Šta je novo?

Radijus Vektor novi COMBO paketi

Ovo je izbacio Speedtest i nije mi jasno zasto toliko napadas Vektor ako sve radi kako treba? Pa koji ti jos dokaz treba da ti dokazem da mi je sve OK?
Vidi koliko screenova ima gde pokazuje da mi ide u Fullu dok je kod tebe prepolovljeno, jer to do Vektora ili...?

P.S. Branim Vektor samo zato sto mi smeta nepravda!!!

nemoj da se ljutis,ali zaista ne radi kako treba vec jedno mesec dana..pre toga je radilo kao sto ti kazes bez prekida i bez ikakvih padova u bilo kom periodu dana...\
ne pricam napamet i hejtujem bez ikakvog razloga ...kod tebe bi trebalo da bude 8Mbps non stop ...ti imas 8 i kad ti padne protok na recimo 5 mnogo je lakse i ne osetis,dok meni sa 2 padne na 1 ..to je vec frustrirajuce:S:
idi na vektor forum http://forum.vektor.net/ pa vidi sta kazu ljudi

nemoj da se ljutis,ali zaista ne radi kako treba vec jedno mesec dana..pre toga je radilo kao sto ti kazes bez prekida i bez ikakvih padova u bilo kom periodu dana...\
ne pricam napamet i hejtujem bez ikakvog razloga ...kod tebe bi trebalo da bude 8Mbps non stop ...ti imas 8 i kad ti padne protok na recimo 5 mnogo je lakse i ne osetis,dok meni sa 2 padne na 1 ..to je vec frustrirajuce:S:
idi na vektor forum http://forum.vektor.net/ pa vidi sta kazu ljudi

Ma kapiram te ja ali veruj da ja STVARNO nemam nikakvih problema ni sa brzinom ni sa kvalitetom Neta. kazem ti jedino sto mi pada brzina jesta u vecernjim satima i to nesto kratko!

P.S. Sad sam bio na Forumu i nista nisam uspeo da nadjem da se ljudi zale da sporiji rad Neta ili nekakvo smanjenje brzine!!!

Poslednja izmena:
Cvele,lepo radi firmin net,nema sta.Nisu pojedinci, nego veliki broj korisnika....Necu da piskaram ovde,ali posle milion poziva mi je jedan decko u podrsci objasnio kako stvari stoje...

Cvele,lepo radi firmin net,nema sta.Nisu pojedinci, nego veliki broj korisnika....Necu da piskaram ovde,ali posle milion poziva mi je jedan decko u podrsci objasnio kako stvari stoje...

Ja te molim da nam svima otvoris oci i podelis sa nama svoje znanje, to jest reci i nama sta su ti u podrsci rekli!

Moram da se pridruzim ovoj diskusiji kao jedan od korisnika Vektor neta iz Borce.
Moje uporedno iskustvo (ADSL, SBB i Vektor) govori da su problemi izgleda vezani za tehnologiju prenosa. Na adsl-u, koji sam imao kod Euneta (pre nego sto sam se preselio u stan gde sam se opredelio za Vektor kabal) prijem interneta je bio stabilan u duzim vremenskim periodima. Desavalo se jednom nedeljno da se veza izgubi i to traje najmanje pola sata, a najvise nekoliko sati. Ostalo vreme i download i upload, kao i ping je stabilan.
Kod kablovskih operatera, se dogadjaju kratkotrajni prekidi u radu koji traju od nekoliko sekundi do nekoliko dana. Takodje, vrlo je nestabilan i kvalitet, onda kada nema prekida. Najceste pada download i ping. Ovo se dogadja najcesce kada se vreme kvari, pada temperatura i gotovo redovno uvece.
Tehnicka podrska je ocajna kod kablovskih operatera. Imam utisak da imaju najvise 1 coveka koji se razume u problematiku, a svi ostali su zaposleni kao zasluzni kuriri i cistacice, i sluze da vas zamajavaju dok ne stigne covek koji nesto zna. Kvarovi se popravljaju sami od sebe, a kada se javi ili stigne tehnicka podrska onda vec sve radi.
Kod Eunet ADSL je tehnicka podrska fenomenalna. Uvek su dostupni i vrlo strucni. Jedini problem je sto je krivica za kvar uvek u Telekomu, tako da su i njima vezane ruke.
Ja sve cesce pomisljam da uzmem i Adsl, neki jeftiniji paket, pa da ga koristim onda kada nema neta na kablu. To je godisnji izdatak od oko 150 €, medjutim, zivim u Srbiji a ide prolece...

Evo ga moje merenje od sada.

Ja sam iz Borce, probacu i uvece cisto da vidim, moguce da postoji usporenje za koje ja mozda ne znam jer je stabilna veza i uvece obicno koristim samo surf.

Inace meni je uvek pisalo Verat net tj barem moj net ide preko Verata, ne znam za ostale.

Ja te molim da nam svima otvoris oci i podelis sa nama svoje znanje, to jest reci i nama sta su ti u podrsci rekli!
Ukratko, prvi put da neko nije vrteo standardnu pricu,vec je rekao(potvrdio) da je infrastruktura krs...Mislim, nije decko otkrio toplu vodu,o tome svi mi pricamo, ali prvi put da nisam dobio odgovor prosledicemo adminima,praticemo, izaci ce ekipa itd...Stvarno sam se nadao da ce srediti, ali ocigledno je da ili nisu strucni da to srede ili jednostavno ne zele,jer im se ne isplati.
Bilo je tu svakakvih bisera.Tipa modem je na pracenju i oni kao nisu videli da ima gubitke.Nije me mrzelo da zovem po par puta na dan da mere lepo gubitke u tom trenutku i gle cuda,uvek ih je bilo...E pa izvini Cvele,ali da li bi ti placao to sr.a.nje od usluge?Nisam downloader, ne zatrpavam se podacima, samo hocu da kada upalim net on radi.Da ne pomislis da nemam pametnija posla nego da zivkam teh podrsku,nesto vise od godinu dana koliko sam imao Telekom adsl nisam ni jednom okrenuo podrsku, niti sam kod yubca za par meseci koriscenja pre telekoma...
Svaki provajder kod koga sam bio je imao svoje mane,ali Vektor je neprevazidjen...

Evo ga moje merenje od sada.

Ja sam iz Borce, probacu i uvece cisto da vidim, moguce da postoji usporenje za koje ja mozda ne znam jer je stabilna veza i uvece obicno koristim samo surf.

Inace meni je uvek pisalo Verat net tj barem moj net ide preko Verata, ne znam za ostale.

Ja to pokusavam da kazem Nemanji, da je veza STABILNA a on tvrdi suprotno!!!

Aj necu da bacam ulje na vatru ... Moguce je (iako duboko sumnjam) da RV ima vishe od 50 zadovoljnih korisnika ... Ocigledno dvoje troje su ovde na ovom forumu i brane RV , sto je za svaku pohvalu ako su oni zadovoljni podrskom/kvalitetom/cenom uskuge ... Ono sto ja mogu reci je da za dve godine koriscenja RV , da imam malo tanje zivce , bacio bih im bombu u SC , ovako sam se malo izduvao pljujuci direktora (bese utorkom ?) i kada sam ih gadjao modemom prilikom raskidanja ugovora ... Sve da sam ja jedini nezadovoljni (bivsi hvala bogu) korisnik RV-a na svetu , vala sam dve godine imao strpljenja da mi net barem "proradi" ... Ovako od tih 24 meseca , meni je jedno 4 net bio van funkcije , a 10tak radio na pola koplja ... Problem sa infrastrukturom ? Voda u kablu ? Explodirala trafo stanica ? Virus na njihovom serveru ? Sve su ovo njihova gluuupa opravdanja koja sam slusao svo to vreme , a da oni prstom nisu mrdnuli da ista rese ... A verujte mi daleko od toga da sam jedini ... Stotine banovanih ljudi sa njihovog foruma govore drugacije , kao i cenzura reci "SBB , ADSL" i sve sto je priblizno konkurenciji govore sami za sebe ... Sve u svemu , ja bih bio srecan da su se za ovih godinu i nesto od kad nisam kod njih promenili na bolje , ali duboko sumnjam u to , i ne bih svoj Sezam ADSL menjao za njih NIKAD , pa da mi daju i 60MB za dzabe ...
Najbitnije je sacuvati zivce , i IMATI net kad ti zapravo treba ...

Tu ne moze niko da izmeri brzinu. Taj brzinomer Laze!!! Ja Downloadujem u Full-u, znaci 900kb i odem na taj Link i kaze da mogu da skidam 80-90 kb! Za mene je najmerodavniji www.beocity.com

Ne laze,daj nekom ko je na SBB da proba pa ces videti da je ispravan ...
meni je normalno radilo do 1 februara ..i od tad nastaju problemi :S: plus sto sad i sam Vektor verovatno radi sto radi i telekom ..jer im se moze :d

Tebi radi tako meni drugacije, to jest ti gubis na brzini nocu, ja ne i tu je kraj. Nekom je Raj a nekom kraj!!!

Aj necu da bacam ulje na vatru ... Moguce je (iako duboko sumnjam) da RV ima vishe od 50 zadovoljnih korisnika ... Ocigledno dvoje troje su ovde na ovom forumu i brane RV , sto je za svaku pohvalu ako su oni zadovoljni podrskom/kvalitetom/cenom uskuge ... Ono sto ja mogu reci je da za dve godine koriscenja RV , da imam malo tanje zivce , bacio bih im bombu u SC , ovako sam se malo izduvao pljujuci direktora (bese utorkom ?) i kada sam ih gadjao modemom prilikom raskidanja ugovora ... Sve da sam ja jedini nezadovoljni (bivsi hvala bogu) korisnik RV-a na svetu , vala sam dve godine imao strpljenja da mi net barem "proradi" ... Ovako od tih 24 meseca , meni je jedno 4 net bio van funkcije , a 10tak radio na pola koplja ... Problem sa infrastrukturom ? Voda u kablu ? Explodirala trafo stanica ? Virus na njihovom serveru ? Sve su ovo njihova gluuupa opravdanja koja sam slusao svo to vreme , a da oni prstom nisu mrdnuli da ista rese ... A verujte mi daleko od toga da sam jedini ... Stotine banovanih ljudi sa njihovog foruma govore drugacije , kao i cenzura reci "SBB , ADSL" i sve sto je priblizno konkurenciji govore sami za sebe ... Sve u svemu , ja bih bio srecan da su se za ovih godinu i nesto od kad nisam kod njih promenili na bolje , ali duboko sumnjam u to , i ne bih svoj Sezam ADSL menjao za njih NIKAD , pa da mi daju i 60MB za dzabe ...
Najbitnije je sacuvati zivce , i IMATI net kad ti zapravo treba ...

+1 za ovo.Pogubio sam zivce sa njima,a sve pokusavajuci da sacekam da dodje na svoje.Bolje da mi nisu povecavali brzinu.Mnogo bolje je radilo pre toga...

@Cvele, ne znam samo zasto si se ti nasao uvredjen kritikom Vektora?Pogotovo ako nikakve veze nemas sa njima,osim toga sto si korisnik.Barem ti tako kazes...Da li bi ti hvalio nekoga da imas probleme koje sam nabrojao?I nema potrebe da me ubedjujes da li je meni veza stabilna ili nije.MENI VEZA NIJE BILA STABILNA.Za tebe ne znam,niti me interesuje,jer niti koristim,niti placam tvoj net...

I nema potrebe da me ubedjujes da li je meni veza stabilna ili nije.MENI VEZA NIJE BILA STABILNA.Za tebe ne znam,niti me interesuje,jer niti koristim,niti placam tvoj net...

Radi se o tome da sve koje ja znam a da koriste Vektor ( a znam ih dosta ) ne zale se i sad cujem primedbe od tebe a znam da nije tako, bar kod mene u kraju!!!

Pa cak i ovde na Forumu se niko ne zali na stabilnost veze (kazu da je stabilna) nego na pad brzine u vecernjim satima, evo i Alister, najvatreniji, kaze da mu je Net stabilan samo mu brzina uvece padne!!!

Poslednja izmena:
Aman ljudi sta se primate na komentare clana Cvele12, ocigledno je neko zaduzen ko je zaposlen u vektoru da brani svoju firmu ovde, ignorisite takve postove jednostavno, takoreci ne dozvolite da vas nerviraju vektorovci i ovde :). Pa ko bi jos normalan napadao toliko nekoga kome lose radi net, u fazonu sta vi svi lazete tu meni radi ok, to je do vas, svasta, kazem igorisite tog clana i dosadice im da se brane.
Inace proverio sam kad sam video sta pisete na 2 mesta u borci, i isti problem, uvece nema ni 1mb protoka, nista neobicno za vektor firmu da kradu, onda kad ih zovete lazu, klasika. Opusteno samo nemojte da se nervirate, uzmete adsl, iptv i uzivate, toliko.

Aman ljudi sta se primate na komentare clana Cvele12, ocigledno je neko zaduzen ko je zaposlen u vektoru da brani svoju firmu ovde, ignorisite takve postove jednostavno, takoreci ne dozvolite da vas nerviraju vektorovci i ovde :). Pa ko bi jos normalan napadao toliko nekoga kome lose radi net, u fazonu sta vi svi lazete tu meni radi ok, to je do vas, svasta, kazem igorisite tog clana i dosadice im da se brane.
Inace proverio sam kad sam video sta pisete na 2 mesta u borci, i isti problem, uvece nema ni 1mb protoka, nista neobicno za vektor firmu da kradu, onda kad ih zovete lazu, klasika. Opusteno samo nemojte da se nervirate, uzmete adsl, iptv i uzivate, toliko.

Vrati se par stranica nazad, postavio sam slike, znaci NOCU sam merio brzinu i svasta ja radim u Vektoru (toliko da nema ni 1mb). Ja ne kazem da neko laze, ja samo kazem da je meni sve OK!!!

Evo kako kod mene radi Vektor, kada radi.Nije me mrzelo da otkacim adsl,posto cu ovo cudo imati do kraja meseca sigurno.

A kako je meni dobro?

profGfE7.png

a evo razlog zasto necu da merim na Speedtestu ( poludi kad god neko meri a ima vecu brzinu od 6mb)

Poslednja izmena:
ajde okaci jos neku sliku molim te

Sto se ti potresas toliko time?Ne placas ti ovo djubre, nego ja...3 prekida signala veceras, do duse kratkotrajna...Bocnuo adsl,sve ok...Drugar 500 m od mene vazdusnom linijom ima isti paket,kod njega mnogo bolje sljaka i nema prekide kada i ja...

Na sbb-u sam 4mbps... onaj gore link sto je Alister postavio imam 3.65 mbps
Cvele12 nemoj braniti vektor ne interesuje nas sto tebi dobro radi... vidi se iz aviona da radis u firmi.
placas 8mbps navodno a izmeri ti 9.5-10... dok ti speed test izmeri 24mbps.
Lako je u provajderu meriti kad je link otkljucan,verovatno se tih 24 mbps deli na 500-1000 ljudi zato i nemaju neta.

Na sbb-u sam 4mbps... onaj gore link sto je Alister postavio imam 3.65 mbps
Cvele12 nemoj braniti vektor ne interesuje nas sto tebi dobro radi... vidi se iz aviona da radis u firmi.
placas 8mbps navodno a izmeri ti 9.5-10... dok ti speed test izmeri 24mbps.
Lako je u provajderu meriti kad je link otkljucan,verovatno se tih 24 mbps deli na 500-1000 ljudi zato i nemaju neta.

Ja radim u Vektor-u? Nemoj biti smesan molim te! Ja kazem da je Speedtest nenormalan kad meri neko sa vecom brzinom covece, pa vidi ovo:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno