Mare
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.02.2002
- Poena
- 815
:dOk, to nisam znao jer je moja banka slala pismeni zahtev kreditnom birou
:dOk, to nisam znao jer je moja banka slala pismeni zahtev kreditnom birou
Stator koliko si zadovoljan za sada? i ja isto opasno razmisljam da predjem sa E71 na Desire
Jesu paranoični, i nema to baš puno smisla, ali te pare ćeš svejedno da im daš (ako potpišeš ugovor, a posle tvojih postova vidim da nećeš
).
oni imaju pristup izvestaju kreditnog biroa, ne vide nikakve podatke sem valjda jednu od tri boje a zuta znaci da je plata ili opterecena kreditima, ili mala, ili cesto u minusu. dal je nebulozno ili ne nemam pojma, videla svojim ocima, pokazala mi je cura kad sam sklapala ugovor.
Mene su proverili u VIPu i ispalo je da nisam kreditno sposoban, a prethodne 2 godine primam platu na račun redovno, ko koga ovde zeza?Ispada da treba da uzmem neki kredit, pa da vratim, i tek onda da postanem "kreditno sposoban", glupost.
znaci da je onih 325MB mesecno (Paket 325) sasvim dovoljno?
ajde jedno pitanje u vezi opterecenja primera radi na mom galaxy i7500 posle pokretanja muzickog playera mogu da zaboravim da bilo sta drugo pokrenem i koristim.internet pogotovo dali zbog male memorije ili loseg procesora ko ce ga znati
I moram da primetim jos nesto sto mi se jako dopalo.
HTC Desire ima onaj senzor koji Iphone da iskljuci ekran u toku razgovora cim ga primaknete licu, a ukljuci cim odmaknete. Veoma korisna stvarcica.
Ja sam mislio da to svi touch telefoni imaju?! :-/
Hvala kolega, uzeo sam ga i ja u sredu sa VIP ugovorom 325. Net je brz ko zmija, veoma sam zadovoljan, nisam hteo da experimentisem sa mts-ovim postpaidom. Za tri dana potrosio 10mb, sa intenzivnim koriscenjem marketa.Kolegauzeo sam ga ja i meni su isto pricali
, ali evo teram 064 karticu na njemu.
Ljudi, postoji li USB driver za Desire?
Najnoviji driver iz najnovijeg SDK-a ne prepoznaje telefon, tako da je developing, tj. usb debugging nemoguc.
EDIT: Kad se skine HTC Sync sa zvanicnog sajta, tu je zapravo i driver... izvinjavam se, obicno oslepim oko 23h, a i klikeri mi rade slabije. Najstrasnije je sto sam se izblamirao kontaktirajuci i sam HTC![]()
Moze, ali dobijes aplikaciju koja zauzima 1/4 ekrana u gornjem levom ugluDa li moze na Desire Igo da se instalira zbog 480x800?
kako si resio rezoluciju? stavio sam motonav ali je rezolucija 854x480 i donji buttoni se vide samo do pola (portrait mode)Za navigaciju sam uzeo Igo mape za evropu kao i software...posto Igo Amigo nema podrsku za rezoluciju telefona treba koristiti software za Motorolu Droid (motonav se zove) i preimenovati Igo direktorijum na sd kartici u motonav. Nakon toga sve radi kao podmazano u full screen, naravno u zavisnosti koliko su precizne mape. Isao sam pre par dana u Topolu i Cacak. Kroz Cacak sam savrseno sproveden na adresu, dok za Topolu nisu odradjeni nazivi ulica. Veoma je bitno da na gps signal ne utice dolazni poziv, mozete da razgovarate i kada prekinete razgovor navigacija nastavlja svoj posao-ne gubi signal.
Cekam da mi stigne oprema koju sam narucio (futrola, screen protector, punjac za auto), posto je pakovanje veoma siromasno...nije drama.
Verovatno cu root-ovati fon da bih mogao instalirati programe na karticu....
:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari