Šta je novo?

Battlefield: Bad Company 2 (PC)

Za bolji framerate idi na "advanced" pa u poslednje polje stavi "off" a sve ostalo možeš da napičiš i onda sjajno radi i manji je lag. Meni tako odlično radi, mada možda zato što igra traži quad:S:

a za sta je ta zadnja opcija neke senke gluposti:D
Uspeo sad da udjem na server sve na high i sa onim dole on imam oko 50 fps na 1280x1024 igra leti i svidja mi se:D:D:D

Poslednja izmena:
Ima ovo jos dosta da se pegla ... malo je prebrza i mislim da bar na ovoj mapi nema nekog timskog rada ... a bagova je puno ... pridjes coveku sa ShotGun sa ledja dunes ga i on ostane ziv ... ,)

Mada sam imao priliku da sednem u helis sa likom sa kojim smo ostali da ostanemo zivi citavih 3 minuta ... pri tome nanevsi i neku stetu ...

Mada posto je " Rush " treba se navici na uloge ... jednom da branis jednom da napadas ... mislim uspelo mi je da budem i prvi po ucinku ... znaci na mojoj masini moze da se igra ... LAG je veliki problem ali to je normalno ...

Poslednja izmena:
Jel neko kupio ovu igru i ti koji su kupili, da li ste imali problema sa ea sajtom? Već više od dve godine imaju probleme sa nekim redirekcijama, sajt upadne u neku petlju i samo se vrti u praznom između neka dva linka.

Kupio bih igru, ali ako moram da registrujem nalog preko njihovog sajta... Aj ako neko zna nek napiše neki info za ovo.

Jel neko kupio ovu igru i ti koji su kupili, da li ste imali problema sa ea sajtom? Već više od dve godine imaju probleme sa nekim redirekcijama, sajt upadne u neku petlju i samo se vrti u praznom između neka dva linka.

Kupio bih igru, ali ako moram da registrujem nalog preko njihovog sajta... Aj ako neko zna nek napiše neki info za ovo.

ide nalog preko EA al nikakv problem bar meni nije predstavljalo sve ko puter je islo:D:D:D
Ala je ovo dobra igra jos malo da se ispeglaju i ludilo stari moj:D:D:D

Poslednja izmena:
Za bolji framerate idi na "advanced" pa u poslednje polje stavi "off" a sve ostalo možeš da napičiš i onda sjajno radi i manji je lag. Meni tako odlično radi, mada možda zato što igra traži quad:S:

Da provalio sam to, mada evo sam do sam igrao sa svim na max i polako se privikavam. Uopste nije strasno igrati na 30 fps, i moram priznati da mi se igra sve vishe i vishe dopada. Ulazim u shtos. Uhvatio me trip da rushim ograde sa nozhem, to mi je bas gotivno. :D

Zvuk razbija,bas su se potrudili u tom delu.:)

Par puta sam se trgo kad pukne bomba blizu, nije prijatno ni kad tenk raspali.:zgran:

Poslednja izmena:
ide nalog preko EA al nikakv problem bar meni nije predstavljalo sve ko puter je islo:D:D:D
Ala je ovo dobra igra jos malo da se ispeglaju i ludilo stari moj:D:D:D

Gde si registrovao nalog? Jel imaš neki link da vidim da li radi? Jel se to odradi iz igre ili mora preko sajta?

Ne znam, ja za 15 minuta nikog nisam ubio, ne mogu ni da im se priblizim, kalas na daljinu zanosi kao da gadjam prackom, sta znam lici na rat, ali MW2 je po meni lepaaaaaa, dobraaaaa, optimizovanaaaa... ali i *******a sa glupim mechmejkingom i ponekad urush pingom... kako su sjebali jednu vrh igru da nema modova i dedikejted servera, to je zalos'...

nije mi ovo, to to... ili moguce da je do mene, ali kad ti MW udje u krv, sve ostalo je bezveze...

Zna neko odakle provereno moze da se dobije key za betu?

http://www.fileplay.net/ registrujes se i prijavis za key, stize provereno ;)

ma nema šansone na tom sajtu uopšte neće da prihvati registraciju

"Account Creation Failed!

Please correct the errors below before continuing

Sorry we had trouble sending your authentication email
You can resend the email confirmation or you can try a different email address below"

a sve sam ispravno uneo i selektovao sve check boxove

i da, probao sam sa 10 različitih usera i passova i e-mailova - nema šanse uopšte a onaj švedski akcioni ne šalje beta key uopšte

ako neko ima viška beta key ili može nekako da napravi tamo account molio bih vas pliz!

Poslednja izmena:
Igrao sam jutros 20tak minuta, i nije lose. Server je u Chickagu pa oce da bude laga. Inace, orizija su mi bash nesto neprecizna [mozda je lag].

Dodajte me na Friendslist ako ocete, nick je "DieHardz"

Igrao sam jutros 20tak minuta, i nije lose. Server je u Chickagu pa oce da bude laga. Inace, orizija su mi bash nesto neprecizna [mozda je lag].

Dodajte me na Friendslist ako ocete, nick je "DieHardz"

Nisu neprecizna nego na metak utice gravitacija.A ne ko u MW leti pravo dok ne pogodi nesto.:)

Pa koliko gravitacija utice na 20m udaljenosti? Ispalim pun sarzer u nekoga i nista [u oba moda pucanja] :D :D Ne pricam o sniperima, nego o obicnim puskama.

Sinoć su tri ortaka ugrabili ključeve na fileplay, nisam znao da nema više :(

Igrao sam juče i dopada mi se, na prvi pogled :)

PS. Dodajte me u friends listu, user je "3MAJ"

Pa koliko gravitacija utice na 20m udaljenosti? Ispalim pun sarzer u nekoga i nista [u oba moda pucanja] :D :D Ne pricam o sniperima, nego o obicnim puskama.

Damage je ochajan, sa pistoljem headshot nije moguc. Bas sam sinoc probao, bilo nas 3-4 na serveru. Vishe sam poena sakupio tempirajuci bombe, ozhivljavanjem i asistencijama nego sto sam ubijao.

Bas sam sinoc probao, bilo nas 3-4 na serveru. Vishe sam poena sakupio tempirajuci bombe, ozhivljavanjem i asistencijama nego sto sam ubijao.

Pa fala bogu na tome ... poenta i jeste u timskoj igri i " pomaganju " od cega je srpski zivalj operisan ... Damage je OK zavisi od oruzja do oruzja ...

Damage je ochajan, sa pistoljem headshot nije moguc. Bas sam sinoc probao, bilo nas 3-4 na serveru. Vishe sam poena sakupio tempirajuci bombe, ozhivljavanjem i asistencijama nego sto sam ubijao.

Da bi bio precizan moraš u čučanj. To je tako od BF2. I naravno vežba

Ja sinoc koliko sam igrao bio sam prvi na serverima ubijam ko rambo op op:D:D:D

Verujem da lag i mali broj frejmova chine svoje, kod mene nije najugodnije igrati iako pokusavam da se adaptiram. Voleo bih da ima LAN, da ja kreiram pa pozovem drugare sa lokalne mreze, tu bih se uvezhbao. Na ova dva javna servera je totalna ludnica, svi su "one man army", nit zauzimaju site-ove, ma konfuzija... smorim se posle 10 min.

Edit: Kolko god se "muchio" da nekog skinem sa par metaka, tolko sam im grkljana preklao, ihaaa, pokidam se od smeha uvek. :D:d Setim se BF Vietnama i machete...

Poslednja izmena:
U igri sam pedja-BG pa ko hoće može da me stavi u friend listu

Ja ovo ne mogu igrati imam 18-20fps kako god da podesim igru :D slab procesor izgleda :crash:

Ja ovo ne mogu igrati imam 18-20fps kako god da podesim igru :D slab procesor izgleda :crash:

da da ova igra zavisi od cpua imamo istu grafu ,a meni igra leti od 45 do 60 fps sve full izgleda da je pametno ispalo sto sam uzeo phenom ovaj.

Nema bez Quad ili X3 procesora dobrog FPS u BC2.:)

Nazad
Vrh Dno