Šta je novo?

Heavy Rain: The Origami Killer (PS3)

a u kz2 je imalo sta da se spojluje :)

Pa nije to bilo tako vazno ali ipak je bilo na glavnoj GT strani pod latest forum topics i onda hteo ne hteo vidis temu sve u caps lock "Rico kills Visari" Bas posle toga su to promenili i sad vidis vesti kad dodjes na sajt a moras da kliknes da bi video zadnje sa foruma.

Pricali su dosta o Heavy Rainu u novom IW-u.
Navodno su prva 2 sata igre najgori/najdosadniji, a posle sve dolazi na svoje mesto.
Sto se price tice(ovo me je najvise brinulo), igra vas stalno bombarduje novim informacijama, stalno se desavaju neki obrti i posle nekog vremena pocinjete da mislite da nema sanse da je moguce zavrsiti pricu, a da sve sto ste videli ima smisla(Lost sindrom) i na kraju sve dodje na svoje mesto. Posebno su pohvalili nacin na koji se price 4 lika spoje, jer se to ne desava naglo. Poslednji deo igre je i najnelinearniji, tako da ako zelite da vidite drugi ending nije potrebno igru igrati od nule.
Sto se tice mana - kontrole i plot hole koji se desi negde na oko 2/3 igre.

Ajmo sad malo pomoc. Posto trenutna budzetska situacija, uslovljena
nedavnim bacanjem para na igre, dozvoljava samo 1 buy sto mislite ovo ili
Final Fantasy XIII?? Nadam se da nije mnogo offtopic, ako jeste neka mod
prebaci gdje mu je mjesto. Tnx unaprijed

Ajmo sad malo pomoc. Posto trenutna budzetska situacija, uslovljena
nedavnim bacanjem para na igre, dozvoljava samo 1 buy sto mislite ovo ili
Final Fantasy XIII?? Nadam se da nije mnogo offtopic, ako jeste neka mod
prebaci gdje mu je mjesto. Tnx unaprijed

Pa ako volis avanture sa fenomenalnom atmosferom i odlicnom pricom nalik na trilere plus odlicnom grafikom mislim da bi trebao da das sansu HR koja je takodje i potpuno nova igra koja nece imati nastavak. Sa druge strane ako volis i igrao si bar nekoliko jRPG-ova i palis se na fantasy svetove dobices kakvu takvu pricu iz fantasy sveta i lepe ali i dosadne 1080p FMV scene na koje je developer potrosio godine razvoja umesto da je uneo neku inovativnost u sam gameplay koji je toliko puta vidjen. U svakom slucaju tvoja lova tvoj izbor, imas i vise nego dovoljno informacija u ovoj temi da prostudiras HR a kako si rekao da si vec bacio pare na neke igre ne moras to da ponovis opet kupujuci FF 13.

Jel sam lobirao dovoljno za Heavy Rain??? :d;):D:smoke::p

Final Fantasy XIII - Vishe od 13 puta vidjeno :d
Heavy Rain - Fahrenheit je ochigledno bio samo teaser :d

Ma nijesam ja bacio pare sto sam trgovao: MW2, U2, Assasins Creed II, Eyepet za djecu...nego su mi obije vrh, demo mi se mnogo dopao i odavno pratim stvari vezano za Heavy Rain...izgleda da su najave i recenzije dobre... a FF: prvo igrica je uz oprostenje djecija - ja ne mogu se uziviti u to nesto posebno, kao sto ne mogu DMC ili Bayonettu igrati ali ima ono sto ja cijenim - ground-breaking animaciju. Skinuo sam demo zadnji na 1080p i da zines kako radjeno...zato imam dilemu. Inace FF bih malo igrao cisto da vidim animacije a u ovome bih uzivao. Ali *** nema para za oboje:) mislim ima ali 100€ dati za igrice u ovoj krizi...a ovo sto imam nekih 10-15 diskova su mi draga kolekcija (Assasins 1, Heavenly S, Uncharted1...sve su to remek djela na svoj nacin i ne bih prodavao da kupim nesto novo nikako:) kao sto ne bih prodao ni FF ni Heavy Rain ako su onakve kakve mislim da jesu.

Ja ovo prvi put vidim ovako iz komada, secam se samo parchica :)

A i ovi iz gamespota promenili svashta, prestao sam da ih gledam otkad su Gerstmann i ekipa otishli :)

Ja ovo prvi put vidim ovako iz komada, secam se samo parchica :)

A i ovi iz gamespota promenili svashta, prestao sam da ih gledam otkad su Gerstmann i ekipa otishli :)

Pa mozes da pratis GiantBomb, Gerstmann i jos neki od stare gamespot ekipe su tamo. nadam se da ce im opstati taj sajt.

Edit: heh bas sad videh da su u quick look sekciju postavili HR demo :)

Poslednja izmena:
Nemacki GamePro Heavy Rain nije hteo da oceni kao i ostale igre, uz razlog da je ova igra sasvim drugacija i da je "Genre-Experiment". Tako da su samo stavili prednosti i mane...
Inace pise da treba 4-6 sati da se igra predje!!!
Iako igra ima replay value meni je puno za tako nesto davati 40-50€.
I ovako nece dugo potrajati pa ce i ovome pasti cena... :)

Giantbomb je odlican, a dobar im je i Quick Look za HR.

najjace je kad su prokomentarisali onog nadrogiranog FBI agenta
"Is he on Jett?" :D :D Fallout referenca

Nemacki GamePro Heavy Rain nije hteo da oceni kao i ostale igre, uz razlog da je ova igra sasvim drugacija i da je "Genre-Experiment". Tako da su samo stavili prednosti i mane...
Inace pise da treba 4-6 sati da se igra predje!!!
Iako igra ima replay value meni je puno za tako nesto davati 40-50€.
I ovako nece dugo potrajati pa ce i ovome pasti cena... :)

Mora da im je poginuo neki lik. Amateri.

Demo je impresivan, mada, cini mi se da kad se jednom prodje igra, nema vise neku vrednost (replay). Koliko se vidi po demou "kontrolne tacke" su uvek iste i fiksne, a postoje varijacije u nacinu dolazenja do njih. Mozda ce neko proci igru jos par puta, cisto da istrazi razne varijacije, ali to je to. Ipak, dobro je da se ovakva igra pojavila, ako prodje uspesno (a ne vidim zasto ne bi) verovatno cemo u narednim godinama docekati i igre gde sa mnogo razlicitih resenja u zavisnosti od toka price i nasih reakcija. E sad, ovo sam procenio na osnovu demoa, mozda sam se i prevario u proceni, videcemo kad stigne igra.

Moze samo da bude bolje od Fahrenheita, a on je i danas originalna i mnogo jaka igra...

Shto da cekash, uzmesh odmah, predjesh, prodash za pet dana za iste pare, ionako ga necesh igrati pet puta :d

Najbolje resenje... Sacekas malo pa kupis HR (kad mu je cena malo pala), odigras (nece ti trebati mnogo posto prica traje manje od 10 sati, ako se ne varam) i onda prodas i uzmes FFXIII kome je cena opet malo pala...

Najbolje resenje... Sacekas malo pa kupis HR (kad mu je cena malo pala), odigras (nece ti trebati mnogo posto prica traje manje od 10 sati, ako se ne varam) i onda prodas i uzmes FFXIII kome je cena opet malo pala...

A shto ne bi kupio odmah prvu koja izadje, predje, proda za iste pare, uradi isto sa drugom, i onda kada padne cena kupi obe ili mozda nece ni da kupi ako misli da neka ne vredi :)

A sto kupuju uopste ako ce da predju samo jednom. Igra ima bar 10-ak zavrsetaka.

A sto kupuju uopste ako ce da predju samo jednom. Igra ima bar 10-ak zavrsetaka.

Ma ko ce da se cima da igra isto vise puta? Ne verujem da si bas svaku igru koju si kupio presao vise od jednom... Ja ih uglavnom predjem jednom ili nijednom (sa izuzetkom Demon's Souls za koji sam jurio Platinum koji mozes da dobijes tek u cetvrtom prelazu)

Sem toga, nesto rekose da kraj igre zavisi uglavnom od nekoliko izbora u poslednjem delu igre... Sto ce reci da je dovoljno samo taj deo odigrati vise puta :)

Pa igra ima 10 zavrshetaka, a ostalih 90% igre je isto, nije mi bash interesantno to :) Igracu je sada, pa za godinu dana kad kupim kopiju ponovo :)

Ma ko ce da se cima da igra isto vise puta? Ne verujem da si bas svaku igru koju si kupio presao vise od jednom... Ja ih uglavnom predjem jednom ili nijednom (sa izuzetkom Demon's Souls za koji sam jurio Platinum koji mozes da dobijes tek u cetvrtom prelazu)

Sem toga, nesto rekose da kraj igre zavisi uglavnom od nekoliko izbora u poslednjem delu igre... Sto ce reci da je dovoljno samo taj deo odigrati vise puta :)

Nije bas tako, zavrseci zavise takodje i od nekih stvari koje radis na pocetku ali videcemo kako ce da ispadne kad je budemo igrali. I da traje 4 sata ja bih je kupio i posedovao u kolekciji.

Da li je moguce da tako kratko traje? U cemu je fora..

Fora je u tome sto su hteli da naprave razgranatu pricu, a sta mislis koliko bi vremena i novca trebalo da naprave igru od 10 sati sa 100 razlicitih obrta? :)

Nazad
Vrh Dno