A otkuda onoliki banovi ako je sve tako lako?
Pa nije to ništa čudno, oni izdvoje ~1% plate mi 10% za jedan original - i još pored svega toga, imaju još i niže cene i raznorazne akcije![]()
Otac mi živi blizu Las Vegasa, radi manje više kao fizikalac i ima oko $2000 platu. Znam da nije lako ali je poenta da je njemu sa $2000 lakše izdvojiti mesećno $20-30 nego nama kojima je plata ~300€. A da ne plivaju, znam na svojoj koži da ne plivaju samo je problem kako neko shvati moje reči - ja sam rekao da im je lakše izdvojiti za, lupam, jedan original mesečno, a ne da kupuju sve što izadje![]()
3) Ovo se tiče Sonija. Iako glupo zvuči teorija zavere kako bi Sony mogao imati udela u ovome što se sad dešava tu ipak ima malo logike. Sada je idealan trenutak za pojavu piraterije na konzolama. Piraterija bi sigurno proširila grupu korisnika tj. prodali bi PS3 i onima koji nisu bili zainteresovani upravo zbog obaveze kupovine originala (takvih nije baš malo). To znači profit pošto sam prilično siguran da se PS3 više ne prodaje ispod cene proizvodnje. Čak bi rekao da solidno zarađuju na Slimu. Pojava piraterije bi sigurno dovela do premium PSN usluge a nije isključeno uveđenje obavezne pretplate (mala je verovatnoća da se ovo može desiti odjednom ali bi sigurno težili kao tome). Male su šanse da Sony može doživeti uspeh prethodnika bez piraterije, prethodne konzole su najviše prodavane posle omogućavanja piraterije a ne pre. Soniju je neophodno da se odlepi od Xboxa, značajno podigne prodaju konzole jer će im to značiti kad dođe na red sledeća generacija.
Mozda Sony hoce da pospesi prodaju konzola pa je geohotu dao par smernica kako da razbije zastitu?![]()
Kako "i pored piraterije"?Pa samo lud covek moze da misli da im piraterija nije pospesila prodaju konzole
![]()
U SAD-u PS3 ima veci attach ratio od Xboxa i Wii-a.
Dobar ovaj sajt wikipedia... je l to neki novi sajt?
Kako "i pored piraterije"?Pa samo lud covek moze da misli da im piraterija nije pospesila prodaju konzole
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari