Šta je novo?

Telekom ADSL - diskusija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al ne lezi vraze... Izgleda da sam ih urekao. Hmmm, dali prokletnici i mogu da se ureknu?!
Sve ovo pocinje da mi lici na onaj crtani film, kad macak sofronije ostane sam kod kuce i gomilom konzervi ali je otvarac kod onog misa. Na kraju, macak se docepa otvaraca, ali ga mis za***e tako sto mu zakljuca kredenac u kom su konzerve...
Elem... ping se stvarno popravio, ali je sad download otisao u tri lepe. Ni na jednom speedtest serveru nemogu da izvucem vise od 500kb, sem ka serveru u Nisu, gde ide full brzina. Jos uvek pali ona 109.*** IP adresa gde je i ping i DL odlican, ka bilo kom serveru. Ali se sad tesko ubada, uspelo mi je tek iz 15og puta. Jel neko drugi moze ovo da potvrdi?

Ovo su rezultati sa 93.86.***.*** IP-a

Poslednja izmena:
Posle drugog ce se srediti net, provereno ;)

Nadam se da hoce. Samo mi nisu jasni... ako su nesto radili, prosirivali ili imali bilo kakvih drugih problema, i da su to lepo negde zvanicno objavili, ne bih im reci rekao (mozda bi gundjao u sebi :-devil-:), ali bi bio razuman... nemoze nesto za 5 minuta da se odradi i resi. Nego se prave ludi i prave nas ludima. Cemu tolika tajnovitost? Pa cak i da su iznajmili, prodali link, kao sto je neko ovde spomenuo, kao da bi to bilo nesto novo i cudno. Bar u Srbiji takve stvari prolaze kao dobar dan.

Cemu tolika tajnovitost?

Nije to namerno, nego oni koji planiraju i izvode radove nisu znali da ljudi koji su u Telekomu zaduzeni za odrzavanje veze izmedju pojedinih organizacionih jedinica nisu obavestili korisnicki centar, a onima koji odrzavaju sajt niko na to nije skrenuo paznju, niti su bili obavesteni o toj neobavestenosti ... ili tako nekako ... mislim da svi znamo kako u domacim kompanijama izgleda korporativno upravljanje ili kako se to vec zove. :d

Klik 4 paket, da ne bude zabune. Ping je vracen u normalu:

11203105.png

Jedino sto je i brzina spustena, da bude u skladu sa pingom:

728208136.png

728205982.png

Ovako je od danas u podne... ako nista drugo, barem dodjem ovde i nasmejem se dojavama sta se radi, koliko ce nam sve biti brze i slicne zezancije... :)

^ Tako je Gagi, legendoooo !
Bitno je da si ti proverio ping do prvog, drugog servera od tebe, video da sljaka lepo i resio da nam pravis zazubice ovde na forumu :D

Poslednja izmena:
danas od 8 do 12.30 nisam imao net i posle napokon proradio i kad ono
ip :93.86.xx.xx
2mb :banana:

Evo danas, nikome ne radi ADSL (Telekom ) u Kragujevcu!Svetli crvena lampica na modemu IKOM, jos nekoliko drugara mi se zalilo da nemaju...

Kod mene u Valjevu Telekom 2Mb

Može li gore :) :S:

i u kod mog druga celo jutro nije radio internet,samo crvena lapica na intracomu svetli,i negde oko 14 h, proradilo,kod mene je sve ok,radi i net i rapid.

Kod mene standardno.

evo meni proradilo sad,ping je kao sto je bio pre zagushenja,a kad sam zvao KS Telekoma,receno mi je da ljudi globalno imaju problem sa autentifikacijom,i da se radi na tome,a i radi se na odgushenju zagushenog interneta.

Evo za YUBC

download
0.53 mb/s, ali posto stalno varira, dodje i do 0.91mb/s

upload
0.09 mb/s

ping 95

A rapid i ostalo zeza prilicno danima.

Poslednja izmena:
Ljudi pregledajte malo instalacije, razvodne kutije, kablove ugradite kvalitetne kablove puno zavisi ADSL od toga. Naprimer samo malo vlage u razvodnoj kutiji ili loš kontakt na parici može prouzrokovati katastrofalan ping. Mesecima koristim Telekom adsl ali sam pre toga pretresao sve kablove i instalacije po kući čak sam i na novoj betonskoj telefonskoj banderi dotegao kontakte. Posle majstora koji je kako kaže sve lepo povezao ja sam šrafcigerom još dva kruga okrenuo i dotegao kontakte na klemni. Verujte mi elektičar sam po profesiji takve stvari moraju biti po pravilu. Mesecima dobijam i koristim za ono što plaćam , nikad problema nisam imao.
728958006.png

728960934.png

728973407.png

11252445.png

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno