Šta je novo?

Radeon HD 5770 review (Crossfire)

Znam da ima drugacija verzija sa 1GB, ali ta nije onakva kako meni srce iste :)
Onaj otvoreni kuler bih ja da ima...

Skineš plastiku i eto kabriolet po želji.

I o tome sam razmisljao :) Al rekoh da ne zeznem nesto airflow da se pregreva memorija ili naponska... Sta znam.
Ali svakako cu prvo sacekati jos malo posto vidim da su se raspucali sa raznim modelima, pa me mozda jos neko prijatno iznenadi...

Drugari da se pohvalim da sutra idem da podignem 2 asusove 5770 1gb kartice. http://atom.rs/?sid=2303 Otvorio sam se do maximuma ali moram probati crossfire:smoke: (stize i i5-750, muskin, MSI ploca i jos neke sitnice) Kad se vratim kuci sa paketima postoji opasnost da me zena ostavi :whip: a ako prezivim iznecu utiske. Ono sto znam je da te asus kartice imaju samo 1 crossfire prikljucak, ako se ne varam.

Drugari da se pohvalim da sutra idem da podignem 2 asusove 5770 1gb kartice. http://atom.rs/?sid=2303 Otvorio sam se do maximuma ali moram probati crossfire:smoke: (stize i i5-750, muskin, MSI ploca i jos neke sitnice) Kad se vratim kuci sa paketima postoji opasnost da me zena ostavi :whip: a ako prezivim iznecu utiske. Ono sto znam je da te asus kartice imaju samo 1 crossfire prikljucak, ako se ne varam.

.. bice jos zena i dece ...

E to je pravi benchmark duh! :)

Ta asus ima otkljucanu voltozu tako da klok nece biti problem:p

Ako te izbaci zena iznajmicu ti ja sobu:pAj svracam ovih dana da vidim to cudo:wave:

Sad sam provuko kroz vantage sa 10.1 i nema razike u odnosu sa 9.12. Mada ovaj 10.1 je isti onaj koji se pod beta oznakom mogao skinuti na guru3d. Mislim da ce ubrzo fix ili nov driver. Evo slike:

fdaelv.jpg

Sklopih ova cudesa evo malo rezultata.

Izvinjavam se zbog loseg sakrivanja kabla, jer sam toliko brzo sklapao da bi sto pre pokrenuo masineriju..

Podesavanja za Vantage

Rezultat, kartica na default i procesor na default

Crysis bench, takodje sve na default

@pajam: a jel moraju slike ovako ?

@Mipko Ako mislis na velicinu slika, izvinjavam se mrzelo me da uradim resize ali ubuduce cu da resizujem ako smeta ovako.

Ja i ne znam kako da ih ubaci kao attachment.
@Pajam24
Odlicno si ovo postavio. Rezultati za GPU vantage su isti kao i kod mene samo sto je kod mene CPU oko 7000. Uzivaj u razonodi, kombinacija razbija. Ja sam ih klokovao na 935/1325. Ne mogu da dizem napon a i ne bih. FurMark ti je najbolji tester stabilnosti. U igrama moze da tera i celi dan a da u fur pukne za 5 min. Zato klokove testiraj u fur. Uzivaj. :wave:

Daj overklokuj malo taj i5 pa da vidimo onda rezove:wave:

Poslednja izmena:
Koji modeli 5770 grafichkih podrzavaju promenu napona putem MSI Afterburnera ? I po mogucnosti da nisu shampioni u buci...
Neshto razmishljam da zamenim ovu moju 4850 poshto ipak ima 24" full HD monitor... :)

sapphire v2,gigabyte v2,powercolor v2...verovatno i drugi mogu ali ovo je 100% proverena informacija
ps tihe su kartice

A kako da znam koje su v2 ?

Pa pise im u oznaci, .e.es ga...

Daj overklokuj malo taj i5 pa da vidimo onda rezove:wave:

Stigoh da se malo poigram sa OC-om pa evo i rezultata.

Podesavanja pod kojima sam testirao

Default I5-750 @ 2.66ghz i default 2 x 5770 @850mhz/1200mhz

OC I5-750 @4ghz i OC 2 x 5770 @ 900mhz/1250mhz

Zanimljivo da glupi crysis dobija 1-2 frejma vise pri ovom overclocku u odnosu na default, totalna neoptimizacija:mad:

Toliko od mene, okacicu jos heaven mark u njegovoj temi malo kasnije. :wave:

ajde iscedi te asuse da vidimo valjaju li cemu :)

Joj plasim se :(. Nisam uspeo da postignem 950/1300 tj zakocio je vantage, pa sam ih brze bolje vratio na 900/1250. E sad da li je slaba karika core ili mem to je pitanje? Ajd probacu ih pa javljam.

ma ne moras ako te mrzi.

Nazad
Vrh Dno