Nisi naveo koja ti je graficka bila, kao ni koliko memorije... (pretpostavljam da je bila 7600 i da je u tome bio problem) To sto si imao komp pre 30 godina (u sta cisto sumnjam) nista ne znaci... Same tvoje izjave pokazuju da je to nesto sto ne poznajes bas najbolje...
Imao sam 7600GT i 2GB rama, hocesh da kazesh da bi sa nekom jachom bez hardverske podrshke mogao da gledam video normalno ?
Takodje, od kog si kompa poceo (rece da si imao pre 30 godina pa me interesuje)
Da, bavim se 28 godina kompovima, prvi je bio Spectrum, a PCa sam uzeo tek kada sam morao, kada je Amiga propala. To shto si ti programirao na 386, shto znachi da si ga imao, govori dosta
Kad si vec kod programiranja i kako je to posao za debile evo ti par pitanja...
Ne za debile, nego za ljude kojima je sve u brojevima, sto govori puno o svemu ostalom u njihovom zivotu, ali da ne ulazimo sad u psihologiju bez veze, i za ovo ce mi neko dati warn
1) Sta mislis ko je napisao sve te programe koje koristis pa i firmware za PS3?
2) Ako kazes da se sve svodi na pomeranje misa, sta mislis ko je napisao to okruzenje?
3) Ako mislis da su samo oni koji pisu igre kreativni, verovao ili ne, ja sam na mojoj 386ici napisao 2 komada (jedan tetris sa podrskom za 2 igraca preko modema i jednu platformu) i to sve u asembleru (potrazi na google)
Ponovo, shta je sve to shto si rekao nego gomila brojeva bez ikakvog zivota koji omogucavaju da jedno parche elektronike funkcionishe ?

Nishta interesantnije od racunovodstva kao shto rekoh vec...
Za XBOX360 nikad nisam programirao, ali buduci da je baziran na istom procesoru (doduse u drugacijoj konfiguraciji) kao PS3 ne verujem da ima mnogo razlika (sem verovatno u bibliotekama)
Vidi se da pratish :d Zajednicko kod PS3 i X360 je to shto oba imaju CPU, GPU i RAM
Kad smo vec kod toga, zar ti zaista mislis da se pisu 3 razlicite igre svaki put kad je multiplatformsko izdanje? 90% koda je isto, dok su sve razlike u posebnim bibliotekama za svaku platformu... Ili mozda ne priznajes nijednu igru koja nije PS3 ekskluziva?
Ne da ne priznajem, nego me vecina ne interesuje, jer se ne mogu porediti sa ekskluzivama i uglavnom postoje kao biznis plan za 10 platformi i glavnim ciljem da naprave kesh...
Takodje, HTML i nije bas programiranje... Vecinom to spada u posao dizajnera ili onoga koje zaduzen za CSS i template...
Da, u ovoj zemlji
Sto se tice anime, da li si ti od tog zanra pogledao bilo sta sem Pokemona kad mozes da sudis? Kad bolje razmislis izgleda da se suvise stidis onoga sto gledas cim ne smes ni da kazes... Da nisu mozda americki blokbasteri?
To je isto kao da me pitash koju muziku slusham. "Gluvi" ljudi slushaju odredjeni zanr, oni drugi slushaju dobru muziku, isto je i za filmove..
A za anime nemam komentar, nije to neshto underground chemu samo ti imash pristupa, poznajem gomilu ljudi koji se loze na to i na isti moj komentar su mi dali neke anime da pogledam, naravno ne znam koja je razlika izmedju toga i tonu drugih, to nije ni za decu jer cesto cesh videti matorce koji mashtaju o maloletnicama, tako da ako nije za decu, onda je boleshtina...
A sto se tice bencha, zar ti mislis da je ovo jedini forum? Ovde sam iskljucivo zbog PS3... Ima mnogo boljih i relevantnijih foruma od ovoga za ono sto me interesuje... Uglavnom su strani... Ovaj se ubrzano pretvara u pcberzu
Mozda zato shto ne znash kako je forum izgledao 2000. ili 2002. ili 2005., a sada je takav zahvaljujuci klincima koji su doshli juche i odmah krenuli da pametuju po forumu, kao ti recimo :d
Neko ko je tolike godine na netu, ko je jedan od prvih ljudi na domacim BBSovima, mislim da bi trebao odavno da bude i na najjachem domacem hardverskom sajtu, da ga svi redom poznaju i on druge, kao ja recimo, ili si ti toliko jak za bench i domacu IT scenu pa nisi hteo da se registrujesh ? :d
To je isto kao kada bi ti sad krenuo da mi prichash o automobilima, a ja se zovem drajver bar 10 godina
Jesi li izglancao svoj PS3 veceras i poljubio ga pred spavanje? Opusti se, niko mu nece nauditi... BTW da li ti to kao 'ozbiljan' matorac teras klinca od konzole da bi se sam igrao?
Ako cemo da se igramo psihologije i profila, bolje nemoj, jer sam tata za onog iz CSI :d Moj klinac ima sve konzole na raspolaganju i sve se manje igra na njima, vishe se raduje kada ide na tenis ili plivanje, a ja 95% vremena na konzoli provedem uz Gran Turismo, ne zato shto volim "igrice sa automobilima", vec zato shto me automobilizam interesuje otprilike koliko i kompjuteri, "igrice" kojima se svi odushevljavaju me odavno ne interesuju..
BTW za sta tebi uopste koristi komp i koji OS sada imas na njemu? A da si fanboy vidi se iz tvoje konfiguracije na benchu

E da, ne rece ni cime se bavis...
Zar to nisam vec rekao ?

Za tih skoro 30 godina sam za pare radio sve shto se moze raditi na kompu, osim programiranja koje me jedino nikada nije interesovalo.
A shto se tiche fanboya na osnovu konfiguracije, LOL

To sam iz fazona stavio pre 5 godina i zaboravio na to :d Ja 95% stvari koje napishem ovde je zezanje, namerno podmetanje, namerno lozenje ljudi, jer meni je to zabava, problem je shto dosta ljudi to ne kapira, cudno je da veliki procenat ljudi uopshte nema smisla za humor

Mora da si i moj skorashnji potpis shvatio ozbiljno :d
A cime se bavim ? Izmedju ostalog, skrasio sam se sa fotografijom i videom posle 20 godina interesovanja za to, kompjuteri me odavno ne interesuju jer je cela PC industrija gora od onih blockbustera koje pominjesh, iskljuchivo mi koriste da zavrshim posao, i naravno koristim Snow Leopard :d
Ja sad ne znam ni zasto uopshte prichamo o tome, valjda te je pogodio komentar za anime

Jel si poljubio onu "action figure" anime polugolu maloletnicu za laku noc, ne znam kako se zove, kupovao sam ih nekom sa ebaya (nemoj sad da me startujesh i tebi da kupim Code Lyoko i Naruto figure

).
Btw, priznaj koji si od klinaca na emuglx