manje memorije zauzima
2.ima daleko bolji zvuk od itunes,songbird,winampa,xmplayera,wmp,... kada se instaliraju i ne diraju
3.podešavao sam winamp plaginove dsp+output i dobio odličan zvuk ali foobar ima bolji ne pravi kao winamp čudne ehoe i mutan zvuk a probao sam nekoliko vrsta zvučnika i desetine dodataka za winamp.
4.foobar brže radi
5.ima opcija da organizuje i odvoji listu na albume, foldere kao linije i slično...,
6.lako menja boje i fontove po sopstvenom izboru.
...

Ako niste probali nađite dsp delta i ubacite u components i u foo će vam biti pod dsp i zove se noise shapening, ume dosta da oštri zvuk. Mada ga ne kosristim ali čujem da ga hvale i koriste na oko 30%.

LOL

Pa foobar je plejer koji najbolje izgleda od svih. Koji još audio plejer može da izgleda i kao Winamp/AIMP/XMPlay i kao iTunes/Amarok/Songbird. Odgovor je nijedan :)

foobar2000 je skoro pa savršen plejer. Ono što njemu fali jeste otvorenost (da ga izdaju pod GPL licencom i prilagode pluginove).

Fali mu to da ga portuju na MacOS, koristim Windows i dalje samo zbog f2k. :)

^Virtual machine?
:)

Isključivo koristim programe nativno. :)

da li sam ja corav ili sta...ali nikako da nadjem file association
moze neki hint? :D

Jel koristi neko ili je bar probao MonoLite Plus Mod v3.1 ?

Da li vam baguje/cudno se ponasa? Ceo sistem mi je sad malo u cudnom stanju pa ne znam da li da neke probleme koje sam iskusio sa ovim skinom pripisem Windowsu ili...

na prethodnoj strani komentarisu bas taj skin
ja sam stavio ovaj

FIX foobar2010

funkcionalan i nije prevelik...i uklapa mi se uz temu :)

Ma trazim neki brz i estetski prijatan skin. Taj FIX mi se dopada na prvi pogled.
Trenutno koristim DarkOne, dobar je, ali malo prebudzen i pomalo trom...
Treba mi neko Lite resenje...

nasao...zahvaljujuci nicku nekoime

nego...ko se odluci za onaj skin fix foobar2010, neka pre ubacivanja fajlova od skina podesi asocijacije za tipove fajlova jer posle to nije moguce...opcija je siva..

Има ли неко идеју да ли постоји неки плуг-ин који би ми дозволио да брисањем нумере из плејлисте такође обришем дату нумеру и са хард диска. То АИМП има лепо решено, на десни клик буквално опција (селектује се из падајућег менија)?
Једино ми то недостаје у односу на АИМП.

Treba ti file operations (foo_fileops) plugin, mada mislim da on dolazi sa instalacijom foobara.

Prilozi

• Clipboard02.png
    Clipboard02.png
    178.8 KB · Pregleda: 94
Vrh Dno